NordNews
Avem ce spune

Guvernul României anunță o nouă sesiune de finanțare a proiectelor din RM

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (D.R.R.M.) a Guvernului României anunță deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor finanțate din bugetul D.R.R.M. În perioada 15 – 31 iulie 2022, asociațiile, fundațiile, unitățile de cult, organizațiile non-guvernamentare, persoanele fizice autorizate, persoanele juridice cu drept public sau privat pot trimite cereri de finanțare pe e-mail la adresa [email protected].

Aceste cereri de finanțare trebuie să respecte condițiile menționate în Ghidul de finanțare nerambursabilă și în Documentarul de finanțare nerambursabilă 2022, publicate pe pagina de internet a instituției, www.drrm.gov.ro.

Din bugetul D.R.R.M pot fi finanțate proiecte care derulează activități în sprijinul cetățenilor din Republica Moldova, desfășurate în acest an, pe domeniile: cultură, mass-media, educație, societatea civilă, spiritualitate şi tradiție.

Cererile de finanțare vor fi aprobate în limita bugetului alocat, cu respectarea principiilor liberei concurențe, eficienței utilizării fondurilor publice, transparenței și a tratamentului egal.

Lista proiectelor selectate va fi publicată pe site-ul DRRM, www.drrm.gov.ro.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"