NordNews
Avem ce spune

Generalul Anton Gămurari, fost candidat al Blocului ACUM la funcția de deputat, numit consilier al premierului Ion Chicu. Gest indecent în adresa veteranilor din PMAN (VIDEO)

Generalul Anton Gămurari, participant la războiul de pe Nistru în calitate de comandant al Brigăzii de poliție cu destinație specială și candidatul Blocului Electoral ACUM pe circumscripția 35, Căușeni în cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019, a fost numit în funcția de consilier al premierului Ion Chicu pe problemele veteranilor. Informația a fost confirmată chiar de el, după ce i s-a închis microfonul în momentul în care intenționa să vorbească cu veteranii care protestează în Piața Marii Adunări Naționale. Nemulțumit, acesta le-a arătat un gest indecent, transmite realitatea.md.


Anton Gămurari a putut fi văzut astăzi la depunerile de flori la Complexul Memorial „Eternitate”, în semn de comemorare a celor căzuți în războiul de pe Nistru, fiind alături de premierul Ion Chicu și miniștrii Afacerilor Interne, Pavel Voicu, și cel al Apărării, Victor Gaiciuc.
După-amiază, acesta a ieșit deja în fața protestatarilor din Piața Marii Adunări Naționale, intenționând să ia cuvântul. Aceștia însă i-au închis microfonul, fiind acuzat că a trecut „de partea cealaltă”. Nemulțumit, acesta le-a arătat un gest indecent cu mâna protestatarilor din PMAN.
Măi băieți, mie-mi pare rău că aici este parte feminină. Toți acei care „hămăie” (n.r. latră) ce nu trebuie și spun ce nu trebuie, le arăt așa”, a spus acesta, arătând gestul indecent.
Ulterior Gămurari, urmat de presă și câțiva protestatari nemulțumiți, s-a îndreptat spre intrarea în clădirea Guvernului din strada Pușkin. Astfel, între timp el le-a explicat reprezentanților mass-media că intenționa să invite reprezentanții protestatarilor la discuții, în calitatea sa de consilier al premierului.
Astăzi, la 7.00 dimineața, am fost numit consilier pe problemele veteranilor”, a declarat Anton Gămurari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata