NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Aniversare cu fast, surprize în dragoste şi un vis împlinit

O zi plină de surprize şi ocazii de distracţie. Dacă tot este Ziua Păcălelilor, aşteptaţi-vă la glume, farse şi la orice planuri mişeleşti din partea celor dragi. Bucuraţi-vă de zi, astrologii anunţă pozitivitate, relaxare şi linişte sufletească. 
 

Berbec

Berbecul astăzi ar trebui să evite locurile publice aglomerate. Este posibil, fiind printre străini, să pierdeți obiecte personale sau să deveniți victima unei fraude. Atmosfera generală a acestei zile vă poate inspira spre pozitivitate. Dacă doriți, vă puteți consolida poziția în afacerile profesionale, puteți rezolva o problemă birocratică sau puteți elimina haosul în domeniul finanțelor. Astăzi nu este potrivit să vă aranjați destinul personal și să luaţi decizii în sfera amoroasă.
 

Taur

Taurii, pe 1 aprilie, se gândesc mult la afaceri, la serviciu şi la planuri de viitor. Dacă nu sunteți mulțumit de veniturile curente, de relațiile profesionale sau de carieră atunci ar trebui să faceţi o schimbare. Lunea nu este o zi bună pentruschimbări în plan sentimental totuşi.. Evitați oamenii care intenționează să afle lucruri intime şi care au o atitudine băgăcioasă. Seara aveţi şansa de a vă relaxa în familie.
 

Gemeni

Gemenii sunt nevoiţi să plece într-o călătorie de afaceri. Este posibil ca acest lucru să vă poate complica celelalte planuri, dar priviţi totuşi şi partea bună a lucrurilor. Este posibil ca în această excursie să cunoaşteţi pe cineva special, venit în acelaşi loc cu planuri asemănătoare. Coincidenţa misterioasă foarte probabil va crea o legătură între voi şi categoric veţi repeta întâlnirea, romantică data viitoare.
 

Rac

O persoană interesantă sau un proiect neobișnuit poate capta atenţia Racilor în această zi. Este foarte probabil ca această persoană să determine viitorul vostru. Organizaţi-vă ideile, visurile şi veţi găsi împreună soluţii care vă vor aduce succesul mult sperat. Când visul vi se va transforma în realitate veţi înţelege că munca nu a fost în zadar. Se anunţă totodată şi o aniversare cu fast organizată de o rudă.
 

Leu

Astăzi ai putea să fii puţin deprimat, fie din cauza unor probleme minore în chestiuni oficiale, fie pentru că nu primeşti câtă atenţie vrei de la secul opus, fie pentru că a scăzut nivelul încrederii în sine. Fă un efort şi ridică-ţi singur moralul, ca deprimarea să nu te copleşească. Ai putea sp porţi câteva conversaţii pe reţelele de socializare, sau să oferi sfaturi cuiva care are nevoie de ele. Orice faci şi-ţi oferă un sentiment de mândrie, e binevenit.
 

Fecioară

Rişti să devi victima comentariilor răutăcioase sau a glumelor proaste ale cuiva. Simţi că genul ăsta de umor despre tine e nepotrivit. Cel mai bine e să îţi dai seamă că nu s-a întâmplat nimic teribil şi după ce ieşi din aceste discuţii analizează persoana care a făcut astfel de glume despre tine. E o zi în care afacerile imobiliare sunt profitabile, dacă reuşeşti să eviţi călătoriile lungi.
 

Balanţă

Azi mai faci un pas spre visul tău cel mai intim. Şi e posibil să primeşti un răsuns pozitiv la întrebarea de care depinde viitorul tău. Nu stabili însă mai multe obiective, concentrează-te asupra unuia singur. Spre seară evită discuţiile în contradictorii în casă, a rputea să-ţi dpuneze fizic. Încearcă să stai departe de oamenii cu atitudini negative.
 

Scorpion

E posibil ca azi să trăieşti un mic şoc, atunci când vei primi veşti despre viitorul căsniciei tale. Ceva va face să ieşi de pe traiectoria dorită în afaceri şi vei fi nevoit să părăseşti zona de confort. Seara însă promite să fie mult mai liniştită. E cazut să îţi aloci mai mult timp pentru tine şi pentru hobby-urile tale.
 

Săgetător

Mulţi nativi ai zodiei Săgetător riscă să piardă o nuanță subtilă în comportamentul unei persoane apropiate. Asta înseamnă că nu vei observa când unul dintre colegi sau prieteni îţi va face avansuri. Săgetătorii căsătoriți sunt încurajați să fie mai atenți cu persoana iubită. Petrece mai mult timp cu familia, mergi la un picnic în natură, vizitesză prieteni dragi sau organizează o cină romantică.
 

Capricorn

Pentru Capricornii, probabilitatea întâlnirilor cu persoane importante este foarte mare. Este posibil ca persoana cu care ai făcut, la un moment dat, o afacere, să reapară. Totul promite să fie exact cum a fost planificat. Cumpărăturile scumpe nu sunt binevenite, astăzi.
 

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii nu trebuie încerce emoţii tari. Fereşte-te de conflicte sau situaţii care îţi pun nervii la încercare. Încearcă să stai cât mai departe de dispute şi bâre. Luni, vei rezolva probleme care ţin de birocraţie. Cei care au proria afacere vor semna documente foarte importante.
 

Pești

Pentru Peşti, ziua de 1 aprilie va trece fără evenimente notabile. Cei care sunt liberi ar trebui să doarmă mai mult. Pentru toate celelalte lucruri din viață, sfatul este să urmezi rutina zilnică. Încet și sistematic, aduci fiecăre proiect pe care l-ai început în trecut la perfecțiune și poţi obține rezultate uimitoare.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"