NordNews
Avem ce spune

Horoscop 22 ianuarie 2022. Zodia care va trece printr-o schimbare majoră pe plan personal

Horoscop 22 ianuarie 2022. Începem weekendul cu o energie care ne îndeamnă să petrecem timp cu cei dragi, să alegem activităţi care țin de casă şi să punem accent pe relaţiile de iubire

Pe TAURI îi preocupă relaţiile cu cei dragi, dar analiza acestora este inclusă. În special pentru că vreţi să vă asiguraţi că intensitatea, iubirea, devoatmentul sunt în aceeaşi măsură din ambele părţi.
Pe GEMENI, în schimb, nu îi preocupă neregulile legate de casă, dar s-ar putea să aibă de rezolvat o problemă legată de cămin.
RACII domină în discuţiile cu prietenii, discuţii care pot atrage şi implicarea voastră într-un proiect de viitor.
Pe nativii LEU este posibil să îi supere ceva şi atunci nu vor reuşi să se ridice sus energetic. Dacă este ceva ce ţine de sănătate, staţi mai liniştiţi, încercaţi să vă menţineţi calmul şi nu preluaţi rolul de lider.
FECIOARELE care tind să fie autocritice, ar trebui să ştie că azi este inutil să îşi găsească defecte. Mai bine vă axaţi pe partea spirituală şi găsiţi modalităţi prin care să vedeţi lucrurile din altă perspectivă.
BALANŢELE vor transforma ceva în familie sau în casă poate renovaţi sau redecoraţi, dar nu vă expuneţi riscurilor.
Profunzimea nu va lipsi în cazul SCORPIONILOR, mai ales dacă îşi fac planuri. Este un moment ideal să vă stabiliţi obiective, dar trebuie să analizaţi foarte bine şi contextul.
SĂGETĂTORII îşi fac şi ei planuri, dar care ţin de bani. Vreţi să faceţi cheltuieli, dar în loc să discutaţi cu persoana iubită preferaţi să cooptaţi un prieten ca să nu afle de… lipsa bugetului.
Deşi CAPRICORNII sunt foarte realişti şi cercetează fiecare detaliu, astăzi este bine să vă concentraţi şi pe partea spirituală.
Nativii VĂRSĂTOR vor fi misterioşi atât în relaţii, cât şi pe plan financiar. Până nu se concretizează planurile voastre, nu vreţi să spuneţi nimănui ce aveţi de gând.

Iar PEŞTII îşi doresc o schimbare în viaţa lor. Probabil, veţi începe cu viaţa personală, dar mare atenţie să nu fiţi autoritari.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"