NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Ce zodie primeste rasplata pe 1 an si are bani

Horoscopul din 11 septembrie vă recomandă să vă duceți la bun sfârșit toate lucrările, ideile nefinalizate până acum. Marte intră în Vărsător și îndeamnă la acțiune! O zodie primește răsplata muncii pe un an și încasează o sumă de bani importantă! La ce zodie vin banii!

Berbec

Încep să se simtă efectele colaborării eficiente cu un partener de afaceri. Împreună, aveți posbilitatea să duceți la bun sfârșit un proiect important. După-amiază s-ar putea să fiți indispus din cauza unei probleme de natură sentimentală. Un prieten va poate ajută să treceți mai ușor peste acest moment.
Astrologii vă sfătuiesc să acordați mai mult timp odihnei și activităților casnice.
 

Taur

După o perioadă mai mult sau mai puțin dificilă în plan sentimental, azi este posibil să simțiți o schimbare în bine.  Nu este exclus să va îndrăgostiți la prima vedere. Să fiți sincer și să nu încercați să păreți altfel decât sunteți.
În a două parte a zilei este posibil să participați la o întrunire cu câțiva prieteni. Atenție la tendința de a monopoliza conversația!
 

Gemeni

S-ar putea să fiți indispus din cauza unor încurcături în legătură cu banii.  La locul de muncă și în afaceri este de așteptat să aveți un randament foarte bun, mai ales în activitățile intelectuale. Potrivit stelelor este  recomandabil să va dedicați studiului, proiectelor de viitor și consolidării relațiilor cu colegii sau cu asociații.   În a două parte a zilei aveți posibilitatea să legați noi relații de prietenie. Puteți să va bazați pe intuiție.
 

Rac

În prima parte a zilei s-ar putea să aveți multe probleme de rezolvat la locul de muncă. Chiar dacă sunteți în formă și aveți spor, nu refuzați sfaturile sau ajutorul colegilor.  Spre seară este posibil să primiți un cadou neașteptat de la o persoană mai în vârstă din familie.
 

Leu

Este de așteptat să începeți ziua plin de elan și bună-dispoziție. Aveți șanse de reușită mai ales în activitățile casnice și în societate. S-ar putea să nu fiți foarte mulțumit de situația financiară, dar nu aveți motive reale de îngrijorare. Seară este posibil să va aflați în centrul atenției la o întrunire cu persoane apropiate. Evitați glumele care ar putea să deranjeze.

Fecioară

În prima parte a zilei sunteți deosebit de inventiv și va descurcați foarte bine în activitatea profesională și în afaceri. Investițiile pe care le aveți în vedere va pot aduce satisfacții importante în scurt timp. Nu tratați cu superficialitate problemele partenerului de viață. Seară aveți ocazia să discutați în tihnă despre ceea ce așteaptă de la dumneavoastră.
 

Balanță

Va bucurați de un farmec deosebit, care va atrage simpatia celor din jur și facilitează comunicarea. Aveți mari șanse de reușită în activități comerciale. De asemenea, este o zi bună pentru a face o investiție pentru creșterea confortului în locuința.  Evitați discuțiile în contradictoriu cu persoanele mai în vârstă din familie.
 

Scorpion

S-ar putea ivi posibilitatea să începeți o activitate care să va aducă satisfacții profesionale deosebite dar și câștiguri frumoase. Se pare că sunteți în formă și munciți cu spor, dar acest lucru v-ar putea atrage invidia unor colegi. Chiar dacă rezultatele obținute va motivează și va încurajează, să nu va suprasolicitați, fiindcă riscați să va alegeți cu probleme de sănătate sau să va accidentați.
 

Săgetător

Este posibil să faceți o călătorie scurtă în interes profesional sau de afaceri, anunțata în ultimul moment. Cu toate că s-ar putea să intampiati mici dificultăți, aveți șanse să va descurcați foarte bine.  Relația cu persoană iubită ar putea fi puțin tensionată. Explicați cu răbdare care sunt problemele care va preocupă și să încercați să găsiți o soluție convenabilă pentru amândoi.
 

Capricorn

În prima parte a zilei este de așteptat să fiți plin de energie și într-o formă intelectuală foarte bună. Dacă sunteți invitat la o întrunire sau într-o excursie, ar fi bine să nu ratați ocazia, fiindcă aveți nevoie de relaxare. Fiți diplomat în conversațiile cu rudele mai vârstnice, fiindcă există riscul să provocați o ceartă.
 

Vărsător

Este posibil să începeți pregătirile pentru un concediu sau pentru o excursie. O rudă din partea partenerului de viață ar putea să va indispună cu sfaturi insistente. Horoscop Varsator 11 septembrie va recomanda să reacționați cu diplomație, fiindcă unele dintre sfaturile sale se pot dovedi utile.  Spre seară aveți posibilitatea să participați la o întrunire cu câțiva prieteni și să va regăsiți echilibrul interior și bună-dispoziție.
 

Pești

În prima parte a zilei s-ar putea să primiți o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care urmează să o încasați chiar pe o perioadă de un an! Vin banii, iar acum puteți să faceți planuri de viitor împreună cu partenerul de viață. Capacitatea de comunicare este excelentă, așa că este o zi bună pentru întâlniri de afaceri sau cu prietenii. Să nu-i neglijați pe membrii mai tineri ai familiei.
sursa: eastrolog

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata