NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Decizie grea, schimbări de viitor şi un compliment

O zi cu multe beneficii în plan financiar pentru nativi. Aveţi grijă însă cu cine colaboraţi. S-ar putea să aveţi nevoie de sfatul unor persoane apropiate pentru a aplana un conflict mai vechi. În dragoste unii nativi au de luat o decizie dificilă. Cu răbdare veţi ajunge la o concluzie.
 

Berbec

Berbecii trebuie să scape de rutină şi de activităţile poate prea solicitante la serviciu. Dacă aveţi nevoie de o pauză, nu ezitaţi să cereţi câteva zile de concediu. Petreceţi timp alături de familie, de cei dragi şi vă puteţi odihni aşa cum se cuvine. S-ar putea să primiţi şi o veste importantă, care categoric vă va schimba starea de spirit şi vă va oferi câteva idei de viitor.
 

 Taur

Taurii în această zi sunt sfătuiţi de astrologi să ţină cont de sfaturile celor dragi. S-ar putea să primiţi câteva ponturi bune, mai ales pentru un proiect la care lucraţi de ceva timp. Profitaţi de acest ajutor, ar putea fi o oportunitate unică de a obţine succesul mult dorit. În dragoste aveţi o decizie grea de luat. Gândiţi-vă bine şi acţionaţi cu tact şi răbdare.
 

Gemeni

Gemenii riscă să piardă controlul emoțiilor. Evitaţi să itnraţi în conflicte mai ales cu cei apropiaţi vouă, în caz contrar veţi avea de pierdut, ori chair veţi face pe cineva să sufere. Nu uitaţi, cuvintele pot fi mai dure uneori decât faptele în sine. Aveţi răbdare, fiţi înţelegători, comunicaţi deschis şi categoric veţi găsi o soluţie pentru a aplana orice situaţie tensionată.
 

Rac

Racii sunt productivi astăzi, mai ales la serviciu. Aveţi ocazia de a avansa în plan profesional, dar trebuie să depuneţi efort şi să demonstraţi că sunteţi capabili să lucraţi în echipă. Dacă reuşiţi să creaţi o impresie bună superiorilor voştri, atunci mărirea aceea de salariu e garantată. În dragoste, astrologii anunţă surprize frumoase alături de persoana iubită.
 

Leu

Nativii din zodia Leu nu ar trebui să evite compromisurile astăzi. Ascultați opiniile colegilor, rudelor și prietenilor. Probabil că unele dintre ele vor oferi câteva idei foarte promițătoare. În ceea ce privește viața de personală, este posibil să nu întâmpinați nici astăzi probleme reale. Se garantează că o persoană cu care amintirile calde sunt asociate va apărea din nou. Pentru cei care-şi caută dragostea, este posibil să mergeţi la o întâlnire romantică. Cu toate acestea, nu trebuie să aveți încredere în complimentele primite.
 

Fecioară

Relaxarea este contraindicată astăzi pentru nativii din zodia Fecioară. Victoriile tale vor fi mult mai impresionante atunci când vei depune mai mult efort în acest sens. Nu vă fie frică să vă implicaţi. Cel mai probabil, potențialul dvs. energetic va fi foarte ridicat, iar acest lucru vă va ajuta să faceți față sarcinii enorme de muncă. La sfârșitul acestei zile dificile se recomandă petrecerea timpului liber într-un cadru prietenos. Scăpaţi de datoriile grele de uz casnic și, ca opțiune, cereți ajutorul rudelor.
 

Balanţă

Nativii din zodia Balanţă vor avea parte de o mulțime de întâlniri utile. Există șansa ca, datorită susținerii obţinute ca urmare a acestor întâlniri, cariera sau afacerea să fie amânată pentru mai târziu. Seara, conflictele mici cu familia ta nu sunt tocmai indicate. Cu toate acestea, ați putea fi deranjat de o rudă mai tânără sau de un soț / soție. Luați-vă timp pentru dvs. și acordaţi-vă câteva momente de relaxare.
 

Scorpion

Pentru nativii din Scorpion principala sarcină a zilei de azi poate fi căutarea unui stil nou de viaţă. Probabil că nu e exclusiv pentru garderoba și coafura ta, însă este posibil să găsiţi şi să eliminaţi un defect în comportamentul dvs. lucru care vă deschide calea către un rol fundamental nou. Însă, rezultatul unor astfel de experimente nu vor fi tocmai îmbucurătoare. Amintiți-vă şi şi de mai multe probleme serioase astăzi. Verificați dacă toate facturile dvs. sunt plătite. Dacă este necesar, deveniți mai atent cu finanțele voastre.
 

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii vă vor surprinde cu ritmul lor rapid. Este posibil ca, în doar 24 de ore, să trebuiască să faci câteva călătorii, să iei decizii importante şi să te întâlneşti cu oamenii de care depinde soarta afacerii tale. Spre seară, s-ar putea să iei o pauză. Acordă-ţi acest timp. Dacă mai ai putere, poţi merge la o plimbare, face meditație sau yoga.
 

Capricorn

Capricornii, în 27 martie, vorbesc mult şi inutil. Asta se întâmplă, probabil, din cauza unei probleme personale. Aceşti nativi trebuie să se mobilizeze şi să comunice cu persoanele care îi pot ajuta în probleme de serviciu sau persoanale. Din fericire, nu sunt prevăzute alte probleme pentru tine astăzi. Seara poate fi dedicată vieţii personale. Cei care sunt încă singuri nu trebuie să renunțe la o întâlnire romantică sau la un dialog cu un admirator pe reţelele sociale.
 

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii nu vor fi ușor de înțeles. Starea ta va fluctua, probabil, de la o extremă la alta. Nu este cea mai bună zi pentru a regla chestiuni financiare, negocieri responsabile de care depinde propria afacere şi multe locuri de muncă. Aceste lucruri ar trebui amânate pentru alte zile. Încearcă săţi controlezi instabilitatea emoțională.
 

Pești

Peştii nu trebuie să se aştepte la probleme majore. Singurul lucru care îţi poate da planurile peste cap este lipsa banilor. O atitudine prietenoasă cu cei din jurul tău este binevenită şi îţi poate rezolva această problemă. Este, de asemenea, posibil ca unii dintre ei să-ţi devină partener de afaceri. Evită leneveala şi rutina.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"