NordNews
Avem ce spune

Horoscop 15 octombrie 2020. Înţelegere, dovadă de respect şi o iubire sinceră

Berbec

Taur

Taurilor nu le este teamă să spună ce gândesc, mai ales atunci când cred cu tot sufletul în cauza lor. Vorbiţi răspicat, ferm, fiţi clari şi susţineţi-vă ideea până la capăt, indiferent de argumentele împotriva voastră. La final veţi fi mândri de atitudinea voastră şi de forţa, curajul cu care aţi acţionat în situaţia respectivă.

Gemeni

Dacă doriți să cumpărați un cadou pentru cineva care vă este foarte special, nu fiți zgârciți cu banii voştri! Asta nu înseamnă că ar trebui să cheltuiți mai mult decât vă permiteţi de fapt, ci doar încercaţi să nu fiţi seci, lipsiţi de inventivitate ori creativitate în alegerea cadoului. Până la urmă contează să ieşiţi în evidenţă pentru a primi aprecierea acestei persoane. Este timpul să fiţi generoşi.

Rac

Vă simţiţi din ce în ce mai bine la gestionarea emoțiilor, ceea ce vă va ajuta să vă conectaţi mult mai eficient cu oamenii cu care lucraţi în prezent. Aveți încredere în acest control pe care îl aveți atunci când cineva complet diferit faţă de viziunea voastră. Aveţi încredere în voi şi susţineţi-vă opinia, aducând argumente solide. La final însă, aţi putea ajugne la un consens. Important este să ascultaţi şi să învăţaţi ceva şi din partea persoanei din faţa voastră.

Leu

Leii ar putea primi vești neașteptate pe plan sentimental, care să le dea puțin peste cap planurile deja stabilite. Dar asta nu e nicio problemă, pentru că vei avea ocazia să îți folosești imaginația astfel încât să profiți pe deplin de ocazie. Nu este exclus să ai parte de o zi numai bună de povestit nepoților, cu puțin noroc.

Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să țină garda sus și să fie atenți la orice mișcare din jur, în special dacă situația lor personală este una complicată. Există tendința de a lăsa totul la voia sorții, datorită unui calm aparent, însă e doar liniștea dinaintea furtunii. Asigură-te că stăpânești evenimentele din viața ta, nu doar reacționezi pasiv la ceea ce se întâmplă. Așa vei fi pregătit pentru orice îți vine în cale.

Balanță

Balanțele ar putea avea parte de momente emoționante, care să îi marcheze într-un mod profund. Fii pregătit pentru o avalanșă de sentimente care te-ar putea duce în locuri pe care nu le credeai posibile, iar asta din punct de vedere mental. Se produc schimbări majore în viața ta, iar unele ar putea părea amenințătoare. Însă apele se vor liniști în curând și vei regăsi echilibrul și pacea interioară.

Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți să dea mai multă atenție acelor aspecte din viața lor pe care le-au neglijat în ultima perioadă sau chiar ani la rândul. Poate fi vorba despre un proiect personal, o persoană din trecut pentru care sentimentele nu s-au stins sau chiar o problemă delicată, ce a fost mereu ținută la nivel de inconștient.

Săgetător

Joi, nativii zodiei Săgetător se gândesc cum să-și prioritizeze activitățile astfel încât rezultatele să fie cât mai bune și mai satisfăcătoare. Chiar dacă ai muncit incredibil de mult în ultima perioadă, sfatul astrelor pentru tine este să nu o lași mai moale acum, șefii sunt cu ochii pe tine și nu trebuie să te relaxezi. Eforturile ţi-au fost observate și sigur răspala nu va întârzia.

Capricorn

Pentru Capricorni, cuvântul cheie al zilei este eficienţa. Îţi place să munceşti şi să vezi rezultatele, iar ziua de astăzi o dedici doar acestui lucru. Horoscopul recomandă să fii un pic mai cumpătat, dacă nu vrei să atragi privirile colegilor. Un sfat bun ar fi să să asculţi şi părerile lor. Urmează acest sfat și vei avea o zi reușită.

Vărsător

Astăzi, nativii zodiei Vărsător au ocazia să se remarce. La serviciu, datorită rezultatelor excelente, vei reuși să te detaşezi de pluton, iar asta nu poate aduce decât beneficii. La orizont pot să apară o promovare sau poate o mărire substanțială de salariu. Asta va avea un efect excelent și în viaţa de cuplu, în sensul în care vei fi relaxat şi dorinic să petreci mai mult timp cu familia.

Pești

Nativii zodiei Pești au probleme în plan financiar, însă nimic ce nu poate fi rezolvat. Portofelul tău se subţiază vizibil, iar asta începe să-ți dea de gândit. Sfatul astrelor pentru tine este să nu intri în panică, pentru că lucrurile se vor rezolva de la sine. Seara, o veste primită de la un prieten bun pare să te scoată din încurcătură. Este posibil să începi o colaborare extrem de fructuoasă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"