NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Astrele întrevăd veşti bune în dragoste

O zi frumoasă, petrecută în general în familie, alături de cei dragi. Sunt şanse mari ca unii nativi să îşi găsească fericirea în dragoste. Dacă aveţi deja o relaţie stabilă, atunci partenerul/partenera vă va surprinde plăcut.
 

Berbec

Berbecul astăzi poate fi serios îngrijorat de soarta unui apropiat. Nu se recomandă să vă faceţi griji până când nu primiţi informaţii concrete. Sursele îndoielnice vă pot crea panică aşa că mai bine vă gândiţi la voi şi la sănătatea voastră. Probabil va trebui în viitorul apropiat să consultaţi un specialist medical. În general va fi zi bună, fără veşti proaste.
 

Taur

Taurii au parte de o zi bună, liniştită, lipsită de evenimente îngrijorătoare. Probabilitatea de a apărea discuţii sau conflicte majore sunt foarte mici. Cel mai sigur veţi avea parte de momente frumoase înd ragoste, mai ales dacă aveţi deja o relaţie stabilă.
 

Gemeni

Gemenii îşi vor petrece ziua în tihnă, fără să fie perturbaţi de situaţii dificile sau conflicte nejustificate. Veţi avea ocazia de a ieşi în oraş sau de a participa la o masă festivă cu persoane interesante. S-ar putea chiar să cunoaşteţi pe cineva special. Cine ştie, poate se va înfiripa o poveste frumoasă de dragoste.
 

Rac

Racii astăzi au tendinţa să fie extravaganţi. Veţi încerca să “ieşiţi din mulţime”, să atrageţi atenţia, dar s-ar putea să nu fie nici locul, nici momentul. Probabil persoanele din jurul vostru vă cunosc atât de bine, încât nu vor înghiţi anumite minciuni pentru a vă lăuda şi veţi greşi amarnic încercând să păreţi ceea ce nu sunteţi.
 

Leu

Foarte probabil, Leii vor avea mici probleme legate de o afacere opţională. Nu trebuie să vă faceţi griji, profitaţi de zilele libere, pentru că orice neînţelegere se va rezolva de la sine. Nu are rost să vă stricaţi bunadispoziţie, mai ales acum, în perioada sărbătorilor, din cauza unor afaceri.Puneţi-vă gândurile în ordine şi veţi descoperi soluţia ideală pentru a ieşi din impas.
 

Fecioară

Fecioara îşi va petrece ziua în compania celor dragi, a familiei sau a prietenilor. Probabil o ieşire în oraş sau o escapadă la munte vor fi ideile potrivite pentru a vă relaxa şi pentru a scăpa de grijile şi stresul zilnic. S-ar putea chiar să cunoaşteţi pe cineva, dar depinde doar de voi cât de deschişi sunteţi.
 

Balanţă

Balanţele astăzi trebuie să îşi facă o listă de priorităţi şi să îşi pregătească planurile pentru noul an. S-ar putea să aveţi parte de multe schimbări în 2019, motiv pentru care trebuie să vă gândiţi de pe acum ce vă doriţi să faceţi cu viaţa voastră. Fiţi echilibraţi şi luaţi deciziile corecte.
 

Scorpion

Scorpionii vor avea tendinţa să se grăbească în a lua anumite decizii. Această grabă s-ar putea să înrăutăţească situaţii. Indicat ar fi să vă aşezaţi şi să “digeraţi” problema, să gândiţi în detaliu şi, la nevoie, să cereţi sfatul apropiaţilor. Experienţa lor vă va ajuta cu siguranţă.
 

Săgetător

Săgetătorii nu ar trebui să fie distraşi de anumite probleme. Nu azi, pentru că azi au ocazia perfectă de a-şi întâlni perechea. În mod accidental cel mai probabil, la un eveniment, o petrecere, veţi cunoaşte o persoană specială care vă va vrăji cu adevărat. Veţi face tot posibilul să vă apropiaţi şi să obţineţi un contact, pentru a asigura o viitoare întâlnire.
 

Capricon

Capricornii riscă astăzi să îşi piardă starea şi să vorbească mai mult decât trebuie. Cel mai probabil diin cauza emoţiilor pe care nu le veţi putea stăpâni în faţa cuiva. Nu încercaţi să vă contraziceţi, să vă lăudaţi sau să fiţi prea timizi. Dacă inima vă va bate cu prea multă putere, scuzaţi-vă politicos şi îndepărtaţi-vă pentru a vă linişti. Oricât de mari ar fi sentimentele, dacă vreţi să obţineţi o întâlnire romantică trebuie să aveţi curaj.
 

Vărsător

Vărsătorii astăzi vor fi complet nemulţumiţi. Nimic nu le convine. Cel mai probabil o supărare v-a schimbat complet starea şi atitudinea faţă de cei din jur. Faceţi tot ce este posibil să vă reveniţi pentru a vă bucura în continuare de sărbători alături de familie şi de cei dragi. Problemele de acest gen sunt categoric trecătoare. Nu vă faceţi griji.
 

Pești

Peştii sunt visători în această zi. O mare parte din timp o veţi petrece făcând planuri legate de afaceri grandioase în viitor. Găsiţi aliaţii potriviţi şi sfătuiţi-vă cu persoanele de încredere. Nu uitaţi totuşi că vor fi şi persoane care vă vor împiedica să obţineţi succesul, dar trebuie să aveţi mult curaj şi încredere că veţi reuşi.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"