NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP| Berbecii își vor întâlni marea dragoste

Berbecii au astrele de partea lor azi. Deciziile dificile din ultimele zile i-au destabilizat un pic și le-a fost greu să ia cele mai bune decizii. Tot ce trebuie să facă este să-și pună ordine în gânduri.

Berbec

Astrele sunt de partea ta azi. Ai avut de luat decizii importante în ultimele zile și a fost greu să discerni ce merită cu adevărat și ce nu. Obiectivele tale pe termen lung ți-au dat bătăi de cap, dar acum că ai reușit să-ți pui ordine în gânduri te-ai mai liniștit. Ai o viziune mai clară asupra a ceea ce se întâmplă în jurul tău și știi ce ai de făcut. De asemenea, sunt șanse mari să-ți întâlnești marea dragoste, așa că dacă cineva este interesat de tine, nu mai sta pe gânduri.

Ai căutat și încă ai nevoie de îndrumare în sfera romantică. Venus, planeta care construiește legături, formează o legătură cu Saturn ce îți oferă disciplină, iar acest lucru îți dă sentimentul că ești în control față de realitate. Probleme din cuplu trebuie rezolvate cât mai repede, altfel relația va avea de suferit. Azi este ziua în care poți discuta despre angajamente pe orice plan, fie că este vorba despre carieră, fie că ai de rezolvat probleme personale, spune horoscopul zilei de 13 octombrie 2021.

Gemeni

Relațiile de orice natură ți-au dat bătăi de cap zilele acestea. Ai discutat cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp și care te-ai ajutat să-ți înțelegi mai bine sentimentele și trăirile din ultimul timp. Faptul că acum știi care îți sunt nevoile reale te va ajuta să iei cele mai bune decizii, bazate pe rațiune. Venus Magnetic va ajunge la Saturn axat pe realitate. Această situație este foarte bună pentru conversații și angajamente de viitor. Nu te panica. Lucrurile se vor aranja și pentru tine.

Rac

Horoscopul zilei de 13 octombrie 2021 spune că nu a fost deloc simplu pentru tine să rezolvi problemele emoționale pe care le-ai întâmpinat în ultimul timp. Cu toate acestea, ai făcut tot posibilul să dai la o parte toate piedicile care ți-au ieșit în cale. Astrele îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie. Venus formează o alianță cu Saturn, iar acest lucru te va ajuta să faci o reevaluare a relațiilor amoroase. Există suficient spațiu pentru creștere de ambele părți. Atât tu, cât și partenerul de cuplu aveți nevoie să vă dezvoltați pe toate planurile chiar dacă formați un cuplu.

Leu

Toți ochii sunt fixați pe relația ta de cuplu. Nu a fost deloc ușor să ieși din starea de visare în care te-ai aflat în ultimul timp. A fost însă de mare ajutor să faci pași greșiți pentru a asculta rațiunea. Astrele îți oferă azi doza de realitate și de susținere, atât de necesară în această perioadă. Asocierea dintre Venus și Saturn înseamnă pentru tine conversații orientate spre viitor, care te vor ajuta să faci diferența între nevoile tale și ale celor din jur.

Fecioară

Ți-a fost destul de greu să faci diferența între cariera profesională și viața de familie în ultimul timp. Saturn, care caută stabilitate, te-a încurajat în ultimul timp să acorzi prioritate stării de sănătate. Acest lucru poate însemna și renunțarea la sarcini care pur și simplu te copleșesc sau îți creează stări de anxietate. Din fericire, cei dragi îți sunt alături indiferent de situație, iar lucrurile se rezolvă mai ușor atunci când ai parte de susținere. Vei primi un cadou neașteptat din partea unei persoane dragi ție. Nu e un lucru foarte valoros, dar îți aduce multă împlinire sufletească, spune horoscopul zilei de 13 octombrie 2021.

Balanță

Azi primești îndrumare din partea lui Venus să fii mai hotărâtă în ceea ce priveștea relația amoroasă în care ești implicată. Venus se află într-o conexiune de susținere cu Saturn, iar ambele planete te ajută să iei cele mai bune decizii în privința actualului partener de cuplu. Nu uita că tu ești cea care contează cu adevărat. Folosește-ți energia pentru a face planuri de viitor. Poartă conversații pentru a elimina orice nemulțumire, doar prin comunicare poți rezolva ceea ce te nemulțumește.

Scorpion

Viața de acasă a devenit din ce în ce mai stresantă în ultimul timp. Cele mai recente schimbări din viața ta au fost cele care au creat o anumită stângăcie în acțiunile tale, dar acum ți-ai dat seama cu adevărat care sunt nevoile și limitele personale. Azi vei simți o ușurare pe toate planurile și în sfârșit vei dormi și te vei gândi și la lucruri care îți aduc satisfacție, spune horoscopul zilei de 13 octombrie 2021.

Săgetător

Universul a testat abilitatea ta de a te exprima. Ai reușit să-ți pui ordine în gânduri și acum știi ce este mai bine pentru tine. Vei primi o surpriză din partea unei persoane dragi din viața ta, iar tu ești destul de atentă cu cei din jur, așa că acum a venit rândul tău să fii răsfățată. Azi ai suficientă energie pentru a discuta despre probleme cu adevărat sensibile. În orice fel de discuție trebuie să adopți un ton neutru și să dai dovadă de mult calm și răbdare.

Capricorn

Ai nevoie de sfaturi din partea celor din jur pentru a rezolva toate problemele din jurul tău. Vei avea parte de o mulțime de beneficii azi și tot ce trebuie să faci este să profiți de oportunitățile care ți se oferă. Tot azi romantismul va poposi în relația ta. Este o zi perfectă pentru a purta discuții cu cei din jur și pentru a înțelege mai bine nevoile lor. Îți este mult mai ușor așa să rezolvi ceea ce funcționează și ce nu, în funcție și de nevoile personale, spune horoscopul zilei de 13 octombrie 2021.

Vărsător

Azi te simți mult mai bine atunci când îți dai seama că cei din jur îți sunt alături indiferent de situație. Caută o cale de mijloc pentru a rezolva problemele care ți-au dat bătăi de cap în ultimul timp. Dacă asta înseamnă să găsești oameni cu hobby-uri similare, să stai cât mai mult în preajma prietenilor sau pur și simplu să ieși și să te conectezi cu cei care contează pentur tine, fă un efort. E posibil să ai nevoie de mai multă odihnă pentru a face față provocărilor zilnice.

Pești

Ești într-o stare de visare, dar acest lucru nu te afectează în niciun fel. Simți să fii creativă azi și trebuie să-ți urmezi instinctele ca să fii cu adevărat fericită. Nu te mai izola de cei din jur, e posibil ca ei să te ajute să treci peste starea de singurătate care a devenit din ce în ce mai apăsătoare. Pe planul carierei stai foarte bine și sunt șanse mari să primești o ofertă de nerefuzat. Azi este ziua perfectă pentru a semna documente importante, așa că ai grijă de angajamentele viitoare.

sursa: Astrology.com.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"