NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Curiozitatea le strică planurile anumitor zodii

Horoscop 14 septembrie 2021. Astrologii întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, fie în ceea ce priveşte munca, fie în privinţa iubirii.

Berbec

Berbecii dau dovadă de înţelegere şi răbdare astăzi, în discuţia cu persoana iubită, mai ales după aflarea unui secret uşor deranjant. Fiţi sinceri, vorbiţi deschis şi spuneţi cu voce tare care sutn acele lucruri care vă deranjează cumplit. Dacă veţi păstra tăcerea în relaţie, la un momentdat bilele negre se vor strânge, iar paharul vi se va umple, spun astrele.

Gemeni

Gemenii sunt prea curioşi în legătură cu planurile persoanei iubite. Poate vă pregăteşte o surpriză, chiar atât de mult vă doriţi să o stricaţi? Fiţi cumpătaţi, iar la finalul zilei veţi avea motive de bucurie. În plus, s-ar putea să aflaţi de o schimbare uriaşă pe care aţi tot aşteptat-o în ultima vreme. Lucrurile merg din bine în mai bine pentru voi.

Rac

Cei aflaţi sub semnul Racului au parte de o zi greoaie, mai ales din punct de vedere profesional. Găsiţi-vă liniştea în discuţiile cu cei apropiaţi, cereţi sfaturi atunci când aveţi nevoie şi nu vă fie frică să încercaţi lucruri noi. Cine ştie, aţi putea descoperi că aveţi talente ascunse.

Leu

Nu vă pripiți să luați decizii importante, astăzi. Nu prea reușiți să fiți pe aceeași lungime de undă cu ceilalți, iar acest lucru ar putea declanșa unele conflicte, care, de altfel, pot fi ușor evitate. Cântăriți bine fiecare cuvânt spus și nu reacționați impulsiv.

Fecioară

Este o zi ideală pentru a pune la punct detaliile planurilor pe termen lung. Ambiția vă este recompensată, iar ideile bune nu vă lipsesc. Trebuie doar să îi convingeți și pe ceilalți că sunteți rpegătiți pentru acest pas și, mai mult decât atât, veți și reuși să vă îndepliniți toate task-urile.

Balanţă

Ziua de marți este una excelentă pentru acești nativi. Intuiția lor este incredibilă, au o energie pozitivă și sunt foarte determinați în tot ceea vor să facă. Reușesc să facă tot ce își propun și își fac planurile și pe săptămâna viitoare. Seara, o plimbare scurtă în parc este mai mult decât binevenită. Balanțele se vor relaxa alături de familie și prietenii apropiați.

Scorpion

Acești nativi trebuie să fie foarte atenție în această zi. Din invidie, o persoană din cercul de apropiați sau de la locul de muncă vrea să le pună bețe în roate și răspândește zvonuri neplăcute despre ei. Sfatul astrelor pentru Scorpioni este să confrunte acea persoană și, cu tact și diplomație, să încerce să afle de ce vrea să le facă rău. O soluție ar fi încerce să rezolve cu calm această situație tensionată, pentru a nu le fi afectată reputația.

Săgetător

Poate părea că astăzi toată lumea este împotriva ta. Orice discuţie în contradictoriu poate părea ceva foarte grav, dar în realitate nu ai de ce să te temi. Ia în calcul faptul că aceste discuţii au la bază argumente nefondate. Nu te lăsa pradă furiei din cauza unei probleme care nu are o bază solidă. Nu te lăsa intimidat de persoanele care au gura mare.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt plini de energie. Este o zi numai bună în care să îţi duci planurile la bun sfârşit. Tot ceea ce îţi doreşti poate să se îndeplinească astăzi. Se arată noi experienţe benefice la orizont. Profită la maxim de această zi!

Vărsător

Nu vă aventuraţi în proiecte pe care nu sunteţi siguri că le veţi putea finaliza. Aveţi impresia că toţi cei din jurul vostru fac planuri împotriva voastră şi că au scopuri ascunse. Profitaţi de momentu pentru a remedia problemele din cuplu.

Peşti

Este o zi minunată pentru nativii Peşti. Vor realiza conexiuni şi momente bune alături de prieteni şi apropiaţi. Aveţi curajul de a împărtăşi celor din jur aspecte din viaţa voastră. Acţionaţi la timp şi nu rataţi nicio ocazie de a vă face ascultaţi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"