NordNews
Avem ce spune

Horoscop: Decizie importantă în dragoste şi planuri de vacanţă

Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental.

Dragi Berbeci, este momentul potrivit pentru a vă pune ordine în gânduri. Încercaţi să vă distanţaţi de persoanele care nu vă doresc întocmai binele, mai ales dacă simţiţi constant înţepături din partea lor. Bazaţi-vă pe încrederea celor aporpiaţi şi nu vă lăsaţi afectaţi de vorbele unor persoane care v-ar putea invidia.

Taur

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului, simt nevoia de distracţie, însă astrologii vă recomandă să mai aşteptaţi puţin. Întâmplările din ultimele zile vă vor pune puţin pe gânduri, întrucât ar trebui să fiţi mai precauţi. O persoană specială vă va invita la o cină romantică. Voi ştiţi cel mai bine ce este de făcut. Veţi accepta invitaţia?
Gemeni
Astăzi, Gemenii vor face o alegere extrem de importantă în dragoste. Gândiţi-vă bine căci s-ar putea să fie un moment pe care nu îl veţi uita vreodată. Să fie un semn al despărţirii, ori din contră o cerere în căsătorie extraordinară, doar voi ştiţi. Important este să nu regretaţi decizia pe care o faceţi şi să nu fiţi nicidecum manipulaţi, nici chiar de familie.

Încercaţi să vă odihniţi mai mult, dragi Raci, căci perioada aglomerată prin care aţi trecut se va simţi acum. Câteva zile de concediu vă vor reîncărca bateriile şi vă vor pregăti pentru o nouă etapă a vieţii. Aţi putea planifica chiar şi o excursie în afara oraşului alături de fmailie, ori prieteni. Vă veţi găsi liniştea şi relaxarea mult aşteptate.

Leu

Universul îţi trimite o cantitate uriaşă de energie, ceea ce înseamnă ce te poţi distra făcând orice acum, să începi aventuri noi. Chiar şi rutina zilnică îţi va oferi surprize pe alocuri, de la o întâlnire neaşteptată, la o coincidenţă amuzantă. Asta e una din zilele în care te simţi unit de lumea din jurul tău. E o zi grozavă!

Fecioară

Atitudinea ta pozitivă îţi va permite să provoci pe cineva într-un mod constructiv, aşa că te sfii să contrazici afirmaţiile ilogice ale cuiva. Deşi unii ar putea să sară la gâtul cuiva pentru asta, tu vei şti că este mai înţelept să te concentrezi pe ce zic bine, nu rău. Ajutându-i astfel pe cei din jur, vei primi mai multă cooperare, iar popularitatea ta va rămâne la cote înalte.

Balanță

Simţi nevoia să începi un nou proiect, ceea ce e minunat, dar ţine cont că doar tu ai controlul asupra modului în care evolează lucrurile. Poate fi grozav sau groaznic, aşa că asigură-te că ai timpul necesar să te dedici acestui proiect pentru a te asigura că are succes. Energia investită în el este direct proporţională cu nivelul de satisfacţie pe care îl vei avea la final, aşa că nu te apuca decât dacă ştii că îl poţi duce la bun sfârşit.

Scorpion

Cineva are nevoie de ajutor azi şi ar trebui să vii în ajutorul lui. Acest comportament nu doar că îţi va aduce mai multe beneficii pe parcurs, dar va întări şi relaţia cu această persoană, care îţi va rămâne datoare, ceea ce va fi folositor mai târziu. Motivaţia ta nu trebuie să fie altruistă ca să aibă efect. Este în regulă să îţi doreşti să ai şi tu ceva de câştigat.

Săgetător

Vineri, nativii zodiei Săgetător ar putea să se confrunte cu o situație neprevăzută. Te simți atras într-o capcană și nu vezi nicio ieșire din această situație. Sfatul astrelor pentru tine este să îți păstrezi calmul și atitudinea pozitivă. Astăzi, te vei înțelege foarte bine cu cei din zodia Pești, așa că ține-i aproape pe acești nativi. Seara, horoscopul îți recomandă să te relaxezi. Urmează câteva zile în care grele și ai nevoie să fii odihnit și cu mintea limpede.

Capricorn

Capricornilor le iese tot ce își propun. Este o zi în care te bucuri din plin de orice și îți faci planuri de viitor. Dacă nu ești implicat într-o relație de iubire, astăzi sunt toate șansele să-ți găsești jumătatea. Încearcă fii aproape de familie și cei dragii ție, pentru a avea parte de bunădispoziție, recomandă horoscopul. Seara, vei primi o veste incredibilă de la un prieten foarte bun, o veste care îți va reda încrederea în tine.

Vărsător

Cei din zodia Vărsător ar putea lua în calcul astăzi să facă pasul cel mare în relația de cuplu. Simți că partenerul de viață este cel alături de care vrei să-ți petreci tot restul vieții și să-ți întemeiezi familia mult visată. Sfatul astrelor este să ai curaj și să faci pasul cel mare. Însă, înainte de a lua o decizie, ar fi bine să ceri sfatul persoanelor dragi, în care ai încredere. Vei privi totul într-o nouă perspectivă , iar sfaturile lor te vor ajuta să alegi ce trebuie.

Pești

Astăzi, nativii zodiei Pești vor avea parte de momente de satisfacție, atât în plan profesional, cât și în viața personală. Reușitele ți se datorează în totalitate și tot ce trebuie este să te bucuri de ele. Munca depusă în ultima perioadă și nopțile nedormite încep să dea rezultate. Este momentul tău de glorie, bucură-te și primește cu zâmbetul pe buze aprecierile celor din jur. În plan personal, persoana iubită te va surprinde cu un cadou foarte scump, un lucru pe care ți l-ai dorit de foartă multă vreme.
sursa: observatornews.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"