NordNews
Avem ce spune

GOOGLE i-a distrus căsnicia. Un bărbat vrea despăgubiri de la gigantul american

Un bărbat din India a depus plângere la poliție împotriva companiei Google și susține că serviciul Google Maps i-a distrus căsnicia. R. Chandrasekhar, în vârstă de 49 de ani, dă vina pe serviciul Your Timeline din aplicație pentru problemele pe care le are cu soția. Bărbatul susține că aplicația Google Maps afișează frecvent la secțiunea respectivă locuri în care el nu a fost, scrie go4it.ro.

„În ultimele luni soția mea a scanat constant secțiunea My Timeline din Google Maps și refuză să mă lase să dorm deoarece întreabă unde am fost”, a declarat bărbatul, citat de publicația New Indian Express.
Bărbatul a depus plângere împotriva gigantului american la o secție de poliție din districtul în care locuiește.
Chandrasekhar vrea și despăgubiri de la Google, companie în care soția lui are mare încredere. „Ea crede în Google mai mult decât pe oricine altcineva”, a declarat bărbatul, care a spus că relația lui cu femeia nu a fost ajutată de faptul că rude și prieteni au vorbit cu soția lui pentru a o liniști.
K. Singaravelu, un reprezentant al poliției, a declarat, pentru publicația The News Minute, că primul pas va fi chemarea celor doi soți la secție pentru o discuție cu un consilier în probleme de relații. Dacă această abordare nu va funcționa, poliția va vedea ce este de făcut în continuare, a declarat ofițerul.
Nu este prima dată când Google Maps este motiv de ceartă într-o familie. Un bărbat din Peru a descoperit că soţia l-a înşelat după ce a descoperit, accidental, o imagine în serviciul Google Street View din cadrul platformei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"