NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Decizie importantă în dragoste şi un gest neaşteptat

O zi cu multe surprize pentru nativi. Bucuraţi-vă de tot ceea ce vă oferă ziua, mai ales în compania celor dragi. La serviciu, în afaceri totul merge bine. Astrologii vin cu veşti extraordinare!
 

Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi să evite orice întâlnire, aventură cu persoanele care au sentimente puternice faţă de voi. Dacă aveţi deja o relaţie, nu veţi face decât să produceţi durere prin trădarea voastră, iar consecinţele vor fi nefaste. Cel mai bine ar fi să staţi în banca voastră şi să vă gândiţi bine la planurile voastre de viitor. Dacă nu aveţi un partener stabil, aceste jocuri de scurtă durată vă pot afecta. Nu vă jucaţi cu sentimentele, ci încercaţi să vă regăsiţi pe voi.
 

Taur

Taurii sunt predestinaţi unor certuri sau conflicte în această zi. Evitaţi situaţiile tensionate şi nu intraţi în polemici, mai ales cu membrii familiei. S-ar putea să deschideţi subiecte din trecut care pot supăra pe cineva. La serviciu lucrurile emrg bine, ba chiar mai mult de atât, superiorii se vor simţi mulţumiţi de activitatea voastră din ultima vreme şi vă pot recompensa pe măsură.
 

Gemeni

Gemenii au idei promiţătoare, dar se plictisesc de fiecare în parte şi tind să îşi abandoneze proiectele mult prea repede. Lăsaţi-vă inspiraţi de lumea înconjurătoare, de oamenii pe care îi iubiţi şi încercaţi să creaţi lucruri frumoase, care vă pot aduce succesul. Obstacolele nu vor înceta să apară, dar depinde de voi dacă veţi stagna sau veţi răzbi în final. Norocul însă nu vă va părăsi în nicio secundă.
 

Rac

Ai putea avea o atitudine frivolă astăzi şi bine ar fi să faci tot ce poţi ca asta să nu strice planurile de afaceri personale. Asta mai ales dacă urmează negocieri pentru un loc de muncă prestigios, un examen sau confirmarea unor diplome. Păstrează atitudinea plină de umor pentru după finalizarea cu succes a tuturor treburilor. Seara e perfectă pentru o întâlnire între prieteni.
 

Leu

E posibil să prinzi din zbor ceva ce te va deranja, astăzi. Ar putea fi vorba despre un secret de familie, sau informaţii confidenţiale din viaţa cuiva apropiat. Dar nu trebuie să te disturbe de la treburile pe care le-ai planificat. E nevoie de o atenţie ridicată pentru a urmări performanţa la muncă sau la şcoală a unei rude mai tinere. Seara, aminteşte-ţi că viaţa e monotonă fără romantism. Aşa că poate nu strică un cadou pentru partenerul tău.
 

Fecioară

E posibil ca astăzi să fii foarte departe de realitate. Un voal gros parcă ţi se pune pe ochi şi te împiedică să faci o analiză reală a ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu e un moment potrivit pentru a începe un parteneriat de afaceri. Nici să faci achiziţii scumpe, sau să trimiţi bani. Spre seară o analiză a ceea ce eşti tu de fapt te va ajuta să ânţelegi greşeli din trecut.
 

Balanţă

Balanţele ar trebui să se preocupe mai mult de starea lor de sănătate. Dacă este necesar, consultă un specialist. Evită sfaturile netestate care abundă pe Internet. Un lucru valabil pentru toate problemele, indiferent de domeniu. Nu experimenta mâncăruri nefamiliare şi fereşte-te de şarlatani. Nu trebuie să ai încredere decât în profesionişti şi persoane cu experienţă.
 

Scorpion

Scorpionii se vor bucura de vizita unor persoane pe care nu le-au mai văzut de ceva timp şi împreună cu care ai foarte multe amintiri. Un incident la locul de muncă te poate destabiliza, dar te remontezi rapid. Astăzi, vei face cunoştinţpă cu o persoană care te va ajuta în viitor. Vei primi un sfat preţios despre cum să te fereşti de răceli şi infecţiile sezoniere.
 

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii îşi vor arăta latura egoistă faţă de cei care i-au tratat întotdeauna cu atenţie. Motivul acestui comportament este fie eşecul unui proiect de afaceri, fie relaţia de iubire în care au apărut semne de incertitudine. Nu încerca să rezolvi singur toate aceste probleme. Va fi mult mai bine pentru tine dacă accepţi ajutorul prietenilor sau rudelor apropiate.
 

Capricorn

Nativii din Capricorn vor cunoaşte, astăzi, persoane noi. Depinde doar de voi tipul de relaţie pe care îl veţi avea cu noile persoane care vor intra în viaţa voastră. Există şansa ca unul dintre aceşti oameni să facă parte din viitorul vostru. Tot astăzi veţi trece prin numeroase stări de spirit, de la supărare la bucurie şi extaz. Spre seară, este musai să vă petreceţi timpul în cercul de prieteni apropiaţi. Bucuraţi-vă de viaţă!
 

Vărsător

Vărsătorii vor fi, astăzi, extrem de optimişti. Aveţi încredere că totul va fi bine, iar universul vă va asculta. Gândirea pozitivă v-a ajutat întotdeauna să treceţi peste momentele mai puţin fericite, astfel că pentru voi este ceva normal să fiţi pozitivi pentru a schimba întreaga lume. Un prieten vă va cere ajutorul şi nu veţi ezita să îi veniţi în sprijin. Este posibil să aflaţi un secret ascuns.
 

Pești

Nativii din Peşti vor fi surprinşi de vizita unei vechi cunoştinţe. Există şansa ca această persoană să aibă intenţii bune sau, dimpotrivă, să vă pregătească ceva necurat. Evitaţi să faceţi dezvăluiri care să vă facă vulnerabili şi conversaţiile lungi cu această persoană. Niciodată trecutul nu v-a ajutat în prezent sau pe viitor. Potenţialul energetic va fi unul redus, astăzi, însă nu vă va afecta foarte mult. Concentraţi-vă pe ceea ce iubiţi!
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"