NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Balanțele găsesc soluții pentru unele probleme

Berbec
Revii la gânduri mai bune în mai multe domenii esențiale, cum ar fi sănătatea, evoluția profesională, dar și locul și rolul pe care ești dispus să le ocupi într-un grup.

Taur
Astăzi vei dori să te ocupi de cu totul altceva, să faci lucruri bune pentru cei dragi și nu numai. Este debutul unei perioade mai calme, care te va ajuta să te revigorezi.
 
Gemeni
Începând de astăzi, vei pune capăt disputelor fără rost cu cei din anturajul apropiat, iar rezultatele te vor bucura pe tine, în primul rând.
 
Rac
Se schimbă ceva în atmosfera din cuplu, dispare un obstacol care te împiedica să crezi în viitorul al acestei relații. Ți se înseninează viața.
 
Leu
Sunt șanse mai mari ca începând de astăzi nu numai să te organizezi mai bine cu munca, dar și să descoperi soluții reale pentru unele probleme de sănătate.
 
Fecioară
Ziua de astăzi îți aduce în dar senzația că te-ai întors acasă, după multă vreme în care ai fost plecat, fără să știi nici tu de ce ai plecat…

Balanță
Începi să înțelegi mai bine unele probleme cu care te-ai confruntat în ultima perioadă și, în acest fel, vei reuși să le găsești cele mai bune soluții.
 
Scorpion
Vei reuși să găsești înțelegere la prieteni sau la rude pentru probleme de care nu te poți ocupa singur. Este bine să ai răbdare cu cei din jur și să explici foarte clar de ce anume ai nevoie.
 
Săgetător
Începi să deslușești mai bine drumul pe care ar trebui să mergi pe plan profesional, dar și care îți este locul în grupul de care aparții.
 
Capricorn
Se face lumină și pe strada ta, iar invitația la echilibru pe care ți-o lansează ziua de astăzi nu ar trebui să o uiți prea repede.
 
Vărsător
Unele probleme devin mai ușor de abordat, altele dispar de tot, ca și cum nici nu ar fi fost. Este debutul unei perioade ceva mai calme, care îți va prinde bine.
 
Pești
Ajungi mai ușor la oamenii de care ai nevoie, faci planuri împreună cu aceștia, iar situația dă semne că merge în direcția cea bună.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"