NordNews
Avem ce spune

Horoscop 14 aprilie 2018. Sfârşitul bun  de săptămână! Scorpionii trebuie să depășească lenea!

  Sfârşit bun  de săptămână! Taurii vor rezolva cu brio unele probleme, iar scorpionii trebuie să depășească lenea.  Află ce îți rezervă astrele astăzi, 14 aprilie 2018. 

Berbec 

Prietenia se menține prin gesturi reciproce și sincere de devotament și afecțiune. Apreciezi foarte mult emoția cu care te învaluie un prieten apropiat, și ești încântat că ai norocul să ai pe cineva atat de bun alături de tine.
Ți-a demonstrat în repetate rânduri cât de fidel îti este, cât de mult ține la tine și câte e capabil să facă atunci când ai nevoie de ajutorul sau. Sigur că și tu ești în stare de aceleași gesturi de altruism oricând are nevoie, iar azi a venit un astfel de moment sensibil când ii poți oferi ceva la fel de frumos și de valoros în schimbul prieteniei sale sincere și puternice.

Taur

Ai încredere în bunul mers al acțiunii în care ești implicat. În fond, nici nu e prima oară când lucrurile merg atât de bine, deci le poti compara oricând cu situații din trecut pe care le-ai depășit la fel de bine, pentru că au ceva în comun.
Această raportare la modul în care ai rezolvat cu brio unele piedici în trecut este constructiv, pentru că-ți arată că poți, că orice problemă are o soluție, și ajunge doar să repeți rețetele de succes de odinioară. Nu te crampona de un hop minor, crede cu tărie că-l vei depăși cu bine și de data aceasta pentru că ai mai trecut prin astfel de momente nu o data sau de doua ori și de fiecare dată te-ai descurcat de minune.

Gemeni 

Chiar dacă unele lucruri nu evoluează exact așa cum ai planificat, merita să mai faci și unele sacrificii, din cand în cand, pentru a le mai da cate un impuls pozitiv inainte. Nu te crampona de o singură direcție, nu te încăpățăna să urmezi o cale neapărat așa cum ai stabilit inițial, ci mai accepta, pe parcurs, și alte idei, pentru că ele pot fi soluții de compromis benefice situației de față.
Dacă te-ai ține de o singură idee, spunând că aceea e cea mai bună, ai putea bate mult timp pasul pe loc, or progresul se naște și din acceptarea altor păreri, chiar dacă nu ești întru totul de acord cu ele. Ascultă deci sfaturi, chiar dacă nu-ți convin pe de-a-ntregul.

Rac 

O piedică apare în planurile tale absolut din senin! E o veste cazută ca din cer care te ia prin surprindere și, pe moment, ai tendința de a spune că e un ghinion, ca e un hop imposibil de trecut. nu renunța la luptă, poate da, acum pare greu să depășești impasul, dar nimic nu apare fară a ți se pune la dispoziție și toate resursele de a face față momentului.
Chiar dacă piedica apare ca din senin, ai să vezi că odată cu ea vine și ideea inspirată de a depăși hopul și de a merge mai departe mai bine decât credeai. Poate e o schimbare bruscă de direcție la care nu te-ai gandit înainte, dar se va dovedi a fi mai buna decat sensul pe care mergeai anterior. Nu i te opune: acceptă provocarea!

Leu 

Fii mai atent la cheltuieli, trece-ți în revistă bugetul, ca să fii sigur că iei cele mai prudente decizii. Ești într-o pasă cam risipitoare, parcă nu ai iesit încă din spiritul sarbătorilor și dai cu bani în stânga și-n dreapta mult prea ușor.
Ai avea nevoie de un sfat experimentat, de la o persoană mai chibzuită în privința banilor, care să-ți arate că banii nu trebuie aruncați la primul impuls, ci esti la un inceput de drum în care fiecare leu contează. Ai să înveți tu până la urmă cât de important e să-ți administrezi banii cu cap, pentru că banii se duc ușor, dar se fac extrem de greu, gândește-te la lunga listă de cheltuieli care te așteaptă și mai închide și tu robinetul!

