NordNews
Avem ce spune

Gheorghe Cavcaliuc – citat în calitate de învinuit la PCCOCS, în dosarele Petic și Verbițchi

Gheorghe Cavcaliuc, liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), a fost citat de către Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), pentru data de 5 noiembrie 2021, pentru a fi audiat în calitate de învinuit în cadrul dosarelor  de investigare a cauzelor penale fabricate în privința cetățenilor Gheorghe Petic și Ruslan Verbițchi,

 „Dosarele vizate țin de înscenarea unui viol și înscenarea transportării ilegale a cartușelor „Kalașnicov” în Ucraina – cauze penale fabricate în anul 2018 de către Inspectoratul General al Poliției. În ambele cauze figurează mai mulți bănuiți și învinuiți, dintre care sunt și persoane plasate în arest preventiv.
Așa cum ambele dosare de investigare a acestor cauze penale prezintă un interes social sporit, PCCOCS va continua să informeze publicul despre avansarea investigațiilor, în măsura în care desfășurarea acestora și drepturile figuranților nu ar fi afectate, se arată în comunicatul PCCOCS.
Persoanele vizate în investigațiile procurorilor sunt prezumate nevinovate până la pronunțarea unei hotărârii judecătorești finale.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"