NordNews
Avem ce spune

Gemeni născuți în zile, luni și ani diferiți

Deși au venit pe lume la doar 15 minute distanță, o pereche de gemeni din California au zile, luni și ani diferiți de naștere, scrie digi24.ro.

Aylin Yolanda Trujillo și fratele ei Alfredo Antonio Trujillo s-au născut de Revelion, înainte și după miezul nopții. Astfel, datele de naștere din certificate vor fi 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022.

Alfredo s-a născut primul, la ora 23:45, în timp ce Aylin, sora lui, a venit pe lume exact la 00:00, potrivit People.

Frații s-au născut la Centrul Medical Natividad din Salinas, California, care a postat pe Twitter următorul mesaj: „La miezul nopții, Natividad a întâmpinat-o pe Aylin Yolanda Trujillo, primul copil din 2022 din această zonă! Fratele ei geamăn, Alfredo Antonio Trujillo, s-a născut cu 15 minute mai devreme, la 23:45, vineri, 31 decembrie, ceea ce înseamnă că zilele lor de naștere sunt în zile, luni și ani diferiți”.

Părinții Fatima Madrigal și Robert Trujillo din Greenfield mai au trei copii: două fete și un băiat.

„Pentru mine este o nebunie că sunt gemeni și au zile de naștere diferite. Am fost surprinsă și fericită că s-a întâmplat astfel”, a spus mama.

Potrivit spitalului Natvidad, în SUA se nasc anual în jur de 120.000 de gemeni, adică puțin peste 3% din totalul de nașteri. „Însă gemenii cu zile de naștere diferite sunt rari, iar unii estimează că șansa ca gemenii să se nască în ani diferiți este de una la 2 milioane”, a mai precizat unitatea medicală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"