NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Astăzi, Scorpionii pot pune din nou pe roate relaţiile de familie

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de niște discuții aprinse cu prietenii. Nativii își vor expune punctul de vedere cu agresivitate și nu vor accepta să fie criticați sau judecați. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le propune acestora să nu exagereze problemele, ca să le poață face față și să nu apară altele, derivate din ele.
 

Taur 

Ziua de azi poate veni pentru Tauri cu o realizare profesională. Taurii se evidențiază printr-o idee, prin indeplinirea unei sarcini, prin menținerea unor relații de muncă armonioase. Existăîn acest context posibilitatea ca Taurii să rezolve niște situații legate de acte, de contracte. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere acestora mai multă diplomație în relațiile cu oficialitățile.]
 

Gemeni

Se anunță pentru Gemeni o zi prielnică relațiilor. Chiar daca sunt provocați, Gemenii vor reuși să-i priveasca astăzi pe ceilalțicu ochi mai buni. Acești nativi sunt dispusi să-și etaleze generozitatea și să sarăîn ajutorul celor care au nevoie de sprijin, dar vor avea tendința de a vorbi mai mult decât trebuie, iar faptul că spun lucrurilor pe nume într-un mod acid, le poate aduce critici și acuze din partea celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să evite situațiile stresante care le pot afecta sănătatea.
 

Rac 

Racii sunt răsfățații acestei zile. Luna din Vărsător îi face pe acești nativi să câștige ușor favorurile celorlalți. Racii pot primi astăzi cadouri, atenții, pot fi favorizați în raport cu alții. Ei se vor întreba ce anume au făcut de merită atâta considerație din partea unor oameni cu care nici nu se cunosc prea bine, dar sunt sfătuiți să nu se asocieze cu prietenii sau cunoștințele crezând că astfel își vor stabiliza situația financiară.
 

Leu 

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o zi stresantă în relația de cuplu. Neînțelegerile vor apărea din senin, fără fond și nativii nu vor fi dispuși să ajungă la un compromis. Fiind luați cu asalt îi sfătuim pe aceștia să nu-și reverse nervii pe partenerul de viață.
 

Fecioară 

Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să aibă mai multă grijă în desfășurarea activităților zilnice. Știm deja că acești nativi sunt săritori, dispuși să ajute, să-și ofere serviciile, însă e bine dacă Fecioarele se vor agita mai puțin deoarece există riscul accidentărilor, traumatismelor osoase. Astrologii cer nativilor să fie atenți cu banii sau bunurile materiale, doarece există riscul de a fi furați și păcăliți .
 

Balanță 

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de o zi a seducției , dar și conflicte cu membrii familiei. Pe de altă parte, evenimentele și situațiile în care se regăsesc nativii astăzi pot amprenta negativ starea generală și pot strica buna dispoziție de care dau dovadă în prima parte a zilei. Balanțele totuși reușesc să se sustragă elegant din orice situație conflictuală, săîi „fenteze” pe cei ce ar avea sa le facă reproșuri dar e de dorit să nu se avânte în promisiuni pe care nu le pot ține. 
 

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion trebuie să-și concentreze atenţia asupra prietenilor din alte localităţi, asupra ştirilor de la TV, asupra surselor de informare care te pun în legătură cu ţări străine sau culturi diferite pentru că vor afla o mulţime de lucruri importante. Astăzi, Scorpionii pot pune din nou pe roate relaţiile de familie. De asemenea, se arată o posibilă investiţie în camin. În orice caz, Scorpionii pot aloca astăzi o sumă consistentă unei îmbunătăţiri, banii putînd fi cheltuiţi responsabil și inspirat.
 

Săgetător 

Astăzi, Săgetatorii ar putea lăsa impresia că li se dezleagă limba. Ei vor simți nevoia să comunice, să stea de vorbă, să schimbe impresii. Nativii pot fi testați și puși la încercare, iar noi ii sfătuim să fie cumpătați și să-și păstreze calmul. În prima parte a zilei sunt posibile deplasări de ultim moment care nu suportă amânare.
 

Capricorn 

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de surprize neplăcute legate de acte, de achitarea unor datorii, de împrumuturi sau de alte obligații financiare. Le cerem acestora să verifice de mai multe ori detaliile înainte de a semna, de a plăti, de a valorifica un act.
 

Vărsător 

Luna e la ei acasă și le dă Vărsătorilor aripi. Ei sunt hotărâți, perseverenți, își urmăresc scopurile pas cu pas, sunt metodici, își doresc un singur lucru: să reușească în tot ceea ce își propun astăzi. Iar cu o asemenea atitudine, cam nimic nu le poate sta în cale.
 


Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte astăzi de contexte agitate, de stări de neliniște care să-i împiedice să acționeze normal. Nu sunt excluse atacurile de panică și insomniile, iar stresul poate atinge cote alarmante. E adevărat că Peștii pot face performanță astăzi în activităti în care trebuie săse retragă, așa căîi sfătuim să lucreze pe cont propriu, cu ușa închisăși cu căștile pe urechi.
sursa: cancan.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"