NordNews
Avem ce spune

Horoscop 11 septembrie 2020. Dileme în dragoste și un gest de solidaritate

Horoscop 11 septembrie 2020. Se anunță o zi cu multe provocări și dileme pe plan sentimental, însă care ascunde ocazii unice.

Horoscop 11 septembrie 2020 Berbec

Bebercii sunt tentați să facă presupuneri despre o persoană care le-a atras atenția, iar nu dintre cele favorabile lor. O idee mai bună ar fi să începi o discuție, fără să îți faci idei preconcepute, care să te oprească din a interacționa. S-ar putea să afli lucruri surprinzătoare, sau chiar să legi o relație puternică, de ce nu, de dragoste!

Taurii ar putea cunoaște o persoană care să le fie un camarad de încredere, însă a cărei apariție să nu stârnească scântei sau fluturi în stomac, cel puțin în primele faze. Dacă ești în căutarea unui partener, această situație ar putea părea problematică, pentru că ideal ar fi să le ai pe ambele. Încearcă să îți asculți instinctul, vei afla cât de curând dacă este cazul să te dedici unei relații.

Horoscop 11 septembrie 2020 Gemeni

Gemenii trebuie să reducă din viteza cu care trăiesc în perioadă și să se ferească de avalanșa zilnică de emoții negative. Orice problema are o dimensiune interioară și este pe atât de neagră pe cât ți-o imaginezi. Pune lucrurile în context, ai putea ajunge la concuzia că altele contează pentru tine, iar în mijlocul acestor provocări se ascuns ocazii unice.

Horoscop 11 septembrie 2020 Rac

Relațiile romantice sunt dificile. Nimeni nu spune că e ușor să găsești echilibrul între viața profesională și cea romantică. Cât de curând va trebui să te întrebi serios dacă ești pregătit să pui pe primul loc partenerul actual. Dacă nu crezi că poți face asta, atunci poți renunța încă de pe acum la orice încercare de a face lucrurile „să meargă”. Nu o să meargă fără un angajament real din partea ta.

Horoscop 11 septembrie 2020 Leu

Fiecare doarme cum își așterne, spune un proverb românesc. Nu te simți dator să îți ceri scuze pentru că îți dorești să o iei pe un drum pe care, ceilalți, nu îl cred suficient de bun pentru tine. Nimeni altcineva nu poate înțelege cu adevărat ceea ce trăiești, așa că nimeni altcineva nu are dreptul să îți spună unde să mergi mai departe. Când ți se oferă sfaturi nesolicitate, fii politicos și ascultă. Dar nu te simți obligat să le și urmezi. Fii încrezător în instinctul tău!

Horoscop 11 septembrie 2020 Fecioară

Ai parte de o zi aglomerată, cu multe date, informații și programări de pus la punct. Deși altora li s-ar părea o corvoadă să se ocupe de astfel de lucruri, pentru tine nu e un deranj prea mare pentru că oricum te simți confortabil în stare de haos. Șefii îți vor remarca abilitățile organizaționale și te vor recompensa pentru asta. Succes!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"