NordNews
Avem ce spune

Gheorghe Cavcaliuc dezminte informațiile că ar fi stat în spatele cumpărării fictive a Eximbank: Aberații și Falsuri

Fostul șef adjunct al Inspectoratului General de Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, a ieșit cu o reacție pe facebook privitor  la informațiile prin care acesta este acuzat că ar fi stat în spatele cumpărării fictive atât a bancii EximBank, cât și a datoriilor clienților față de instituția financiară. Potrivit lui Cavcaliuc, ceea ce a fost publicat pe portalurile  de știri  nordnews.md și deschide.md sunt niște „aberații și falsuri, pe care le respinge categoric”.
Informațiile au fost făcute publice de un om de afaceri din Bălți, care declara, astăzi, că deputatul Vladimir Vitiuc i-ar datora aproape un milion de euro. Într-o postare pe pagina sa de facebook, acesta scria că, în momentul în care a mers la procuratură pentru a depune o plângere pentru escrocherie pe numele deputatului democrat ar fi aflat că acesta mai este vizat în alte 3 dosare.
În același context, businessmanul a adăugat că „potrivit datelor prezentate în dosar, deputatul Vladimir Vitiuc, împreună cu fostul șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, ar fi stat în spatele cumpărării fictive atât a bancii EximBank, cât și a datoriilor clienților față de instituția financiară”.
Gheorghe Cavcaliuc a infirmat aceste informații și s-a expus printr-un citat la acest subiect:
Aici, mă voi expune printr-un citat din V.V. Maiakovski, care în poezia sa, Послушайте! a scris următoarele rânduri: ,,Ведь, если звезды зажигают значит – это кому-нибудь нужно? (n.tr. Dacă stelele sunt aprinse înseamnă că cineva are nevoie de asta)”, a scris Cavcaliuc.
Postarea integrală:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"