NordNews
Avem ce spune

„Franzeluța” a rămas fără director general. Boris Andros nu a dezvăluit motivul demisiei

Cel mai mare producător din industria de panificaţie din Republica Moldova a rămas fără director general. Boris Andros a demisionat din fucția de director al Societății pe Acțiuni (SA) „Franzeluța ”. Andros a mulțumit echipei în care a activat mai bine de 15 ani, fără a dezvălui motivul demisiei.

„Stimaţi colegi! Dragi prieteni! Vă mulţumesc pentru dedicaţia de care aţi dat dovadă în aceşti ani şi pentru sprijinul pe care mi l-aţi oferit în realizarea misiunii deloc uşoare ce mi-a revenit la cârma întreprinderii. A fost o perioadă care a necesitat maximă responsabilitate, or, indiferent de condiţiile mereu în schimbare, de pandemie și de criză economică, a trebuit nu doar să asigurăm populaţia, consumatorii cu produse de calitate şi la preţ accesibil, dar şi să asigurăm dezvoltarea continuă a întreprinderii – și am reușit acest lucru. Uneori, făcând o scurtă retrospectivă a anilor ce au trecut, îmi este greu să cred că am reuşit împreună cu voi, practic, imposibilul. Dar, cugetând mai profund, înţeleg că altfel nici nu putea fi, având o asemenea echipă de profesionişti. Vă doresc şi în continuare să daţi dovadă de aceeaşi dedicaţie, de acelaşi profesionalism şi să ştiţi că pentru tot ceea ce faceţi, pentru efortul pe care îl depuneți zi de zi, sunteți apreciați. Pe lângă aceste urări, vreau să mai ştiţi că îmi voi aminti cu plăcere de fiecare dintre voi şi de fiecare clipă petrecută împreună. Mult succes în continuare”, se arată în mesajul lui Boris Andros.

Totodată, colectivul întreprinderii „Franzeluța” S.A. i-a mulțumit lui Boris Andros pentru mandatul de succes avut la cârma întreprinderii, exprimând aprecieri și gratitudine pentru munca prodigioasă și rezultatele obținute.

„Colectivul întreprinderii exprimă înalte aprecieri pentru activitatea dumneavoastră îndelungată și ascendentă în cadrul întreprinderii, precum și admirația pentru profesionalismul, responsabilitatea și devotamentul de care mereu ați dat dovată. Ați activat cu multă dăruire, ați demonstrat capacități înalte, fapt pentru care ați izbutit să conduceți cu succes această întreprinderere cu renume.”

Potrivit combinatului de panificație, Boris Andros și-a început activitatea în cadrul întreprinderii în anul 2003. A deținut mulți ani funcția de director al fabricii nr.1, iar la începutul anului 2016 a fost investit în funcția de Director general al Combinatului de panificație „Franzeluța” S.A.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata