NordNews
Avem ce spune

Horoscop 31 octombrie. O zi excelentă pentru schimbări şi pentru a fi în centrul atenţiei

Este o zi excelentă să experimentăm teritorii necunoscute, indiferent de planul la care ne referim. 

Berbec

BERBECII îşi schimbă dispoziţia de la un minut la altul din cauza unor idei care apar neaşteptat. Este un moment bun să mergeţi într-o vizită cu partenerul de viaţă.

Taur

TAURII sunt avantajaţi pe sectorul locuinţei. Faceţi schimbări pentru care veţi apreciaţi.

Gemeni

Însă, pentru GEMENI, cuvântul distracţie este elementul principal. La care adăugăm şi prieteni ca rezultatul să fie cel dorit. Bucuraţi-vă la maximum de această duminică.

Rac

RACII trebuie să schimbe ceva în viziunea lor pentru a o îmbunătăţi. Ideile nu întârzie să apară dacă nu vă lăsaţi distraşi de alte activităţi.

Leu

Călătoriile sunt avantajate în ceea ce îi priveşte pe LEI. Mai mult de atât, felul în care vă prezentaţi vă aduce în centrul atenţiei, aşa cum vă place vouă.

 Fecioară

Nativii FECIOARĂ pot investi în plăcerile lor. Fie profesional sau personal, astăzi alocaţi resurse pasiunilor voastre, fie că este vorba de timp, bani sau iubire.

Balanţă

BALANŢELOR le merge bine pe plan relaţional. Veţi cunoaşte oameni interesanţi, iar cineva îşi doreşte cu ardoare să intre în graţiile voastre.

Scorpion

Intuiţia îi ajută pe SCORPIONI să facă ceva ce le aduce notorietate. Poate fi la job sau pe plan personal, cert este că veţi ieşi în evidenţă azi.

Săgetător

Nu putem spune acelaşi lucru despre SĂGETĂTORI care au parte de o duminică liniştă presărată cu întâlniri romantice, cu prietenii sau familia.

Capricorn

CAPRICORNII sunt foarte bine văzuţi de cei din jur dacă dau dovadă de spirit civic. Când cineva vă cere ajutorul nu ezitaţi să îl acordaţi sau chiar să vă oferiţi din proprie iniţiativă.

Vărsător

Pe VĂRSĂTORI, un prieten îi ajută să finalizeze ceva. Poate fi vorba de o achiziţie, un împrumut sau un proiect.

Peşti

Iar nativii PEŞTI este posibil să cumpere ceva. Sunteţi avantajaţi pe zona achiziţiilor sau adopţiilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata