NordNews
Avem ce spune

Glasul partidului, glasul țării. Președintele raionului Glodeni a trecut la Chicu

Președintele raionului Glodeni, Ion Cojocari, a părăsit Partidul Social Democrat European (PSDE) și a aderat la Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), condus de ex-prim ministrul R. Moldova, Ion Chicu. Decizia lui Cojocari a fost criticată de liderul PSDE, Ion Sula.

Într-un comunicat emis de Partidul Social Democrat European, Ion Sula condamnă ,,trecerea unor colegi din PSDE Glodeni, în frunte cu Ion Cojocari, anterior pro-români și pro-europeni convinși, către un partid loial Kremlinului.

Liderul partidului este de părere că aderarea la un astfel de partid este o umilință, iar ,,alegătorii vor taxa acest comportament la viitoarele alegeri locale.

Nici reacția ex-priministrului R. Moldova, Ion Chicu nu s-a lăsat așteptată. Acesta îl numește pe Ion Sula ,,un ratat care după ce a profitat din prezența în PLDM a fugit la PDM.

Chicu sare în apărarea președintelui r. Glodeni, afirmând că acesta lucrează în interesul cetățenilor și astfel livrează rezultate pe măsură: ,,Sulă și compania, spre deosebire de voi, care ați adus la catastrofă un partid cu poziții solide pe centrul eșchierului politic, aleșii locali din Glodeni și multe alte raioane, au tot respectul oamenilor.

Președintele raionului Glodeni a declarat într-o postare faptul că România va rămâne țara sa de suflet, indiferent din ce partid face parte: ,,Nu băgați Țara mea de suflet – România, în jocurile voastre politice murdare, nu toți care au viziuni și păreri diferite sunt putiniști, hoți și bandiți.

Ion Cojocari a fost votat în funcție de președinte al raionului Glodeni de către Consiliul Raional, la 5 aprilie 2019. Alături de el,  alți 9 primari din raionul Glodeni au ales să facă parte din Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).

2 Comentarii
  1. […] Ion Cojocari, care a fot ales în calitate de vicepreședinte PDCM  a aderat la partid cu opt prima… […]

  2. […] Citește și: Ion Cojocari, care a fost ales în calitate de vicepreședinte PDCM  a aderat la partid cu opt prim… […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"