NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Astrele promit surprize plăcute berbecilor, gemenilor și racilor

Astrele promit surprize în afaceri și în dragoste berbecilor, gemenilor și racilor. Astrologii îndeamnă persoanele din această zodie să dea dovadă de curaj în fața provocărilor.  Pentru unii Capricorni începe un nou capitol din viața lor. Unii vor decide să demisioneze de la actualul loc de muncă, alţii îşi vor încerca norocul ca antreprenori.
 

Berbec

Pentru Berbeci, ziua va aduce multe surprize în dragoste, dar nici în afaceri lucrurile nu stagnează. Dacă aveți un proiect de finalizat, asigurați-vă că ați pus totul la punct, în așa fel încât finalul să fie unul grandios pentru voi. Șefii vor aprecia categoric parcursul vostru profesional și vor acționa în consecință. Vă puteți aștepta la o mărire de salariu!
 

Taur

Taurii ar putea fi surprinși de vizita unei persoane neanunțate, dar de care vă era dor! Nu este exclusă iertarea și poate o nouă șansă la iubirea dintre voi care nu a apus niciodată. În afaceri, astrologii vă recomandă să acționați cu băgare de seamă, anumite persoane nu vă doresc neapărat binele.
 

Gemeni

Gândiți-vă bine la planurile de viitor și apucați-vă de treabă. Nu lăsați timpul să aștepte și frica să vă cuprindă, pentru că mai târziu veți regreta. Seara s-ar putea să aveți parte de o surpriză din partea persoanei iubite, fie un cadou prețios, fie o întâlnire romantică.
 

Rac

Nativii din zodiac Rac sunt încurajaţi astăzi să-şi împărtăşeacă sentimentele. Acum este momentul să faceţi marele pas şi să-i spuneţi persoanei pe care o iubiţi în secret tot ce simţiţi. Există mari şanse ca sentimentele să fie reciproce, iar acest lucru ar putea însemna un nou episod în viaţa voastră, episod care ar putea să fie pentru totdeauna. Fiţi romantici, atenţi şi fiți așa cum sunteţi cu adevărat.

Leu

Nativii din Leu se vor simţi sleiţi de puteri şi fără niciun pic de energie. Este cazul să vă remontaţi, să găsiţi acel echilibru în viaţa voastră şi să reveniţi în forţă. Această lipsă de energie ar putea fi cauzată de oboseala acumulată în ultimele zile sau de o persoană anume care s-a solicitat psihic. Tot astăzi, veţi primi o atenţie specială din partea unui persoane speciale. Fiţi atenţi la semne!

Fecioară

Nativii din Fecioară vor fi astăzi visători. Veţi renunţa la tot ceea ce înseamnă loc de muncă, sarcini casnice sau orice altă problemă cotidiană și vă veţi concentra pe planuri de viitor. Veţi visa cu ochii deschişi la concediu, veţi planifica în detaliu fiecare zi liberă şi vă veţi organiza în aşa fel încât totul să iasă perfect. Nu mai durează mult până acest lucru va deveni realitate, însă nu ignoraţi locul de muncă. V-ar putea dăuna relaţiilor cu colegii sau şefii.

Balanţă

Balanţa va primi unele știri care ţin de viitorul familiei. Aceste informații vor face necesară schimbarea sau ajustarea planului de viață și vor provoca mult deranj la început. Totuşi, nu căutați ajutor în afară, ci luaţi măsurile care se impun pe cont propriu. Asigurați-vă că aveți grijă de propria dvs bunăstare, mai ales dacă semnați un contract sau căutați un nou loc de muncă.

Scorpion

Scorpionul are o zi liniştită, fără prea multă agitaţie. E puțin probabil ca cineva sau ceva să interfereze cu activitățile planificate. Această zi pașnică va deschide calea către o seară plină de relaxare binemeritată. Persoanele mai în vârstă nu ar trebui să ignore niciun simptom fizic brusc pe care îl simt. Tratați aceste simptome după o vizită la medic.

Săgetător

Săgetătorul ar putea fi încurcat de o întrebare sau o propunere. Cel mai probabil, acest lucru va apărea sub forma unei afaceri aparent promițătoare. Nu luați nicio decizie fără să consultați mai întâi membrii familiei. Acest proiect poate necesita o abordare serioasă într-o serie de aspecte ale vieții profesionale. De asemenea, este posibil ca un conflict cu un coleg de muncă să ia proporţii neaşteptate. Orice ați face, nu vă expuneți emoțional în vreo situaţie.

Capricorn

Pentru unii Capricorni începe un nou capitol din viața lor. Unii vor decide să demisioneze de la actualul loc de muncă, neprofitabil şi nemulțumitor, iar alţii îşi vor încerca norocul ca antreprenori. Trebuie să ştiţi că orice lucru început astăzi va avea succes, ala că nu staţi pe gânduri şi acţionaţi. Există însă o condiţie. Să abordaţi totul cu seriozitate și dăruire. Astăzi nu este indicat să faceţi decoraţiuni prin casă. Aceste schimbări vor fi enervante și vă vor distrage atenția de la obiectivele dumneavoastră.

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii vor afla tot felul de veşti. Apar noi preocupări legate de politică și economie şi vor fi discuţii pe aceste teme care vă vor enerva. Pentru ca ziua să nu fie pe deplin compromisă, sfatul astrelor este să vă concentraţi pe viaţa domestică. Este posibil ca un prieten apropiat pe care nu l-ați văzut de ceva vreme să vă facă o vizită. Unii Vărsători vor afla că vor deveni părinți.

Pești

Peștii trebuie să stea departe de colegii bârfitori. Acţiunile lor vă pot afecta, aşa că mai bine nu relaţionați cu ei. În ceea ce privește prietenii, familia și dragostea, totul este perfect. Cei care sunt singuri, ar trebui să-şi depăşească timiditatea şi să facă primul pas.
Sursa: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"