NordNews
Avem ce spune

FOTO/VIDEO | Un tânăr din România, reținut la vamă pentru două grame de cannabis

Aproximativ două grame de substanță vegetală, susceptibilă a fi cannabis a fost depistată  de către vameși, asupra unui tânar în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi – Prut.
În Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iași, în data de 5 mai 2019, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul roman, în vârstă de 20 de ani, la  volanul unui autoturismul marca Citroen, înmatriculat în Italia.

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului cu ajutorul câinelui de serviciu Sheba, specializat în detectarea substanţelor stupefiante, în torpedoul autoturismului a fost descoperit un plic în care se afla o substanță vegetală de culoare verde-oliv, şoferul declarând că este vorba de canabis, pe care l-a primit cadou şi intenţiona să îl folosească la petrecerea burlacilor.
În urma inventarierii substanței descoperite, a rezultat cantitatea de aproximativ 2 grame substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi canabis, cantitate care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi expertizării.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept şi trafic ilicit de droguri, iar dosarul a fost înaintat parchetului competent pentru soluționare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"