NordNews
Avem ce spune

Franța: Un moldovean, bătut până la moarte, a fost găsit într-o pivniță

Cadavrul unui bărbat declarat dispărut a fost descoperit pe 8 ianuarie în pivnița unui pavilion. Se vehiculează ipoteza unei reglări de conturi în comunitatea moldovenească, scrie leparisien.fr În prezent, autoritățile franceze sunt în legătură cu consulatul R. Moldova pentru a identifica victima, transmite zdg.md. 

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în seara zilei de vineri, 8 ianuarie, în beciul unui pavilion din Arnouville (Val-d’Oise). Totul a început după-amiaza, când secția de poliție a primit un telefon. La celălalt capăt al firului, persoana declara că unul dintre cunoscuții săi nu a dat niciun semn de viață de câteva zile.

Forțele de securitate s-au deplasat în casa respectivă, cunoscută ca fiind frecventată de bărbați originari din R. Moldova.

Funcționarii au verificat casa, însă nu au reușit să dea de bărbatul respectiv. Ulterior, anchetatorii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din preajmă și au remarcat că, într-adevăr, bărbatul dispărut a intrat în pavilion și nu a mai ieșit de acolo. Corpul acestei persoane a fost găsit apoi în pivniță, ascuns sub o saltea și învelit cu o pătură.

Primele constatări ale medicului legist au arătat că a fost vorba de o crimă. „Victima a fost bătută până la moarte”, a spus o altă sursă.

În prezent, forțele de ordine sunt în legătură cu consulatul R. Moldova pentru a identifica victima. Ipoteza de bază rămâne cea a unui conflict izbucnit între persoanele care au ocupat casa. Deocamdată, acești oameni nu au fost identificați și motivul crimei rămâne un mister.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"