NordNews
Avem ce spune

Horoscop 27 aprilie 2021. Test de maturitate și momente pline de emoție

Se anunță o zi cu multe provocări de plan personal, din care nu vor lipsi momentele tensionate. Pentru unii nativi, însă, astrele aduc numai vești bune.

Berbec

Ai de-a face cu o multă încărcătură emoțională. Trebuie bine gestionate aceste emoții, pentru că vei lua decizii impulsive. Nu este cazul să aduni probleme suplimentare sau să afectezi o relație cu un om apropiat, așa că se recomandă răbdare și calm.

Taur

Te vei trezi într-un conflict în care nu vrei să te afli. Trebuie să vorbești clar și deschis, ce te deranjează și ce vrei de la cei din jur. Este o zi în care trebuie să gestionezi bine o situație în care nervii vor fi întinși la maxim.

Gemeni

Azi ai de lucru mult cu orgoliul. S-ar putea să ți se ceară să faci ceva, care vrei crede că este sub demnitatea ta. Ti-aș sugera să privești provocarea umilinței ca fiind ceva din care vei învăța lucruri bune. Va fi o lecție pe care nu o vei uita prea curând.

Rac

Azi vei fi extrem de dinamic, vei socializa, vei fi vesel și activ. Este o zi bună pentru Rac să își rezolve problemele legate de socializare și activități de grup. Această explozie de energie va fi extrem de benefică pentru tine și pentru cei din jurul tău, pe care îi vei atrage ca un magnet.

Leu

Ți-ai tratat corpul cu indiferență. Ai dormit puțin, ai mâncat prost și acum ai nevoie de o zi în care să te relaxezi și pentru a îți reîncărca bateriile. Nu e nimic mai important ca sănătatea, așa că încearcă să restabilești echilibrul. Vei observa că și starea mentală se va îmbunătăți.

Fecioară

Azi vei fi o adevărată binecuvântare datorită abilităților tale de a vedea dincolo de aparențe. Vei da dovadă și de încăpățânare în fața cuiva care va încerca să te sperie sau să te domine. Este o zi în care vei birui în fața celor care te provoacă și vei reuși să ai câștig de cauză.

Balanță

Este o zi în care emoția îți va juca mult feste. Vei fi impresionat de cineva și această atitudine îți va știrbi atitudinea față de acțiunile aruncate de viață. Este una din zilele în care poți fi manipulat ușor de cei din jur, așa că se recomandă atenție sporită la detalii, cuvinte sau gesturi.

Scorpion

Întâlnirea cu niște persoane la o ședință este greu de evitat. Dar este nevoie de tine și la o întrunire în familie. Cel mai bine este nevoie să îți rezolvi problemele sociale și nu cele familiale. Vei avea ocazia în zilele următoare să echilibrezi planul personal cu cel profesional. Nu lăsa pe alții să îți stabilească prioritățile.

Săgetător

Îți vei da seama în ce rutină plicticoasă te afli. Este un sentiment în care te simți prins, iar aceste frustrări le vei arunca pe cei din jur. Mai bine este să faci sport sau să începi un hobby. Astfel, vei umple golul pe care îl resimți adesea și vei avea ocazia să devii bun sau competitiv la ceva. Orice dorești.

Capricorn

De ceva timp faci curățenie în viața ta. Ia taurul de coarne și confuntă-te cu persoana respectivă pentru a încheia orice nemulțumire. Spune direct ceea ce crezi, expune clar argumentele și fii ferm, nu agresiv. Cine nu este de acord cu tine sau nu accepta compromisul este liber să plece din viața ta.

Vărsător

Ai o zi foarte bună. Prinzi o ofertă la o vacanță, ori un produs la reducere dar vezi că zona cumpărăturilor îți este favorizată pe zona internetului. De multe ori se spune să fii cumpătat și să păstrezi banii. Poate că acum nu este cazul. Orice achiziție rămâne o achiziție, o vei scoate la capăt într-un final.

Pești

Azi vei afla o bârfă suculentă. Trebuie să o manevrezi cum trebuie, fiindcă s-ar putea ca unele persoane să nu mai aibă încredere în tine. Unele lucruri se spun, altele trebuie ținute sub lacăt pentru totdeauna. Altfel nu ar mai exista secrete în adevăratul sens al cuvântului. Trebuie doar să analizezi cu atenție situația și să nu uiți că tăcerea este ca o formă de artă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"