NordNews
Avem ce spune

Horoscop 27 februarie 2021. Nu vă temeţi de schimbările care vor avea loc. Surprize pentru Capricorni

Horoscop 27 februarie 2021 Fecioară

Încearcă să priveşti coşmarurile ca modalităţi sigure de a-ţi înţelege sentimentele. Nimănui nu îi fac plăcere şi odată ce ne trezim vrem să uităm de ele, dar cea mai bună cale pentru a te asigura că nu mai revin este să le înţelegi. Ce te sperie? De ce te simţi nesigur? Gândeşte-te la aceste întrebări şi caută răspunsuri pentru ele. Teama, durerea şi anxietatea sunt ingredientele comune ale unui coşmar.

Horoscop 27 februarie 2021 Balanță

Vă trăiţi visele, dragi Balanțe? Sunteţi încă în legătură cu ele? Energia din aspectele planetare de astăzi poate da putere și încurajare acestei părți a vieții voastre. Profitați de ocazie pentru a pune mâna pe lucrurile pe care le doriți cel mai mult. Întrebaţi-vă ce vreţi să spună oamenii despre voi după ce aţi plecat. Întorceţi-vă pe drumul spre o viață împlinită făcând pași importanţi spre dorințele voastre.

Horoscop 27 februarie 2021 Scorpion

Încercaţi să avansaţi în carieră sau educație, astăzi, Scorpionilor. Energia poate favoriza expansiunea și creșterea. Când ați învățat ultima dată o nouă abilitate? Nu trebuie să fie legat de muncă. Dacă aranjarea florilor, parașutismul sau terapia cu masaj este ceva care vă atrage, faceţi-o. Nu încetați niciodată să căutați modalități de a vă extinde cunoștințele.

Horoscop 27 februarie 2021 Săgetător

Vă recunoaşteţi intuiția ca un atu valoros? Unii oameni o fac, alții nu. În ce grup vă aflați? Este mai ușor să aveţi încredere în realitatea concretă, faptică, decât în lucrurile pe care nu le poți vedea sau atinge. Dar intuiția voastră vă poate servi mai mult decât vă puteți da seama. Acea senzație pe care o experimentați vă poate ghida cu prudență și vă poate alerta la pericol. Puneți mai multă încredere în ea și vedeți ce se întâmplă.

Horoscop 27 februarie 2021 Capricorn

Surprize pentru nativii zodiei Capricorn, deși, aparent, pare o zi banală, fără nimic special. Sâmbătă, sunt șanse mari să ai parte de un câștig financiar consistent. O sumă de bani venită neașteptat, care te va ajuta să revii pe linia de plutire. Fie că plătești o datorie veche, fie că îți cumperi un obiect la care râvneai de multă vreme, acești bani reechilibrează balanța financiară. Mare atenție la comunicarea cu cei din jur, riști să ai parte de conflicte nedorite cu partenerul de viață, o rudă sau colegii de serivicu.

Horoscop 27 februarie 2021 Vărsător

Sâmbătă, Vărsătorii se vor relaxa mai toată ziua, după o săptămână extrem de obositoare. Te vei bucura de o atmosferă caldă și prietenoasă, oriunde vei merge. Astăzi, este foarte probabil să primești o veste legată de un nou job. O ofertă avantajoasă, care te poate ajuta în carieră, te va pune serios pe gânduri. Astrele te sfătuiesc să nu faci cumpăraturi, decât dacă este neapărat nevoie. Seara, pot să apară probleme în relaţia de cuplu, o fostă iubire poate să apară şi să vă dea viaţa peste cap.

Horoscop 27 februarie 2021 Pești

Astăzi, Peștii ar face bine să evite singurătatea. Nu te izola de lume, fii deschis cu cei din jur, zâmbeşte mai mult şi fii pozitiv. Totul merge ca pe roate, atât în plan profesional, cât şi în viața personală, aşa că bucură-te de tot ce ai. Spre finalul zilei, s-ar putea să ai parte de o surpriză din partea persoanei iubite. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, astăzi este posibil să-ţi întâlnşti jumătatea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"