NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP 12 iulie 2018. Frica de o posibilă plafonare pe plan sexual poate atrage mai mult dinamism

HOROSCOP 12 iulie 2018: Frica de o posibilă plafonare pe plan sexual poate atrage mai mult dinamism. Flacăra pasiunii se va reaprinde cu o cină romantică. Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!

Berbec
Se anunță posibile ieșiri necontrolate, care vor fi puse pe seama stresului acumulat. Dar de fapt ele vin să-ți arate o latură mai întunecată a caracterului tău. Nu este exclus să simți impulsul de a începe totul de la 0, ca să faci o curățenie generală în relațiile cu cei din jur și în viața ta.

Taur
Nu este exclus ca astăzi să dorști să renegocizi un contract sau te vei orienta spre o activitate care să îți pună în valoare abilitățile înnăscute. Pe seară, vei avea un moment de liniște interioară, și îți vei da seama cum să gestionezi orice situație conflictuală, astfel încât să îți aducă armonie și echilibru emoțional.
Gemeni
O sumă de bani îți poate intra azi în cont, acest plus financiar ce vine cel mai probabil de pe urma unei colaborări extraprofesionale, îți va oferi entuziasmul de a valorifica mai mult acel talent care ți-a adus reușita. În sfera afectivă vei avea parte de surprize din partea celor dragi.
Rac
Doar excesul sexual poate să îți aducă azi o devitalizare, dar și stres pe partea emoțională. Atenție, dacă ești implicat într-o relație extraconjugală, deoarece pot să apară copii. Ca efect, această slăbiciune va aduce după sine o relocare în alt oraș, țară din cauza pierderii reputației.
Leu
Cineva din anturaj încearcă prin orice mijloace, fără să aibă nicio rușine, să distrugă relația cu persoana iubită, însă ai noroc că încrederea pe care acesta o are în tine nu permite ruperea legăturii voastre strânse. Pe seară îți vei împlini dragostea în așternut.
Fecioară
Fă tot posibilul ca astăzi să nu te suprasoliciți la locul de muncă, acordă mai multă atenție orelor de odihnă, pentru a elimina riscul de a-ți pune în pericol sănătatea fizică și psihică. Dacă ești singur, posibil ca la un eveniment să te îndrăgostești, să realizezi că viața este mult mai frumoasă decât ai crezut până acum.
Balanță
Cei din anturaj s-ar putea să te considere egoist în această zi, deoarece dorești să îți rezervi mai mult timp pentru tine. Dar de fapt chiar ai nevoie de această revizuire, pentru a scoate la suprafață noi abilități, care simți că încă nu sunt valorificate la maximum.
Scorpion
Tot ceea ce ai intuit în legătură cu o persoană din anturaj se adeverește, șansele de a afla un secret bine ascuns sunt mari, doar că acesta nu va fi pe placul tău, te va întrista. Poate că ar fi mai bine să te detașezi, pentru a nu prelua energie negativă.
Săgetător
Relațional, este important să fii cât mai sincer cu privire la ceea ce simți față de partenerul de viață. Impulsivitatea de care ai putea să dai dovadă azi favorizează atât micile accidente prin casă cât și certurile. Se recomandă să te focalizezi pe treburi de rutină care nu amplifică stresul.
Capricorn
La capitolul carieră ziua poate să îți aducă o veste bună, posibil o mărire, o recomandare, un câștig ce se poate obține în perioada imediat următoare. Surprize plăcute îți rezervă astrele, problemele pe teme sentimentale tind să-și găsească rezolvarea printr-un dialog conciliant cu partenerul de viață, care se va dovedi a fi cooperant.
Vărsător
Lucrul cu noua tehnologie îți dă bătăi de cap, neștiind cum să procedezi. Ajutorul cuiva mai specializat îți va fi de folos pentru a învăța de la el noile tendințe impuse. O relaxare în natură, împreună cu cei dragi, te poate ajuta să-ți reîncarci bateriile pentru perioada imediat următoare.
Pești
În sfera sentimentală devii vedeta zilei, vei încerca să transmiți tot ceea ce simți prin gesturi de iubire față de partenerul drag, iar acesta la rândul său va dori să împărtășească aceleași sentimente cu tine. Prin urmare seara o puteți petrece în oraș, la o cină romantică, film.
Sursă: zodiacool.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"