NordNews
Avem ce spune

Horoscop 1 octombrie 2021. Momentul deciziilor importante și noroc la bani

Horoscop 1 octombrie 2021. Ocaziile pierdute nu se reîntorc, așa că se recomandă atenție, prudență și calm. În special în momentele-cheie, atunci când se iau decizii ce pot schimba destine.

Berbec

Bucură-te de experiențele pe care ți le-a rezervat această zi. Cu gândul la weekend ți-e tot mai greu să te concentrezi la sarcinile de la lucru, fapt ce i-ar putea face pe unii colegi să creadă că ești superficial. Concentrează-te în continuare.

Taur

Revederea unei persoane care ți-a marcat trecutul te-a pus pe gânduri, mai ales pe sectorul relațiilor. Ești confuz, nu știi ce decizie să iei și s-ar putea să apelezi la ajutorul unei persoane apropiate, cu o perspectivă mai clară. Seara ar putea aduce vești excelente cu privire la bani.

Gemeni

Ești îngrijorat cu privire la stabilitatea locului de muncă. Unele schimbări de management te neliniștesc, mai ales când credeai că poți sta liniștit. Nu dispera, orice problemă are o rezolvare, iar familia și prietenii îți vor fi alături indiferent de modul în care va evolua situația.

Rac

Ai cea mai bună stare de spirit din ultimele zile şi faci tot posibilul să te păstrezi la fel de optimist. Nu contează dacă eşti singur sau ai deja pe cineva, inima ta vrea ceva, iar tu trebuie să îi oferi acel lucru. Depăşeşte-ţi limitele şi ieşi din zona de confort. Investiţi, de asemenea, în proiectele dumneavoastră de suflet.

Leu

Prioritizează-ţi pacea astăzi! Caută un moment în care să rămâi doar tu singur şi pune-ţi gândurile în ordine. Apar primele rezultate ale eforturilor pe care le-ai făcut în ultima perioadă, iar acest lucru te va ambiţiona şi mai tare. La serviciu vei fi extrem de solicitat, dar ziua se va încheia bine şi toată lumea va fi mulţumită de activitatea ta

Fecioară

Răsfăţaţi-vă cu o bârfă sănătoasă alături de cei mai buni prieteni. Cele mai bune sfaturi în dragoste vin de la cei în care aveţi cu adevărat încredere. La serviciu trebuie însă să acordaţi atenţie în detaliu muncii dumneavoastră. Orice pas greşit v-ar putea costa scump. Dacă aveţi nevoie de ajutor nu ezitaţi să îl cereţi, este mult mai bine decât să greşiţi.

Balanță

Astrele îi încurajează pe nativii în zodia Balanță să se relaxeze în ceea ce privește cariera și să își îndrepte eforturile și atenția către oamenii din jurul său. Dacă nu sunt atenți, există riscul să declanșeze certuri în familie, ori în cercul de prieteni, care pot avea consecințe serioase pe termen lung. Partenerul de viață ar putea avea nevoie de un sfat într-o problemă importantă.

Scorpion

Zi ideală pentru a înfrunta proiecte ambițioase. Opoziția Lunii cu Saturn poate scoate la lumină probleme care se petrec pe lângă casă și familie. Nu te impacienta pentru că orice îți propui reușești să duci la bun sfârșit. Încercați să acordați mai multa atenție persoanei iubite și să îi arătați mai multă tandrețe.

Săgetător

Ca Săgetător, cu greu poți rămâne într-un singur loc pentru o perioadă lungă de timp. Cerul de vineri te încurajează să te eliberezi de rutinele obositoare și de obligațiile lumești, pe măsură ce luna dinamică a Leului te împinge spre căutarea aventurii. Pe plan amoros, dorința ta de a avea mai multă libertate poate fi interpretată greșit de partenerul de viață și să ducă la o răcire a relației.

Capricorn

Capricornii care au de luat decizii importante sunt sfătuiți să ceară un sfat din partea unui prieten apropiat, dar care nu are nicio miză în subiectul respectiv. S-ar putea că acest prieten să privească situația dintr-un unghi pe care nu îl credeai posibil și să vină cu soluții unice, la care nici nu îndrăzneai să te gândești. Orice nouă abordare nu poate decât să îți facă bine și să te scoată din rutină. Cea mai bună decizie poate fi și cea mai bizară.

Vărsător

Vărsătorii care au ocazia să își încerce norocul într-un nou domeniu sunt sfătuiți să meargă înainte fără frică, chiar dacă riscurile sunt mari. Ai șanse mari să pui mâna pe o sumă frumoasă de bani sau să intri într-o mică afacere, dar extrem de profitabilă. S-ar putea chiar ca unul dintr hobby-urile tale să îți transforme viața.

Pești

Nu ai atât de multe probleme pe cât îți imaginezi, însă mintea ar face orice pentru a te convinge de contrariu. De fapt, dacă analizezi situația la rece, s-ar putea să descoperi cu surprindere că ești într-o etapă bună și relativ liniștită a vieții, dar că nu știi încotro să o iei. De aici și îngrijorarea ce te caracterizează.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"