NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Decepţie în dragoste

Ziua deciziilor în dragoste. Cei care au parte de o decepție vor fi puși în fața unei alegeri importante – fie pun punct relației, fie iartă și pornesc de la zero. Unele  ceva mai norocoase, vor avea parte de întâlniri romantice, cu fluturi în stomac.
 

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu, în special dacă nu sunt vizați. Șansa unui conflict spontan este mare, transformând ceea ce ar trebui să fie o sâmbătă liniștită într-o sursă de nervi. Nu ezita să organizezi o mică petrecere alături de prietenii apropiați, dacă ai chef de aventură. Ar putea ieși o noapte de pomină.
 

Taur

Taurii trăiesc o zi de neuitat. Întâlnirea cu o persoană atrăgătoare, pentru care au admirat-o multă vreme de la distanță, le dă aripi și senzația că totul este posibil. Nativii din această zodie sunt sfătuiți să acționeze curajos, fără senzația că ar putea strica un moment prețios. Cel mai probabil, această persoană are emoții la fel de mari. Fii misterios, dar sincer. O astfel de ocazie nu merită pierdută!
 

Gemeni

Gemenii ar putea primi semnale importante cu privire la sănătate. Oboseala din ultima vreme și stresul tot mai mare își spun cuvântul, iar o perioadă de recuperare este nu doar indicată, ci și necesară. Nu lăsa problemele de astăzi să dea naștere dificultăților de mâine. Profită de ocazie pentru a-ți pune ordine în gânduri și a plănui următorii pași pe plan persoanal.
 

Rac

Astăzi renunţi la agitaţia obişnuită, la problemele nerezolvate din timpul săptămânii şi la afacerile neterminate, amânând totul până luni. Poţi avea o zi romantică, alături de oameni speciali, eventual undeva departe de oraş. Dacă eşti singur, nu refuza nicio invitaţie de a ieşi în oraş, nu evita întâlnirile cu cât mai mulţi oameni.
 

Leu

Dacă tocmai ce ai început un proiect complex, renovarea casei, sau chiar construcţia unei case de vacanţă, astăzi va trebui să ceri ajutprul prietenilor. Mai ales că munca împreună cu ei promite să fie şi distractivă şi productivă. Ai putea astfel să improvizezi la sfârşitul zilei şi o mică petrecere, pentru a le mulţumi celor care au venit să te ajute.
 

Fecioară

Cum azi nu se întrevede nimic semnificativ care să îţi fure toată atenţia, poate e cazul să acorzi timp afacerilor nerezolvate din timpul săptămânii. Dacă te laşi acaparat de lene rişti să pierzi timp preţios. Inclusiv sentimental e posibil să începi o nouă poveste de dragoste, dar numai dacă nu rămâi acasă lenevind şi lăsând timpul să treacă fără folos.
 

Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea parte, astăzi, de o surpriză emoţională. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, aveţi mari şanse să reaprindeţi focul pasiunii. Pentru cei care sunt singuri, aveţi mare grijă la alegerile pe care le faceţi astăzi pentru că ar putea să vă afecteze viitorul sau, deopotrivă, să vă găsiţi fericirea adevărată. În ceea ce priveşte situaţia financiară, astrele vă recomandă să vă limitaţi la bugetul pe care îl aveţi cât mai strict posibil.
 

Scorpion

Scorpionii vor avea, astăzi, o zi în care nu se vor simţi deloc natural. Pentru voi este normal să faceţi glume, să încercaţi să vă păcăliţi  prietenii, însă astăzi starea voastră emoţională va lăsa loc logicii şi bunului simţ. Acesta este momentul potrivit pentru a discuta, împreună cu familia şi prietenii, anumite probleme pe care le-aţi menajat în ultima perioadă. După toate aceste eforturi, profitaţi de timpul liber pentru a vă relaxa mintea şi pentru a vă odihni. Nu este exclusă o ieşire cu o anumită persoană care este extrem de interesată de voi.
 

Săgetător

Nativii din Săgetător vor suferi, astăzi, o decepţie de proporţii. Persoana iubită, cineva din familie sau un prieten apropiat, vă va înşela încrederea, iar acest lucru vă va schimba complet starea de spirit. Pentru voi există două opţiuni: fie treceţi peste acest episod şi încercaţi să iertaţi, fie luaţi o decizie radicală. Orice aţi alege, gândiţi-vă foarte bine înainte de a face un pas. Sfătuiţi-vă şi cu familia sau prietenii şi, doar abia după ce veţi cântări opţiunile, hotărâţi-vă pe ce drum veţi merge de astăzi înainte.
 

Capricorn

Capricornul astăzi se va confrunta cu un dar semnificativ al soartei. Acest dar poate fi o cunoștință, care se va dovedi mult mai mult decât un simplu prieten. De asemenea, azi aveţi ocazia să depășiți deficitul financiar, să eliminați un conflict de lungă durată sau să găsiți noi prieteni. În afacerile interne, trebuie să fiți atenți, deoarece există riscul ca un element mic să provoace probleme mari. Atenția este apreciată în timpul oricăror călătorii.
 

Vărsător

Vărsătorului astazi nu îi este recomandat să se implice în problemele altora, deoarece acest lucru îl va indeparta de timpul său liber şi e foarte probail să îi strice ziua. Excepții pot fi făcute pentru solicitări speciale de la prieteni sau rude apropiate, la discreția dvs. Spre seara, ar putea fi nevoie de puţin romantism. Dacă nu aveți altă treabă, ar trebui să încercați să vă distrați și puteți ajunge la o întâlnire cu o persoană specială. Dacă sunteți deja într-o relație, ar trebui să-ţi petreci timpul în compania jumătăţii tale.
 

Pești

Pentru Peşti, este probabil ca această zi să treacă fără multe evenimente deosebite. Poate că cel mai important lucru va fi petrecerea timpului liber, cum ar fi lectura sau grădinăritul. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți mai în vârstă, obosit în timpul săptămânii de lucru sau ați suferit recent de o boală severă. Daca te defineste distracţia, atunci poți să te distrezi atât de mult cât poți, să faci câteva poze cu oameni interesanţi sau sa faci o excursie pe un traseu pitoresc, cu prietenii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"