NordNews
Avem ce spune

Horoscop | 11 octombrie. Surprize în dragoste și un moment de nostalgie

Berbec

Taur

Taurii sunt sfătuiți să ia decizii simple și sigure în cazul în care întâmpină probleme. Nu este momentul potrivit pentru a înflori sau pentru a intra în situații complexe, care să te pună în dificultate. Atenția ta pare a fi îndreptată spre planul personal, de unde ar putea veni suprize uriașe ce ar putea schimba destine.

Gemeni

Totul pare un haos în jurul Gemenilor, însă nu în sensul rău. Pur și simplu s-au adunat prea multe emoții și trăiri, așa că un moment de singurătate ar putea face minuni. Încearcă să-ți asculți instinctul și să obții sentimentul că știi încotro te îndrepți, altfel ai putea pierde direcția în toată această agitație.

Rac

Racii sunt sfătuiți să comunice față în față despre subiectele ce îi interesează. Chiar dacă telefonul pare o soluție la îndemână, nimic nu se compară cu acea conexiune dintre doi oameni care își împărtășesc gândurile și se pot privi în ochi. Pe cât posibil, nu lăsa universul imaginar să pună stăpânire pe tine, ci caută să te ancorezi în lucruri practice, de zi cu zi, și să interacționezi cât mai mult cu cei dragi.

Leu

Leii nu trec prin cea mai bună perioadă, însă în fiecare obstacol se ascunde o oportunitate. Poate că este momentul să te gândești cu seriozitate la adevăratele tale dorințe. Ce vrei de fapt să faci, unde ai dori să locuiești, ce locuri ai vrea să vizitezi – toate sunt întrebări ale căror răspunsuri te-ar putea aduce aproape de visul tău. Poți face tot ce îți dorești, dacă nu te lași cuprins de îndoială și de agitația de zi cu zi.

Fecioară

Fecioarele ar putea avea parte de surprize uriașe pe plan sentimental, în special cele care nu au încă un partener de viață. Cupidon e pus pe fapte mari, iar unii ar putea cunoaște în sfârșit persoana care să le întregească viața și alături de care să formeze o familie. Iar acea persoană ar putea veni, la propriu, de nicăieri. Fii cu ochii în patru, nu se știe niciodată de unde vei porni în această nouă călătorie ce ți-ar putea defini viața.

Balanță

O persoană cu două fețe, care te-a dezamăgit în trecut, revine în viața ta gata să facă același lucru. Să spună un lucru și să facă altceva în spatele tău. Nu e nimic nou și, dacă nu vrei să retrăiești sentimentele de atunci, ai face bine să o îndepărtezi. Nu lăsa să te atingă vorbele ei și demonstrează-i că ești mai înțelept.

Scorpion

Asumă-ți riscul de a arăta ceea ce ești și nu vei fi dezamăgit. Oamenii îți vor aprecia sinceritatea și totul merge în favoarea ta. Fii deschis cu privire la cine ești și la ceea ce poți aduce pozitiv colectivului în care vrei să te integrezi. Poate fi înspăimântător să-ți arăți latura vulnerabilă, dar nu există o modalitate mai bună de a te conecta cu oamenii.

Săgetător

Vei culege roadele unei munci depuse doar dacă nu mai lași energia negativă să îți întunece gândurile. În loc să te concentrezi asupra termenelor limită sau a obstacolelor ce trebuie depășite, concentrează-te pe progresele pe care le-ați făcut și pe sentimentul minunat pe care îl vei avea atunci când totul va fi gata. Ignoră toate acele lucruri negative care nu fac decât să îți pună piedici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"