NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Capricornii au un rol de salvatori în viață unor persoane care trec prin momente dificile

Astrologii vă recomadă astăzi, să fiți atenți la ceea ce simțiți în interior. Relaxați-vă și nu lăsați tensiunile să vă afecteze rutina zilnică: este o zi pefectă pentru introspecție și meditare. O zodie simte din nou fiorii iubirii. Totul se poate, ideea e să fim pregătiți!
 

Berbec

Cât timp urmezi strategia pe care ți-ai propus-o cât mai relaxat, fără stres și fără încrâncenare, vei ajunge la visul tău cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie să dezechilibrezi nimic în urcușul tău: nici să sări peste etape, nici să te stresezi mai mult decât e cazul, nici să te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo. Lucrurile pot evolua lent, armonios și bine, încât nici ție nu-ți vine a crede ce frumos se așează toate, și asta numai datorită capacității tale de a-ți păstra calmul până la capăt. Nu te enerva pentru nimic în lume, ci rămâi zen orice ar fi, și ai să vezi imediat efectele acestei atitudini!
 

Taur

Nu te jucă așa cu banii pe care îi ai la dispoziție! Ești tentat să faci cumpărături doar de dragul de a colindă prin magazine, dar ai putea face multe investiții care nu sunt chiar acum necesare sau urgente. Drămuiește bine banii de care dispui, că nu cumva să-i canalizezi într-o direcție incomplet analizată și, mai devreme sau mai târziu, să-ți dai seamă că nu era momentul pentru așa ceva. Nu da banii pe haine, pe lucruri care te atrag pe moment, căci modă trece și nu vei purta ceea ce azi zici că-ți trebuie musai. Chiar nu-ți trebuie, ai să vezi că peste o luna nici nu-ți mai place!
 

Gemeni

Emoțiile tale cresc la cote maxime pentru că trăiești un eveniment intim care are un efect major asupra stării tale psihice. Spui că parcă un vis ți s-a împlinit, că rugăciunile ți-au fost ascultate, că cineva acolo sus te-a auzit, pentru că este exact ceea ce inimă ta dorea și sufletul tău aștepta. Bucură-te de aceste momente superbe în care inimă ta e răsfățată cu senzații atât de plăcute, dar nu le împărtăși încă nimănui. E nevoie de un pic de discreție, ține-le doar pentru ține, că să fii și tu sigur că ceea ce simți acum e real și are viitor. Dacă începi să spui la toată lumea, magia se risipește! Horoscop 22 august: primești cele mai bune vești despre viitor și ești pregătit să începi o viață așa cum ți-ai dorit.
 

Rac

Ai rolul de a împăciui pe oricine, de a găsi o vorba bună chiar și pentru cei nervoși, pesimiști sau revoltați de tot ce mișcă. Faci tu ce faci și reușești să restabilești bună înțelegere chiar și în cele mai tensionate medii, de parcă ai așeza la masă tratativelor pe toți cei care nu mai reușesc să ajungă la un consens. Nu oricine are acest talent, de negociator, de arbitru, că atare folosește-te de aceste calități ale tale pentru că ai putea deveni eroul salvator al unui cuplu care nu se mai înțelege, al unor prieteni care nu își mai vorbesc, al unor colegi care s-au rănit unul pe altul. Pune-i față în față, să discute calm!
 

Leu

Atitudinea ta tonică, optimistă, încrezătoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici și pesimiști. Tu faci un pas în față și arăți tuturor că nimic nu e atât de greu încât să nu poată fi rezolvat, nimic nu e atât de trist încât să merite să-ți torni cenușă în cap, și prin această atitudine atât de luminoasă, poți trage și pe alții după ține, în sus. Sunt câteva persoane în preajmă ta care l-au luat pe nu în brațe și se plâng întruna, dar au noroc de o prezența că a ta care le readuce și lor zâmbetul pe buze și speranța în suflet. Mobilizează-i, ridica-le moralul, pentru că îți vor fi recunoscători pentru energia pe care le-o insufli!

Fecioară

Se apropie un eveniment care poate deveni un punct de referință în destin, deci pregătește-te sufletește! Privești spre viitor cu un soi de nerăbdare și entuziasm, cu elan și chef de acțiune, pentru că ceea ce se prefigurează la orizont, în față ochilor tăi, sună foarte bine! Implică-te trup și suflet, cu încredere deplină în rezultatele finale, atâta doar că trebuie să fii conștient că nu vei ajunge repede acolo. Așteaptă-te la o evoluție lentă, de lungă durată, dar ai garanții foarte certe că ceea ce acum visezi să primești la destinație, este posibil, palpabil, nu doar o promisiune.
 

