NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Balanțele sunt în vizorul șefilor, de ceva timp. Nu este vorba de ceva negativ

Berbec
Umblă zvonul că proiectul la care muncești de câteva săptămâni este apreciat de șefi. Vrei o confirmare, așa că nu te poîi abține să nu pui întrebări. Un coleg răutăcios face glume pe seama ta, din invidie. Mai bine tăceai…

Taur

După o zi plictisitoare, astăzi abia poți să respiri de câtă treaba ai. Încearcă să nu zăbovești prea mult la povești cu colegii, altfel iar vei fi nevoit să stai la birou până târziu și va trebui să-ți anulezi programul făcut pentru seară.
Gemeni
Primești o sarcină nouă de la un superior. Te așteptai la ceva mai complicat, însă rămâi uimit sa vezi că, de data asta, este vorba de ceva foarte simplu în comparație cu ceea ce ai avut de făcut până acum de facut.
Rac
După-amiază trebuie să iei parte la un eveniment special și te grabești să termini ce ai de făcut. Pastrează-ți calmul și concentrarea, altfel s-ar putea să încurci unele lucruri și îți va lua mult timp până vei reuși să pui totul la punct.
Leu
Ești nevoit să faci un drum lung, astăzi, încercând să rezolvi niște probleme mai vechi la rugamintea cuiva din familie. Te bucuri că ți-ai amintit că se apropie termenul limită și faci tot posibilul să inchei cât mai repede situația.
Fecioara
Pui la cale o ieșire în oraș cu niște prieteni și te ocupi de ultimele amănunte. Problema e că partenerul nu este prea încântat de asta, vroia să mergeți în cu totul alta parte. Vezi cum reușești să-i împaci pe toți…
Balanță
Fără să știi, ești în vizorul șefilor, de ceva timp. Nu este vorba de ceva negativ, dimpotrivă. Te evaluează pentru a decide dacă ești persoana potrivită pentru ceea ce caută ei. Bucură-te, ai șanse să fi avansat.
Scorpion
Din motive care nu țin de tine, nu ai reușit să faci ceea ce ai spus și acum ești nevoit să suporți consecințele. Toata lumea știe că atunci când promiți ceva trebuie să te asiguri că îți păstrezi cuvântul dat, așa că nu ai de ce să fii uimit de reacția celorlalți.
Săgetător
Ai grijă la cheltuieli. Nu te întinde mai mult decât îți poți permite. Încerci să faci niște speculații financiare, dar trebuie să fii conștient că poți pierde tot. Analizează bine toate detaliile înainte să iei o decizie.
Capricorn
Asigură-te că lași totul în ordine acasă, înainte să pornești la drum, altfel riști să fii deranjat mereu cu întrebări de tot felul. N-ar fi prima dată când ți s-ar întâmpla așa ceva, așa că, de data asta, încearcă să eviți asemenea probleme dacă vrei să stai liniștit.
Vărsător
Știi că partenerul de viață se supară dacă întârzii, așa că nu-i da motive. Mai ales că nu pare prea bine dispus. Ar fi binevenit un gest romantic, poate o plimbare sub clar de Lună, ca la început…
Pești
Nu mai ai răbdare. Planuiești o vacanță în care ar urma să pleci în câteva săptămâni. Dai telefoane, cauți informații… Când vei ajunge acolo vei fi mai documentat decât ghizii. Așa ești tu, nu-ți place să lași nimic la întâmplare.
sursa: realitatea.net

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata