NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Ce zodie primeste lovitură cruntă! Suferință cumplită mâine

O zi dedicată afacerilor personale. Ieşiţi în oraş, la film, în parc, oriunde. Important este să aveţi alături acei oameni dragi cu care vă simţiţi în siguranţă. Profitaţi de timpul liber pe care îl aveţi, dacă îl aveţi, cu activităţi care vă vor încărca bateriile şi care vă pot crea oportunităţi de succes. La serviciu se anunţă surprize frumoase.
 

Berbec

O zi cu provocări socio-profesionale interesante. Depui eforturi pentru a te afirma, însă e timpul să iei o pauză. Femeile de la locul de muncă, mai ales cele care îți sunt șef te vor invita la discuții aprinse pe teme profesionale. Probabil că va fi nevoie să-ți explici felul în care îți rezolvi sarcinile de muncă. Prudență, răbdare, toleranță! Chiar este bine să asculți ceea ce îți spun toți ceilalți din jurul tău.
 

Taur

Este o zi splendidă pentru activităţi culturale. Visarea şi planurile pentru lucruri inedite te însoţesc întreaga zi. Întâlnirile cu prietenii pot fi agreabile şi de folos. Poţi primi sfaturi sau îndemnuri apreciabile. Sunt posibile situaţii tensionate din toate punctele de vedere, însă ai suficientă forţă să depăşeşti totul cu bine. Sănătatea presupune anumite probleme, de aceea odihna şi prudenţa trebuie să le ai vedere.
 

Gemeni

S-ar părea că începe să-ţi placă să vezi viaţa şi prin prisma planurilor subtile. Reuşeşti să laşi în voia astrelor chestiunile financiare. Ceea ce este foarte bine! Chiar dacă tot îţi vin în minte aspectele lumeşti, dispar repede. Nu este momentul distracţiilor. Te poţi gândi atent la relaţia ta cu socialul, mai ales la imaginea ta în societate. Este un moment bun în care primeşti mult spijin în acest sens.
 

Rac

O zi potrivită relaționării cu ceilalți. Cei din jur îţi pot propune activităţi sociale, dar este posibil să resimţi oboseala zilelor precedente şi să vrei să te retragi un pic. Tonusul tău este scăzut, astfel că recomandabil este să te menajezi. Odihna, terapiile neconvenţionale, execiţiile fizice în aer liber îţi pot oferi stări excepţionale. Totul se va rezolva la momentul potrivit aşa.
 

Leu

Activităţile de la locul de muncă de solicită din plin. Discuții aprinse, sarcini de lucru urgente, informații care apar pe neașteptate și care bulversează totul la serviciu. Selectează prioritățile și ai încredere că vei rezolva totul cu bine. Colegii de muncă de pot ajuta în diverse moduri, totul este să le permiți și apoi să-i apreciezi pentru asta. Spre seară rezervă momente de odihnă.
 

Fecioară

Accentul zilei se află pe relațiile sentimentale. Gustul distracţiilor îl simţi pe undeva, dar parcă nu mai ai acelaşi elan. Situaţiile contradictorii sunt la tot pasul, dar te vor ţine în formă. Sunt posibile discuții lămuritoare cu persoana iubită sau cu copiii. Sunt momente importante vizavi de tot ce ține de capitolul sentimental. Activitățile specifice unui hobby sunt binevenite.
 

Balanță

Este o zi minunată pentru întâlnirile cu părinţii sau pentru o vizită în locurile natale. Chiar dacă toate acestea par departe, gândurile tale zboară către acele momente ale copilăriei în care totul era fascinant. Este posibil să lămureşti anumite aspecte legate de familie. O privire atentă în trecut, îţi aduce pacea şi liniştea mult visate. Relaxarea într-un parc te-ar ajuta enorm.
 

Scorpion

Multă lume vine astăzi spre tine. Relaxează-te, plimbă-te, meditează pe malul unei ape şi ai toate şansele să-ţi linişteşti sufletul. Îţi poţi planifica anumite studii scurte, dar orientează-te către ceva ce îţi bucură sufletul. Poate un curs de aranjamente florale, de aromoterapie sau ceva în legătură cu copiii ar fi cele mai potrivite stării tale actuale.
 

Sagetator

Întâlnirile sau dialogurile cu prietenii ţi-ar prinde foarte bine astăzi. Ai chef şi de distracţii sau escapade amoroase, însă astrele nu prea îţi dau frâu liber. Totuşi, te poţi bucura de cei din jur, deoarece vor reuşi să îţi îndepărteze grijile legate de bani. Spre seară, vei reuşi să vezi lucrurile cu alţi ochi. Valorile materiale nu sunt chiar aşa de importante.
 

Capricorn

Te simţi bine, ai energie, deşi nivelul mai scade. Personalitatea ta trece prin diverse transformări deosebite. Întâlnirile cu prietenii apropiaţi sau cu neamurile te pot pune în valoare. Pe de altă parte, astrele te îndeamnă să te gândeşti la noi forme de studii pe termen scurt. Unde mai pui că primești vești neplăcute la capitolul dragoste. Suferință cumplită!
 

Varsator

Stările tale interioare sunt diverse, dar interesante. Nu prea ai chef să vorbeşti, astfel că vei apela la pantomimă. Detaşează-te de lumea înconjurătoare şi privește la partea plină a paharului vieții tale. Sunt atâtea lucruri frumoase care te înconjoară şi mulţi oameni care au nevoie de tine, încât merită să te avânţi în mijlocul celorlalţi fără reţineri. Natura ta prietenoasă nu îţi permite să stai prea mult în spatele reflectoarelor.
 

Pesti

Prietenii te înconjoară cu drag, însă au multe aşteptări de la tine. Pune-ţi în valoare farmecul în toate activităţile de astăzi. Organizează o agapă alături de cei dragi. Te vei simţi bine, vei avea succes, dar mai ales multe lucruri frumoase de împărtăşit şi de învăţat. Gândeşte-te la anumite scopuri pe termen lung. O ideea ar fi reconfigurarea sistemului valorilor morale.
SURSA: a1.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"