NordNews
Avem ce spune

Gaburici a venit să „crească” drumul din Varvareuca

În urma mediatizării drumului din Varvareuca care ar fi fost reparat, doar cu doi centimetri de asfalt, ministrul Gaburici a mers la fața locului pentru a se documenta care este situația, transmite tv8.md

„Am fost la fața locului, să mă asigur că totul este bine, că de fapt situația e total alta, iar speculațiile sunt doar speculații și motivul acestora noi îl cunoaștem. Drumul este gata în proporție de doar 20%. Acesta este strat de egalizare, 2 m de la margine se taie anume pentru a egaliza carosabilul”, a explicat Chiril Gaburici.

Situația drumului din localitatea Vărvăreuca – atât de vehiculată zilele trecute pe rețelele de socializare. Ieri am fost la fața locului, să mă asigur că totul este bine, că de fapt situația e total alta, iar speculațiile sunt doar speculații și motivul acestora noi îl cunoaștem. Drumul este de fapt gata în proporție de doar 20%. Acesta este strat de egalizare, 2 m de la margine se taie anume pentru a egaliza. Lucrările sunt făcute calitativ, în termen și parțial, din resursele antreprenorului, care a considerat necesar să efectueze lucrări suplimentare pentru a asigura o calitate înaltă a lucrării finale. Am discutat ieri cu ASD, antreprenorul, executorii, primarul din sat și oamenii de pe loc. O să merg personal și când porțiunea va fi dată în exploatare, doar după ce trece expertiza laboratorului Administrației de Stat a Drumurilor și voi verifica lucrările și grosimea stratului de asfalt. În rest – imaginile vorbesc de la sine. O zi frumoasă să avem cu toții și o săptămână productivă, cu mai multă muncă și mai puține intrigi și speculații! Bună dimineața tuturor!

Gepostet von Chiril Gaburici am Montag, 23. Juli 2018

 
Locuitorii din Vărvăreuca au fost îndemnați să sesizeze autoritățile, dacă au depistat nereguli în timpul lucrărilor de construcție a drumului, iar Chiril Gaburici a menționat că va merge să vadă finalizarea lucrărilor de restaurare a drumului din Vărvăreuca.
Amintim că situația drumului din satul Vărvăreuca a fost foarte discutată pe rețelele de socializare în urma postării unui video care prezenta asfaltul proaspăt turnat care se dezlipea de pe drum cu ușurință, iar sub el se vedea glodul și drumul vechi de țărână.

Gepostet von Igor Ţibrigan am Samstag, 21. Juli 2018

 
Atunci, primărița satului, Nina Ivanes, afirmă că pe porțiunea de drum din imagini anterior nu a fost asfalt deloc, iar asfaltul pus ar reprezinta o primă etapă din procesul de reparație, iar ulterior grosimea asfaltului va fi de peste patru centimetri ca și în altă parte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"