NordNews
Avem ce spune

Horoscop 11 ianuarie 2021. Schimbări pe plan profesional şi noi începuturi

Astrologii anunţă o zi mai agitată. Dacă unele zodii sunt posomorâte din cauza începutului de săptămână, alţi nativi sunt prinşi cu noi proiecte şi sarcini de serviciu.

Horoscop 11 ianuarie 2021 Berbec

Berbecii sunt posomorâți, lipsiți de energie și ursuzi. Astăzi aveți tendința să dași vina pe alții pentru lucrurile care nu ies așa cum vă doriți voi. Încercați să vă regăsiți calmul, altfel s-ar putea să vă treziți cu o poreclă deloc flatantă, iar colegii să vă ocolească. Dacă starea persistă nu ar strica să căutați ajutor specializat. Discutați cu cineva care poate înțelege prin ce treceți.

Horoscop 11 ianuarie 2021 Taur

Taurii au o zi mai agitată, dar depășesc cu brio toate impedimentele. Un gând legat de starea de sănătate nu vă dă pace și nu puteți să vă decideți dacă să mergeți sau nu la medic. Căutați sfaturi la persoanele apropiate sau pe internet, dar ar trebui să știți că informațiile de pe Google nu pot înlocui expertiza unui specialist.

Horoscop 11 ianuarie 2021 Gemeni

Și gemenii au o săptămână mai agitată. S-a terminat concediul, toată lumea a început serios munca, iar atmosfera de sărbătoare a dispărut și ea. Tot ce vă mai rămâne să așteptați cu nerăbdare, până la următorul concediu, sunt zilele de weekend. Plănuiți să evadați puțin, să ieșiți la o plimbare, dar până atunci trebuie să vă adunați toată energia și să vă concentrați pe sarcinile de la lucru.

Horoscop 11 ianuarie 2021 Rac

Racii se gândesc deja la weekend, când pot opri notificările telefonului și se pot dedica activităților lor preferate. Începe o săptămână aglomerată, trebuie să luați unele decizii financiare importante și să vă ridicați la nivelul așteptărilor tuturor. Dar țineți cont că este imposibil să mulțumiți pe toată lumea, alegeți cu grijă.

Horoscop 11 ianuarie 2021 Leu

Este o zi a recunoștinței, în care vă gândiți la toți cei care vă fac zilele mai frumoase. Un telefon de la o persoană dragă vă va bucura întreaga zi și abia așteptați să aveți cu cine povesti. Vremea de afară nu vă deranjează cu nimic, dar fiți atenți la vestimentație, mai ales că sunteți mai sensibili în această perioadă.

Horoscop 11 ianuarie 2021 Fecioară

Săptămâna începe în forță. Aveți multe drumuri de făcut, acte de semnat și cozi la care trebuie să stați și să vă înarmați cu răbdare. Cel mai bine ar fi să sacrificați această zi pentru a rezolva toate problemele administrative, ca mai apoi să vă bucurați de liniște și de compania celor dragi, fără să fiți distrași de alte gânduri.

Horoscop 11 ianuarie 2021 Balanţă

Balanţele au un început de săptămână alert. Un proiect nou a apărut peste noapte, iar şefii au nevoie de priceperea şi implicarea voastră. Poate o să credeţi că situaţia vă depăşeşte, însă trebuie să aveţi mai multă încredere în forţele proprii. Nu doar că o să duceţi la capăt sarcinile alocate, ci o să ieşiţi în evidenţă la muncă. Ce altă ocazie mai bună pentru a cere cât mai curând o promovare.

Horoscop 11 ianuarie 2021 Scorpion

Scorpionii continuă să se lase mânaţi de intuiţie şi încearcă să descopere şi mai multe lucruri care ar putea să le facă activitatea profesională cât mai atractivă. Dacă până acum vă gândeaţi la afaceri, planurile par să se aşeze mai limpede în mintea voastră la început de săptămână. Un telefon important poate aduce o schimbare de perspectivă.

Horoscop 11 ianuarie 2021 Săgetător

Săgetătorii vor avea o zi grea la birou, mai ales că zilele de luni nu sunt preferatele voastre. Se prea poate ca atitudinea voastră irascibilă să stârnească o reacţie în lanţ la birou. La prânz, o ieşire cu un coleg pe care îl apreciaţi vă binedispune. Alegeţi un local în care nu aţi mai mers până acum. Nu trebuie să fie neapărat ceva scump, dar schimbarea vă va face bine.

Horoscop 11 ianuarie 2021 Capricorn

Capricornii nu au un tonus prea bun, iar starea de sănătate pare a fi mai precară. Ar fi bine să analizaţi cu atenţie felul în care vă simţiţi şi să mergeţi la un consult în cazul în care corpul începe să vă dea semnale. Poate că excesul de sărbători îşi spune abia acum cuvântul. Mesele bogate din familie nu au fost neapărat şi cele mai sănătoase.

Horoscop 11 ianuarie 2021 Vărsător

Vărsătorii se gândesc cum să îşi surprindă persoana iubită atunci când ajung acasă. Poate o cină romantică preperată chiar de voi sau poate vreţi să comandaţi ceva de mâncare mai simandicos. În orice caz, vreţi să fie un moment special. Pentru nativii singuri, sfârşitul serii vă găseşte în compania familiei. O seară linişită, tocmai bună pentru depănat amintiri.

Horoscop 11 ianuarie 2021 Peşti

Peştii trec prin schimbări majore pe toate planurile. Aveţi mai multă iniţiativă şi acasă, dar şi la muncă. Simţiţi că lucrurile încep să se aranjeze din ce în ce mai bine pentru voi, după o lungă perioadă în care datoriile au fost la ordinea zilei. În cămin aveţi parte de înţelegere şi de suport. Vă gândiţi serios să faceţi planuri şi mai serioase în relaţia de cuplu. Determinarea voastră este impresionantă la început de an.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"