Fecioară 

Iubirea cere răbdare, deci nu pretinde de la persoana iubită să-ți ofere tot ce are de oferit uite-așa, din prima. Intră în această relație, sădește ceea ce se va ridica între voi și întreține această minunată investiție până la roadele cele mai frumoase.
Ești într-o relație care are toate șansele să-ți daruiască enorm, dar nu trebuie nici să sări peste etape, nici să aștepți miracole peste noapte, ci să te implici trup și suflet cu convingerea că toate vin la timpul potrivit. E o relație demnă de laudă, dar nu asteptă să ajungi repede la un anumit țel: și calătoria până acolo face parte din frumusețea relației.

Balanță –  Horoscop 14 aprilie 2018

Nu te poți integra în mediul în care nimerești astăzi, pentru că lumea discută doar despre lucruri neimportante, despre rutina de zi cu zi, despre marunțișuri care pe tine nu te preocupă absolut deloc. Nu-ți poți găsi locul printre aceștia, deoarece ei sunt obsedați de nimicuri pe care tu nici măcar nu le remarci.

Scorpion –  Horoscop 14 aprilie 2018

Nu e genul tău să stai și să pierzi vremea într-un dolce far niente apetisant, chiar dacă, recunoști, e nevoie și de astfel de momente, dar nu acum! Azi e o zi în care poți rezolva atât de multe lucruri care-ți apasă pe umeri, încât ar fi păcat s-o lași să treacă fară să faci nimic.
Ia taurul de coarne, pune mâna pe unelte și începe să mai ștergi de pe listă de sarcini sau restanțe câte un punct, vei vedea la finalul zilei de cât de multe lucruri te-ai eliberat, doar pentru ca ai luptat cu ușoara apație și lipsă de chef pe care ai resimțit-o dimineața, e o chestiune de voință să depășești lenea și să te apuci de ceva constructiv.

Săgetător –  Horoscop 14 aprilie 2018

Ai impresia că s-au strâns în jurul tău numai oameni critici, recalcitranți, puși pe hartă și, cu asemenea anturaj, bați pasul pe loc făra să construiești nimic bun. Decât cu asemenea tovarași, mult mai bine ți-ar fi de unul singur, că atare, dacă vezi că nu te poți integra deloc în grupul strâns în jurul tău, mai bine faci opinie separată și încerci să-ți duci treburile la capăt fără ajutorul nimanui.

Capricorn –  Horoscop 14 aprilie 2018

Ascultă cu luare aminte ce-ți transmite inima, pentru că de acolo vin acum cele mai folositoare indicii cu privire la ce ai de făcut de acum înainte. Emoțiile sunt mesajele prin care intuiția sau sufletul te îndruma spre ceea ce e mai potrivit pentru tine.
Dacă ceea ce simți e negativ, apăsator, trist, inseamnă că trebuie să te oprești din ceea ce doreai să faci, că sensul nu ți se potrivește. Dacă însă simți entuziasm, atracție, fericire, apucă-te imediat de treabă și pune-ți în practică gândurile, pentru că ele anunță o direcție favorabilă. Vezi ce simți și acționează conform polarității emoției resimțite.

Vărsător –  Horoscop 14 aprilie 2018

Trebuie să ai curaj să visezi mai mult! Acestă e sfatul astrelor, pentru că din acest gest minunat de a sta să clădești castele în mintea ta se vor naște într-o zi cele mai frumoase evenimente ale vieții tale. Stai azi pentru cateva clipe și gândește-te la marile tale dorinte.

Pești –  Horoscop 14 aprilie 2018

Nu te poți detașa nici azi de problemele majore de serviciu, ci simți nevoia să discuți cu cât mai multe persoane despre sarcinile nerezolvate încă.
Discuțiile au un efect eliberator, pentru că, spunand altuia ce ai realizat până acum și încotro vrei sa mergi, descoperi ori o alta viziune asupra evenimentelor, ori o soluție salvatoare, ori o eventuală eroare pe care, de unul singur, nu ai fi observat-o.
Partenerul de viață sau un parinte îți atrage atenția asupra punctului cheie, astfel încât vei putea repara totul cu brio, deci cere păreri și sfaturi.
Sursă: Teotrandafir.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"