NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului

Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului.

Berbec

Berbecii au multe idei, însă, e posibil să se piardă în detalii. Rămâneți obiectivi asupra lor. Riscați să vă treziți în mijlocul prea multor activități, așa că fiți atenți.

Taur

Taurii pun preț mai mult pe latura materială, decât pe cea spirituală. Iar, discuția cu o femeie se va dovedi a fi una extrem de importantă pentru voi. Sfaturile pe care le veți primi, vă vor ajuta mai mult ca sigur.

Gemeni

Călătoriile sunt în prim plan pentru Gemeni. Vreți să descoperiți locuri noi, să vă implicați în activități diferite, dar, deși schimbările sunt benefice, nu uitați să vă și odihniți.

Rac

Astăzi, Racii vor încerca să obțină niște răspunsuri. Este important pentru voi să aflați adevărul despre o chestiune ce ține de o relație. Pe lângă acest aspect, puteți cheltui o sumă mare de bani pe ceva ce se află pe lista de dorințe.

Leu

Leii vor lăsa ieșirile cu prietenii de-o parte și se vor axa pe ei înșiși. Veți simți nevoia să vă îndepărtați de cei din jur să vă axați pe odihnă.

Fecioară

Orgoliul va juca un rol important în viața Fecioarelor. Vă poate face să renunțați la o relație, dar, ar trebui să fiți mai atenți la latura spirituală a lucrurilor.

Balanţă

Ar fi bine ca Balanțele să-și țină viața privată doar pentru ele. Puteți întâlni oameni care au auzit zvonuri despre voi. Fiți mai atenți cât de multe informații dezvăluiți celor din jur.

Scorpion

Scorpionii sunt în așteptarea unei oportunități de a câștiga bani în plus. Este posibil să vi se anuleze această șansă, așa că nu vă faceți prea multe așteptări.

Săgetător

Săgetătorii își fac planuri de vacanță. Simțiți nevoia de a lua o pauză de la job și de a pleca într-o călătorie mai lungă, departe de viața cotidiană. Fiți răbdători.

Capricorn

Capricornii au obiective precise. Pot primi o sumă de bani din partea unei cunoștințe apropiate. Iar, în a doua parte a zilei nu vor lipsi ieșirile cu prietenii sau persoana iubită.

Vărsător

Vărsătorii vor să impresioneze pe cineva, însă le lipsește curajul. Tot ce trebuie să faceți este să fiți voi înșivă, iar restul lucrurilor se vor așeză de la sine.

Peşti

Nativii Pești dau dovadă de multă curiozitate și sunt interesați de tot ce se întâmplă în jurul lor. Va urma o perioadă în care va trebui să fiți mai responsabili și să oferiți sprijin celorlalți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"