NordNews
Avem ce spune

Horoscop 21 mai 2018. Vezi ce zodie norocoasă va primi o mărire de salariu

GEMENI: O să vă-ngrijiți de felul cum arătaţi, veţi fi cu un ochi aţintit şi asupra sănătăţii şi va fi un refresh total. O să vă interesaţi de noi afaceri, să mai munciţi ceva în plus, ca să faceţi rost de bani pentru familie, să aveţi şi pentru concediu, să vă plătiţi la toamnă şcoală, ori poate copiilor voştri.
RAC: Vă intră bani şi o să vă puteţi lua şi câteva dintre lucrurile la care nu aveţi acces în mod obişnuit, pentru c-aveţi de plătit rate. E o prospeţime, se-ntâmplă ceva care va face să arătaţi mai bine, v-aţi îndrăgostit de cineva, s-a fixat data căsătoriei, sau ştiţi dacă veţi avea fetiţa, băieţel, aşa ceva.
LEU: Întâlnire cu cineva care vrea să fie aproape de sufletul vostru şi o să vă exprimaţi şi voi punctul de vedere, îi spuneţi ce-aveţi pe suflet. Poate vi se acceptă un proiect, vine de pe undeva o sponsorizare şi lucrurile se leagă frumos, veţi face progrese în carieră, ajungeţi şi la fotoliul de şef.
FECIOARĂ: O să mai ieşiţi şi voi din carapace, să vă duceţi pe la evenimente şi să cultivaţi nişte relaţii care vă pot fi de folos. O să fiţi cooptaţi într-un proiect, să puneţi umărul la o activitate care să vă pună în evidenţă nişte calităţi, şi să cereţi şi banii pe care-i meritaţi şi să-i primiţi.
BALANŢĂ: E posibil să primiţi o mărire de salariu, un bonus, o compensaţie, oricât de mică, simbolică. Se poate să începeţi demersurile pentru un credit şi să v-apropiaţi cu paşi repezi de succes, şi să vă luaţi casă, maşina, s-aveţi bani pentru concediu, şcoli.
SCORPION: Poate vă hotărâţi, în sfârşit, să luaţi un tratament ca să aveţi un tonus şi mai bun, să fiţi în mare formă. Noutăţi, semnaţi acte, aflaţi veşti bune despre oameni la care ţineţi, vă aflaţi într-o ascensiune care o să v-aducă un plus de recunoaştere publică, o să fie o emancipare.
SĂGETĂTOR: E posibil să vi se aprindă călcâiele după cineva care-şi face planuri de relaţie cu voi şi-atunci o să fiţi sincron. Întâlnire de afaceri, fixaţi, poate, noi regului de funcţionare ca să daţi randament şi mai bun şi să câştigaţi o sumă mai mare de bani, să renegociaţi contractul.
CAPRICORN: Se poate să vă luaţi aparatura nouă pentru casă, piese noi pentru maşină şi toate acestea or să vă coste – asta e! O confirmare de la şefi, că aveţi undă verde la un proiect pe care l-aţi propus mai demult, ori poate de la tribunal primiţi o înştiinţare, o şedinţă judecătorească te pomeni.
VĂRSĂTOR: Pe voi se poate să vă invite cineva în oraş la o cafea, c-o să tot fie accentuată sfera sentimentală şi atracţia pluteşte în aer! Voi se poate să vă asociaţi cu nişte oameni ca să lucraţi la un proiect sau să vă ocupaţi de ceva plăcut, deconectant în timpul liber şi să va-ncarce frumos sufleteşte.
PEŞTI: Poate-o să umblaţi după acte, o să acordaţi mai mult timp şi studiului că vin examenele, sau îi ajutaţi pe copii la şcoală. Cineva-şi face curaj să revină la voi, şi dacă o să vedeţi o schimbare poate va-nduplecati, dacă nu, o să vă regândiţi strategia de viaţă, să nu vă sabotaţi, să fiţi liberi.
BERBEC: Poate daţi de nişte reduceri la piesele de mobilier, sau la nişte decoraţiuni de interior şi o să vă consumaţi economiile, în cazul ăsta. Voi aveţi chef de treabă, dacă se iveşte o ocazie să vă schimbaţi serviciul o s-o faceţi, c-aveţi încredere în pregătirea voastră profesională şi o să vă găsiţi uşor, altceva.
TAUR: Aveţi idei de viaţă personală pe care le puteţi pune în practică şi o să şi vedeţi rezultatele, poate faceţi nişte investiţii. O apariţie, cu totul neaşteptată, şi poate vă mobilizează să intraţi într-o combinaţie partenerială care să v-aducă acel surplus financiar care vă lipsea de la bugetul familiei.
Sursă: stirileprotv.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"