NordNews
Avem ce spune

Horoscop 23 aprilie 2018

Horoscop 23 aprilie 2018: Berbecii pot avea încurcături profesionale, iar Taurii pot avea un câştig neaşteptat. Vezi cum începe săptămâna pentru fiecare zodie.

Berbec

 Astăzi pot apărea unele încurcături profesionale. Dacă v-aţi decide să acceptaţi  ajutorul care vi se oferă, ar fi mai simplu. Surprizele de ordin personal sunt, în schimb, plăcute.

Taur

Dificultăţile de comunicare evoluează îngrijorător, mai ales că în ultima perioadă nu v-ați lovit de niciun obstacol. Chiar dacă vă certaţi cu o prietenă dragă, aveţi şi un câştig neaşteptat .

Gemeni

Vă destăinuiţi secretele unor persoane guralive, aşa că este de aşteptat ca întreg anturajul să vă cunoască viața. Poate că astăzi este momentul să renunţaţi definitiv la confidenţe.

Rac

Aţi strâns  numeroase nemulțumiri, încât este greu de crezut că s-ar mai putea mira cineva de reacţia explozivă pe care o aveţi. Nu mai faceți reproşuri dacă vreți înțelegere cu persoana iubită.

Leu

Situaţiile dificile nu vă pun în încurcătură, ci mai degrabă vă stimulează dorinţa de a învinge. Sunteţi părăsit de cei în care aţi avut încredere, dar descoperiţi că vă descurcaţi şi singur binişor.

Fecioară

Încă de dimineaţă, nu mai aveţi răbdare cu nimeni şi cu nimic, chiar dacă interese majore sunt în joc. Deciziile pe care le luaţi  nu modifică deloc situaţia în care vă aflaţi de o bună vreme.

Balanţă

Vă este dor de o persoană cu care vă rar, din cauze obiective. Cu mai mult curaj, puteţi să vă reluaţi obiceiurile de altădată. Primul pas e ceva mai greu, dar merită măcar să încercați.

Scorpion

Armonia familială vă  influenţează în mod fericit aspectele vieţii. Din păcate, aveţi un orar încărcat şi lipsiţi prea mult de acasă. Încercați să găsiţi rezerve de energie să sustineti ritmul.

Săgetătorul

Relaţiile cu colegii de serviciu au tendinţa să se tensioneze din nou, doar pentru că vă place să-i criticaţi tot timpul. Dacă vreți să scăpaţi de ei, continuaţi să le căutaţi nod în papură.

Capricorn

Lipsa de interes şi impresia că cei din anturaj încearcă să vă exploateze, vă conving că e bine să vă izolaţi. Astfel, le dovediţi că puteţi să rezolvaţi orice problemă prin forţe proprii.

Vărsător

Exuberanţa voastră este un factor de stabilitate sentimentală. S-ar putea să vă dezamăgiţi colegii pentru că vă certaţi fără un motiv serios cu şeful. Un prieten vă este nerecunoscător.

Peşti

Aveţi iniţiative profesionale de invidiat și reuşiţi să restabiliţi atmosfera amicală de la serviciu. Există unele pericole de accidentare,  de aceea trebuie să fiți atenți în tot ce faceti.
Sursă: Jurnal.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"