NordNews
Avem ce spune

Gardian al Penitenciarului Bălți, reţinut. A încercat să transmită droguri în pușcărie

În rezultatul efectuării unor măsuri speciale, desfășurate de către ofițerii de investigații ai Penitenciarului nr.11-Bălți în colaborare cu Direcția securitate internă a DIP, la 2 martie curent au fost anihilate acțiunile ilegale ale unui angajat al penitenciarului, privind tentativa de a transmite lucruri interzise deținuților, informează Deschide.md.
Astfel, după o înțelegere prealabilă cu un deținut de 24 ani, angajatul vizat a primit ilegal bani în schimbul transmiterii în penitenciar a unei cantități de substanță vegetală cafenie, presupuse droguri, împachetată într-un cilindru de masă plastică.
Cazul a fost documentat de către angajații penitenciarului, actele de constatare întocmite și mijloacele materiale de probă fiind transmise Procuraturii Bălți pentru începerea urmăririi penale.
Departamentul Instituțiilor Penitenciare își reafirmă intenția de a combate faptele ilegale comise de angajații sistemului penitenciar și nu va tolera actele de corupție, care discreditează statutul de colaborator al sistemului penitenciar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"