NordNews
Avem ce spune

Horoscop 15 octombrie 2021. Planuri romantice și un mesaj de optimism

Este o zi încărcată de emoție și ofertantă pe plan sentimental. Unii ar putea cunoaște o persoană cu adevărat specială, pe care simt că au așteptat-o de multă vreme.

 Berbec

Este o zi a surprizelor pentru nativii din zodia Berbec, însă asta nu înseamnă că vei fi și bucuros de ceea ce vei trăi. Important e să privești partea plină a paharului și, chiar dacă în anumite situații nu vei găsi o ieșire rapidă și satisfăcătoare, e necesar să-ți menții optimismul. Dacă crezi cu adevărat în tine vei ajunge exact acolo unde îți dorești. Să nu cazi pradă emoțiilor negative, nu vei face decât să te ții singur în loc.

Taur

Taurii au toate șansele să cunoască o persoană care să le schimbe viața, în special dacă nu au deja o relație de cuplu. S-ar putea să stabilești o conexiune extrem de puternică încă din primele momente ale întâlnirii, iar de acolo totul să meargă rapid și firesc. Nu aștepta momentul potrivit pentru a prinde aripi, dragostea nu așteaptă. Dacă ești norocos să prinzi o ocazie, ține de ea.

Gemeni

Plănuiți să dedicați mai mult timp hobby-urilor și plăcerilor voastre pe care le-ați tot amânat din cauza jobului solicitant. Dar efortul va da roade, iar pe viitor s-ar putea să vă aștepte o surpriză plăcută la locul de muncă.

Rac

O zi pe care o așteptați cu nerăbdare, mai ales că plănuiți o scută vacanță pentru a vă deconecta de la stresul cotidian. Plănuiți o surpriză pentru cei dragi, momente de răsfăț și tihnă. Cineva drag vă anunță că va pleca în străinătate, cu o oportunitate de muncă.

Leu

Ai capacitatea de a-i captiva pe deplin pe cei din jurul tău și o să fie foarte uşor să îi convingeţi că părerile voastre sunt cele mai bine argumentate. Sunteţi optimist şi aveţi senzaţia că toate lucrurile merg ca pe roate. Este o perioadă bună pentru a pune la punct anumite planuri de viitor. Această energie de care daţi dovadă o să se resimtă şi în relaţia de cuplu.

Fecioară

Universul lucrează pentru a înveseli lucrurile, pentru a realiza un echilibru între viaţa personală şi cea profesională. O să formaţi noi legături, poate în cele mai neaşteptate locuri. Trebuie să îmbrăţişaţi schimbarea şi tot ce derivă din aceasta. Aveţi multă încredere în sine şi reuşiţi să mai scăpaţi de timiditatea care vă dă înapoi de la deciziile cu adevărat importante.

Balanță

Ai o viziune clară asupra viitorului tău și asta te ajută să-ți urmărești obiectivele, independent de orice influență externă. Pas cu pas îți transformi viziunile în realitate cu un echilibru fizic și mental demn de invidiat. E un moment propice pentru a te dezvolta pe plan profesional, însă nu neglija prea tare oamenii de lângă tine.

Scorpion

Ești atât de fericit și încrezător în propriile forțe, încât cei din jurul tău sunt atrași fără să își dea seama de energia ta pozitivă și vor să îți afle opiniile pe o problemă sau alta. Din moment ce simți că poți face orice, îți asumi tot felul de sarcini și cereri pe care reușești să le duci la bun sfârșit. Mulțumirile pe care le primești de la celilalți sunt cea mai mare răsplată a ta.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător s-ar putea simţi irascibili, din cauza configuraţiei astrelor. Poate că visaţi cu ochii deschişi la o vacanţă sau măcar la câteva momente de relaxare, însă împrejurările nu vă sunt prielnice. Respiraţi adânc, înarmaţi-vă cu multă răbdare şi nu uitaţi că urmează o nouă zi, mai norocoasă. În a doua parte a zilei se va ivi şi luminiţa de la capătul tunelului şi seara vă puteţi aştepta la o surpriză plăcută.

Capricorn

Astrele au un mesaj optimist pentru nativii zodiei Capricorn, care sunt încurajaţi să se ocupe exclusiv de lucrurile care îi fac fericiţi. Aşa că uitaţi de grijile cotidiene, lăsaţi în urmă micile neplăceri ale zilelor trecute şi concentraţi-vă asupra propriei persoane. Poate că vremea rea vă indispune, dar acesta nu este un motiv să refuzaţi propunerile celor dragi, care v-ar putea surprinde cu o vacanţă spontană.

Vărsător

Bucură-te de optimism azi. Ziua de vineri vine cu o doză de vibraţii pozitive şi cu posibile legături romantice. Încearcă să ajungi la persoana dragă. Dacă nu reuşiţi să vă întâlniţi în această seară, vezi dacă poţi stabili o întâlnire romantică în curând. Dacă planurile eşuează, găseşte confort şi evadează într-o poveste romantică.

Pești

Dacă te enervează să te ocupi de treburile cotidiene, nu eşti singur. Starea ta de spirit poate fi exacerbată de vizita unui prieten şi mai ursuz. Dacă te simţi copleşit de treburile din familie, fă o pauză şi mergi la o plimbare lungă pentru a-ţi limpezi gândurile şi să îţi regăseşti entuziasmul. Mâine e o altă zi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"