NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Decizie de ultimul moment şi o întâlnire romantică

O zi grozavă pentru zodiile care îşi caută jumătatea. Astrologii întrevăd întâlniri romantice, promisiuni veşnice şi declaraţii sincere de iubire. Aveţi grijă de sănătatea voastră şi arătaţi bunătate, înţelegere celor din jur. 
 

Berbec

Berbecul va simţi astăzi o ușurare în seria problemelor nesoluționate. Este posibil ca deficitul vostru financiar să dispară, în urma unui măriri de salariu. Astfel, veţi putea chiar să achitaţi anumite datorii mai vechi care vă creau probleme destul de serioase. În rest, ziua va fi una liniştită, fără evenimente perturbatoare. Aţi putea să începeţi un hobby sau oa ctivitate nouă. Puteți ajuta la îngrijirea animalelor fără adăpost, puteți acorda ajutor unei persoane aflată la nevoie, astfel vă puteți distrage atenția de la alte gânduri.

Taur

Taurii nu ar trebui să întârzie să se ocupe de problemele lor personale astăzi. Aveți grijă să observați dacă partenerul vostru pare să fie mai distant în ultima vreme. Ar trebui să le acordaţi mai multă atenţie în cazul în care simţiţi o răcire în cuplu şi să nu lăsaţi cale liberă pentru o a treia persoană. Ţineţi mintem felul în care vă comportaţi este definitoriu pentru cum vă percep cei din jur. Dacă vă comprotaţi inadecvat, şansele ca acest lucru să se întoarcă împotriva voastră sunt mari.
 

Gemeni

Gemeni astăzi va găsi ușor o rezolvare şi un răspuns pentru fiecare situaţie care apare. Există şansele să fiţi rugaţi pentru a oferi o mână de ajutor unui prieten sau unui cleg de la serviciu. Fiţi înţelegători, răbdători şi dovediţi bunătate.În timpul zilei, s-ar putea să descoperiţi un anumit interes romantic în legătură cu persoană pe care o cunoaaşteţi de multă vreme. Cei care au un partener stabil ar trebui să îşi înfrâneze totuşi astfel de idei. Onestitatea este imprtantă, mai ales într-un cuplu amoros.
 

Rac

Nativii din Rac trebuie să fie foarte atenţi, astăzi, la cheltuieli. Sunteţi într-o perioadă în care vă doriţi foarte mult să economisiţi, însă sunteţi impulsivi şi căutaţi să cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi pe lucruri de care, în realitate, nu aveţi nevoie. Încercaţi să rămâneţi în zona voastră de confort, să nu cădeţi pradă ispitelor. Toate aceste lucruri făcute impulsiv v-ar putea strica întreaga existenţă. Nu faceţi ceva ce aţi putea regreta pe viitor.
 

Leu

Leii vor fi puşi, astăzi, în faţa unei decizii foarte importante. Un prieten apropiat sau chiar o rudă v-ar putea cere ajutorul într-o situaţie delicată. Nu rămâneţi impasibili şi arătaţi tuturor că nu sunteţi egoişti. Ajutorul vostru va fi răsplătit înzecit, iar satisfacţia va fi pe măsură. În altă ordine de idei, aţi putea profita de timpul liber pentru a demonstra persoanei iubite că încă sunteţi acolo, în relaţia pe care alţi clădit-o. O surpriză ar putea fi pregătită pentru voi.
 

Fecioară

Astrele vă recomandă, astăzi, să nu vă plângeţi foarte mult de problemele pe care le aveţi. O persoană apropiată sau un coleg de muncă ar putea profita de pe urma acestei probleme cu care vă confruntaţi. Încercaţi, pe cât posibil, să o rezolvaţi simplu şi rapid, fără să apelaţi la ajutorul colegilor sau prietenilor. Vă simţiţi în plus în relaţia de cuplu, motiv pentru care este momentul să faceţi ceva în acest sens. Nu aşteptaţi de la partener să iasă din această rutină, ci acţionaţi împreună.
 

Balanţă

Unele Balanţe astăzi vor dori să facă un pas riscant, asociat cu activităţie financiare sau profesionale. Înainte de a acționa asupra oricăror impulsuri, luați în considerare toate opțiunile dvs. Pe de o parte, circumstanțele vor aduce mult succes, dar este posibil, totuși, ca unele persoane înșelătoare și lacome să înceapă să te înconjoare ca rechinii. Mare grijă cui vă destăinuţi în legătură cu ideile dvs.
 

Scorpion

Scorpionul va dori să-și arate astăzi inteligența. Așteptați momentul potrivit și nu ezitați să faceți o glumă ingenioasă sau să oferiți răspunsul corect la o întrebare foarte dificilă. Veți avea șansa de a impresiona oamenii potriviți. Dintre lucrurile pe care ar trebui să le evitați astăzi sunt efortul fizic sau antrenamentele lungi, la sală.
 

Săgetător

Săgetătorul astăzi va găsi câteva rezultate bune în treburile lor personale. Nu contați pe sprijinul colegilor dvs., ei nu sunt cu adevărat interesați de situaţia în care vă aflaţi. Cel mai bine este să vă sfătuiţi cu membrii familiei sau cu cealaltă jumătate. Cei care sunt singuri nu trebuie să refuze invitațiile de a vizita prietenii sau participarea la un eveniment distractiv. Tot azi, există multe oportunități pentru întâlniri amoroase, dar este puțin probabil să se concretizeze ceva.
 

Capricorn

Capricornii vor încerca fără succes să-şi pună în valoare talentul oratoric. Dacă aveţi în responsabilitate negocierea unui contract, furnizarea unui raport la locul de muncă sau orice alt lucru important, încercați să vă pregătiți cât mai mult posibil. Astăzi, veţi avea parte de o surpriză din partea persoanelor care, în trecut, v-au ignorat sentimentele şi nu v-au răspuns aşa cum v-aţi fi dorit.
 

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii nu ar trebui să facă pe eroii. Nu faceţi demonstraţii şi nu așteptați laude nici chiar de la persoanele foarte aproapiate. Încercaţi să nu vă abateţi de la programul zilnic obişnuit. Aveți grijă de tractul digestiv. Evitați mâncarea excesivă, alcoolul și mâncărurile picante.
 

Peşti

Peștii vor încerca să facă o schimbare în propriul comportament. Nu vă fie teamă să experimentaţi lucruri noi, veţi avea parte de surprize extrem de plăcute. După-amiază crește probabilitatea întâlnirilor neașteptate. Este posibil să revedeți un vechi prieten sau un fost iubit/ă. În sfera financiară, situaţia nu este prea roz. Nu faceți cumpărături inutile şi încercaţi să economisiți cât de mult puteţi.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"