NordNews
Avem ce spune

Horoscop 10 octombrie 2021. Berbecii au nevoie de bani, Scorpionii sunt învăluiţi de iubire

Horoscop 10 octombrie 2021. Încheiem săptămâna cu o mică avertizare – atenţie la cum vă manifestaţi pe plan relaţional, pentru că tindem să exagerăm iubirea, indiferenţa, nervii, absolut orice.

Berbec

Deşi nu este plăcut pentru ei, Berbecii cer un împrumut azi. Dacă apelaţi la familie, sunt mari şanse să îl primiţi, spun astrele.

Taur

Şi Taurii sunt foarte bine susţinuţi chiar şi de necunoscuţi. În cazul vostru, nu financiar, ci moral, legal sau sentimental.

Gemeni

Gândurile Gemenilor zboară către muncă, deşi este duminică. Sau, dacă nu vă gândiţi la job, vă veţi axa pe organizarea şi curăţenia locuinţei.

Rac

Racii petrec timp cu persoana iubită. Chiar şi cei singuri, pot ieşi la întâlniri romantice sau să converseze cu cineva prin intermendiul reţelelor de socializare, spun astrele.

Leu

Nativii Leu tind să exagereze cu preferinţele lor. Ce vă place vouă nu este universal şi trebuie să acceptaţi părerile celor din jur. Cine ştie, poate chiar veţi fi surprinşi dacă lăsaţi garda jos.

Fecioară

Fecioarele îşi fac planuri măreţe care implică schimbări radicale. Sunteţi susţinuţi de cei dragi, aşa că nu este exclusă şi o călătorie sau o excursie.

Balanță

Balanţele sunt printre norocoasele de azi pentru sunt avantajate pe toate sectoarele. Nu exageraţi cu cheltuielile însă, mai ales dacă sunt legate de casă.

Scorpion

Iubirea ocupă un loc aparte pentru Scorpionii care vor avea parte, pe lângă dragoste, de activităţi noi, iar deplasările pentru recreere sunt pe programul de zi.

Săgetător

Când toţi nativii se distrează, ies cu prietenii sau persoana iubită, Săgetătorii preferă să se retragă şi, în cel mai bun caz, să organizeze ceva intim în familie.

Capricorn

CAPRICORNII, în schimb, sunt foarte dedicaţi prietenilor, iar comunicarea cu persoana iubită se ridică la cote înalte.

Vărsător

Nativii Vărsător consideră azi relaxantă munca, ba chiar îşi fac noi strategii. Totuşi, ocupaţi-vă şi de cei dragi.

Pești

Iar Peştii sunt avantajaţi în mediul online, fie că vorbim de şedinţe, întâlniri sau simple conversaţii. Călătoriile sunt punctul vostru forte, poate plănuiţi ceva.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata