NordNews
Avem ce spune

Horoscop 30 septembrie 2021. Momente neașteptate și o șansă la dragoste

Ziua dezvăluirilor. Profitați de energia astrelor pentru a vorbi deschis cu cei din jur, spuneți tot ce aveți pe suflet și poate reglați niste conturi cu anumite persoane. De asemenea, acceptați cu deschidere opiniile celor din jur, nu vă pripiți cu concluziile.

BERBEC

Ziua dezvăluirilor. Profitați de energia astrelor pentru a vorbi deschis cu cei din jur, spuneți tot ce aveți pe suflet și poate reglați niste conturi cu anumite persoane. De asemenea, acceptați cu deschidere opiniile celor din jur, nu vă pripiți cu concluziile.

TAUR

Nu ești prea încântat de faptul că ți se cere să depui și mai multe eforturi la locul de muncă. Faci deja mult mai mult decât se aștepta de la tine și sperai ca cineva să observe dedicarea ta. Nu o lua personal, la finalul zilei s-ar putea să primești laudele mult așteptate.

GEMENI

Ies la iveală unele conflicte mai vechi de care sperai să fi scăpat. Totul se poate rezolva cu tact și diplomație. Nu e nevoie de forță pentru a-ți împune punctul de vedere, acceptă că și ceilalți pot avea idei bune, poate chiar mai bune decât ale tale.

RAC

Raci trebuie să își regândească modul în care își investesc timpul și energia. Proiectele lor pot necesita unele ajustări financiare, însă orice este posibil atunci când sunt dispuși să facă și compromisuri. Pe plan personal lucrurile merg în favorarea Racilor. Inima știe ce vrea. Acum e momentul să-și valorifice creativitatea și să îi ofere partenerului ocazia de a se bucura de momente intime împreună.

LEU

Leii au o zi tensionată. Sentimente ținute ascunse ies acum la iveală și tulbură totul în calea lor. Sunt predispuși să-și exagereze dorințele de afecțiune și nu ar fi rău să facă un pas înapoi. Echilibru este cuvântul cheie al zilei. Ar putea dori să rămână acasă sau să lucreze la ceva de acasă, dar li se cere prezența la birou pentru a îndeplini o responsabilitate sau o obligație. Spre seară se bucură de compania persoanei iubite.

FECIOARĂ

Fecioarele simt nevoia să se răsfețe cu o bârfă sănătoasă cu cei mai buni prieteni. La urma urmei, nu există sfaturi de dragoste mai bune decât cele care vin de la persoanele în care aveți încredere. Mercur retrograd poate declanșa sentimente de incertitudine, dar nu trebuie să le descurajeze. Comunicarea la locul de muncă nu este cea mai eficientă. Chiar dacă vor face greșeli, nu e cazul să dispere.

BALANȚĂ

Balanţele au tendinţa de a-şi îndrepta energia către nevoile altor persoane. Nu uitaţi însă să dedicaţi mai mult timp propriei persoane şi să investiţi în propria bunăstare. Vă veţi simţi extraordinar la locul de muncă, cu toate că pot apărea neînţelegeri cu anumiţi colegi din echipă.

SCORPION

Scorpionii trec printr-un amplu proces de recunoaştere. Experimentează lucruri noi, fac schimbări şi se eliberează de multe dintre probleme. Relaţia cu partenerul de cuplu va funcţiona foarte bine, iar micile neînţelegeri care pot apărea azi dispar la fel de repede. Nu vă gândiţi prea mult la ce va fi în viitor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor avea parte de surprize din partea prietenilor şi vizite neaşteptate de la oameni pe care nu i-au mai văzut de ceva vreme. Există posibilitatea semnării unor noi contracte, dar şi şansa de a avansa la locul de muncă. Atenţie însă, cerinţele vor fi pe măsură. Încercaţi să calculaţi fiecare pas pe care îl faceţi.

CAPRICORN

Capricornii sunt sfătuiți să reia legătura cu membrii apropiați ai familiei, pentru a se reechilibra emoțional. O discuție cu cei dragi ar putea face diferența dintre o zi mohorâtă și una care prinde sens și aduce speranță.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii ar face bine să aibă grijă de propriul corp, pentru a evita unele probleme pe termen lung. Da, poate că astăzi nu simți efectele negative ale unor decizii nesănătoase cu privire la stilul de viață, dar asta nu e o garanție că va fi la fel pe viitor.

PEȘTI

Peștii care au pus ochii pe o persoană anume nu au niciun motiv să își ascundă sentimentele. Există o șansă reală ca acea persoană să fie la fel de interesată, așa că profită de orice ocazie și inițiază o discuție. S-ar putea să rămâi suprins de ceea ce vei auzi. Trebuie să faci primul pas chiar dacă simți că nu ai curaj, nu vei regreta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"