NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Cumpărături pentru casă şi oportunităţi în dragoste

O zi cu multe surprize pentru nativi. Aveţi şansa de a vă întâlni sufletul pereche ori de a înţelege cine e mai exact. Să nu vă mire dacă realizaţi că a fost mai aproape ca niciodată, dar voi nu aţi oferit atenţia necesară. Astrologii întrevăd schimbări legate de casă, serviciu şi planuri de vacanţă. 
 

Berbec

Berbecii ar trebui să facă o schimbare în locuinţă. Poate văruiţi pereţii, cumpăraţi o nouă mobilă sau câteva obiecte de decor. Categoric o astfel de modificare vă va aduce o stare de bine şi confort în propria voastră casă. Iar dacă vă înnoiţi, chemaţi prietenii, rudele şi sărbătoriţi împreună bucuria, fie ea şi mică, din viaţa voastră.
 

Taur

Taurii ar putea avea o uşoară doză de pesimism la începtuul zilei, însă pe aprcurs evenimentele din viaţa voastră vă vor schimba categoric starea de spirit. Concentraţi-vă asupra lucrurilor mici care în mod normal sunt lăsate până în ultimul moment nerezolvate. Acasă aţi putea face o mini curăţenie prin dulapuri. Scăpaţi de lucrurile vechi, nefolosite, care nu fac decât să vă umple spaţiul nefolositor.
 

Gemeni

Gemeni, nu vă grăbiţi în privinţa chestiunilor oficiale. Dacă aveţi de semnat un contract important, analizaţi toate opţiunile de câştig. Nu riscaţi dacă nu sunteţi ferm convinşi că lucrurile se vor îndrepta spre succes. Cei care caută iubire ar trbeui să deschidă larg ochii. E posibil ca cineva apropiat să aibă sentimente puternice faţă de voi şi poate chiar să fie sufletul vostru pereche.
 

Rac

Astăzi, Racii vor contempla lumea. Sunteţi visători şi vă lăsaţi purtaţi de viaţă precum o barcă în derivă. Sfatul astrelor pentru nativii acestei zodii este să revină cu picioarele pe pământ şi să se ocupe de afacerile în care sunt implicaţi. Altfel, există riscul să pierdeţi oportunităţi care apar foarte rar la orizon. Capriciile nu sunt permise, momentan.
 

Leu

Scopul principal al Leilor, joi, este să caute scuze pentru boacănele pe care le-au făcut. Sunt şanse ca, dacă găsiţi argumentele potrivite, cei cu care aţi intrat în conflict să vă ierte pentru ce le-aţi făcut. Astrele vă recomandă să staţi departe de cumpărăturile online, de la magazine virtuale care nu inspiră încredere. Seara, partenerul de viaţă vrea o plimbare în parc sau o cină romantică. S-ar putea să apară şi câteva scene de gelozie.
 

Fecioară

Astăzi, Fecioarele fac o descoperire incredibilă în legătură cu un proiect în care s-au implicat. Au o idee de geniu care le va relansa afacerea. Succesul este garantat, iar problemele financiare vor fi de domeniul trecutului. În viaţa de familie, nu este recomandabil să faci compromisuri. Nici chiar de dragul persoanei iubite. Pentru cei care nu sunt implicaţi într-o relaţie, astrele îi sfătuiesc să nu încerce o idilă cu o persoană căsătorită.
 

Balanţă

Balanțele sunt cu entuziasmul la cote mari și au idei multe, dintre care unele chiar bune, însă practica îi cam încurcă. Pur și simplu nu se pot hotărî încotro să-și direcționeze eforturile, dat fiind că sunt atât de multe lucruri interesante de făcut. Înainte de orice pas, profită de câteva momente în sigurătate pentru a înțelege ce-ți dorești cu adevărat. Mintea îți va spune, dacă îi dai puține clipe de liniște.
 

Scorpion

O activitate de rutină se transformă în ocazia vieții pentru Scorpioni. O discuție cu o persoană atrăgătoare îi face să se îndrăgostească lulea, iar partea cea mai bună este că sentimentul pare a fi reciproc. Altfel, toate zâmbetele dintr-o conversație de altfel banală nu aveau niciun sens. Tentația e mare, riscul la fel. Nu lăsa această persoană să plece în necunoscut fără a o invitație „oficială” la o cafea. Iar asta cât de curând, pentru a nu rămâne cu regrete.
 

Săgetător

Săgetătorii s-ar putea trezi într-o situație delicată în dragoste. Fie un adevărat ascuns de persoana iubită, care iese la iveală într-un mod neașteptat, sau un gest neinspirat din trecut, tulbură apele în relația de cuplu, iar rezolvarea nu e tocmai simplă. Sinceritatea este singura soluție în astfel de cazuri, chiar dacă, pe moment, persoana iubită s-ar putea simți trădată. Nu lăsa încă o decizie neinspirată să stea la baza relației voastre.
 

Capricorn

Ai putea să fii obosit de nesfârşitele probleme de zi cu zi. Ieşirea din rutină poate apărea cu ajutorul creativităţii, al artei, sau al sportului, sau cu ajutorul unro discuţii cu oameni educaţi. Nu te aştepta la schimbări majore nici în plan personal, nici profesional. E o zi bună să porţi o discuţie pe care o tot amâni, iar spre seară e posibil să îţi aminteşti de un coleg de şcoală reapărut în cercul de prieteni.
 

Vărsător

E o zi perfectă pentru a căuta noi idei de afaceri, sau inspiraţie creativă. Spre seară e posibil chiar să ai momente de mare inspiraţie. Ai grijă însă la starea fizică pe care o resimţi, încearcă să înţelegi ce a deteriorat starea ta de sănătate, de la ce vin ameţelile şi senzaţia că eşti slăbit fizic. Poate că mai multe ore de somn vor rezolva de la sine aceste probleme.
 

Pești

Nu te implica în niciun fel de conflict astăzi. E posibil să ai parte de prea mult stres şi să fii distras de la locul de muncă. E nevoie să acorzi o atenţie sporită problemelor profesionale. Nu cumva să te apuci să te cerţi cu superiorii, să îţi critici colegii sau să neglijezi obiectivele de la locul de muncă. Spre seară s-ar putea să îţi vină o idee care să te ajute să scapi de datorii.
 
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"