Balanța

Exagerezi cu auto-critică, pentru că modul în care arăți lumii că nu-ți convin o mulțime de lucruri la ține însuți nu face decât să-ți știrbească imaginea în ochii lor, dar mai ales în ochii tăi! Dai dovadă astfel că nu ai încredere în ține, că orice ai face, mereu găsești ceva care nu-ți place la ține, și dacă scoți în evidența doar lipsurile, și cei din jurul tău vor începe să te vadă doar ce NU ești tu de fapt, nu cum ai fi în realitate. Dacă spui că nu ai una, nu știi altă, nu ești așa și pe dincolo, e clar că îți faci o caracterizare din lipsuri și defecte, când ai o lista întreagă de însușiri mult mai frumoase despre ține. Ce-ar fi să folosești un ton mai optimist când vorbești despre ține?
 

Scorpion

Ai grijă cum îți manifești azi agresivitatea, pentru că ai putea abuza de poziția ta superioară, de energia ta copleșitoare, poate și de instrumentele de manipulare pe care le ai la dispoziție, alunecând ușor spre infatuare, orgoliu, ba chiar și spre o anumită atitudine autoritară periculoasă. Nu te bucură atât de mult că te afli pe o poziție superioară, care îți da atâtea drepturi, pentru că nu poți face chiar orice. Cineva ar putea avea de suferit de pe urmă puterii pe care o exerciți și poate întoarce armele, cândva, și mai agresiv!
 

Săgetător

Scoate din mintea ta acel ghimpe de gândire negativă care chiar nu are ce caută acolo! Nu ești tu genul care se lasă copleșit de temeri, de bârfe, de presimțiri ciudate, ci dimpotrivă, tu ești capabil să extragi din ele tot ce îți este mai folositor pentru a trece peste toate cu lecția învățată și cu soluții concrete gata de utilizat în avantajul propriu. Ai rolul de a-i ridica și pe alții înapoi la lumina, pentru că prezența ta inspiră încredere, securitate emoțională, de parcă, într-o lume gri – ba chiar o lume neagră pentru unii – tu poți fi luminița albă care îi cheamă spre echilibru și speranța. Folosește toate instrumentele pozitive de care dispui, pentru a-ți face ție o minune, dar pentru a o dărui și altuia!
 

Capricorn

Ai un rol salvator în viață unor persoane care trec prin momente dificile. Poate nici nu-ți dai seamă cât de important ești, pentru că ai tendința să te vezi că un om absolut normal, care nu are nimic special pentru a influența major destinul altora, dar nu e deloc așa! Ai venit pe lume cu o misiune personală, de care nu ești întotdeauna conștient, ba chiar te mai întrebi uneori care este, dar azi poți primi o confirmare interesantă cu privire la această mare dilema existențială. Ceea ce ai de oferit unui sărman, sfatul pe care îl dai unui debusolat, simplă ta companie pentru un însingurat, fac parte din misiunea ta pe pământ, deci nu te aștepta că misiunea să fie una strălucitoare, eroică. Rolul tău poate fi banal pentru ține, dar esențial pentru altul!
 

Vărsător

Ocupă-te mai mult de corpul tău, de toate nivelurile organismului tău, pornind din interior către exterior. Dacă ai unele dubii cu privire la starea ta de sănătate, ar fi bine să-ți scoți aceste temeri din minte și ori să te duci la un medic și să vezi că ești ok, ori să-ți schimbi regimul de viață începând de acum; alimentația, medicația, ritmul de viață, și, mai presus de orice, psihicul! Totul pornește de la sănătatea corpului tău fizic, și dacă acesta e în deplin echilibru, și restul corpurilor tale – mental, emoțional, spiritual, astral – vor avea numai de câștigat. Te-ai gândit în ultima vreme la un proces de curățare și detoxifiere? Informează-te mai mult în acest sens și pornește-l cât mai curând, pentru că te vei simți mai bine!
 

Pești

O nouă iubire se poate contura frumos la orizont și e normal să te cuprindă emoția, nerăbdarea, dorință de a face păși mari înainte, spre o următoare etapă firească în relația voastră. Ieși în lume, îmbrăca-te bine, pune accent pe felul cum arăți, cum vorbești, cum te comporți, pentru că nici nu știi de unde sare iepurele și cineva este cu ochii pe ține. Poate avea loc o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra psihicului tău, descoperind cât de sensibil poți fi în unele momente. Nu te mulțumi doar să primești gesturile de admirație, de afecțiune, de răsfăț, ci oferă și tu în aceeași măsură!
sursa: a1.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"