NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Decizie radicală în dragoste şi o veste importantă

Veşti bune anunţă astrologii pentru nativii zodiacului, în această zi. Puneţi creativitatea în funcţiune pentru a realiza proiecte impresionante, inedite. Cei dragi vă vor sprijini în fiecare moment. Mare atenţie în dragoste, astrologii anunţă schimbări atât pozitive, cât şi negative.

Berbec

Berbecii sunt capabili să îşi schimbe destinul în această perioadă. Păstraţi-vă perspectivele strălucitoare şi urmaţi-vă drumul stabilit pentru a atinge succesul. Concentraţi-vă asupra aspectelor pozitive din viaţa voastră, staţi în preajma persoanelor de încredere, în apropierea prietenilor, familiei, iar dacă aveţi nevoie de ajutor în anumite momente, apelaţi la aceştia.

Taur

Taurii au multă inspiraţie în această zi, motiv pentru care îşi vor folosi creativitatea în scopuri benefice pentru succesul lor. Energia zilei este blândă. Continuaţi să lucraţi la cel proiect important pentru voi, scrieţi, pictaţi, cântaţi. Este un moment bun pentru a crea lucruri inedite, iar cei dragi vă vor sprijini în fiecare clipă.

Gemeni

Gemenii sunt sfătuiţi să acorde mai multă atenţie alimentaţiei şi sportului în această perioadă. S-ar putea ca stresul şi activităţile solicitante din ultima vreme să vă afecteze fără să vă daţi seama. Odihniţi-vă, hidrataţi-vă şi petreceţi timp în aer liber. Plimbaţi-vă alături de prieteni sau persoana iubită în parc ori plecaţi într-o vacanţă de câteva zile în afara oraşului.

Rac

Nativii din Rac vor avea, astăzi, o zi extrem de agitată şi aglomerată, cel puţin în ceea ce priveşte viaţa profesională. Lucrurile rămase nerezolvate în ultimele zile vor avea astăzi termenul de finalizare, iar pentru a nu vă strica reputaţia, veţi fi nevoiţi să le rezolvaţi pe toate. Încercaţi să apelaţi la ajutorul unor colegi sau a unor prieteni pentru a putea termina mai repede. Nu uitaţi că, la final, trebuie să mulţumiţi tuturor celor care v-au ajutat, astfel că o ieşire în oraş ar putea fi posibilă.

Leu

O veste proastă vă va umbri întreaga zi şi vă va schimba complet starea de spirit, însă nu este cazul să disperaţi. Toate problemele îşi vor găsi o rezolvare şi, pentru voi, cel mai important este să vă păstraţi calmul. Doar aşa vă veţi putea concentra suficient pentru a găsit soluţia ideală. Apelaţi la ajutorul unor prieteni de încredere şi dacă sunteţi de aceeaşi părere, mergeţi pe mâna lor. Cheia stă în comunicare. Aşadar, nu vă închideţi în voi.

Fecioară

O veste foarte importantă se anunţă, astăzi, pentru nativii din zodia Fecioară. Asta ar putea însemna că familia voastră se măreşte, lucru la care, cu siguranţă, nu vă aşteptaţi. Totuşi, vestea ar putea orice fel de conotaţie, motiv pentru care trebuie să vă aşteptaţi la orice. Totuşi, nu vă faceţi griji pentru că astrele nu v-au pregătit decât lucruri bune în viaţă, cel puţin în perioada următoare.

Balanţă

Balanțele au o energie debordantă, în așteptarea unui weekend ce se anunță a fi magic. Iar asta pentru că un schimb de mesaje cu o persoană atrăgătoare este pe punctul de a se transforma într-o idilă cu un potențial romantic uriaș. Nu lăsa ocazia să-ți scape printre degete. Cine știe, poate chiar ai dat peste sufletul-pereche alături de care să îți petreci restul vieții.

Scorpion

Scorpionii au toate motivele să amâne o decizie importantă până când sunt 100% convinși că au gândit-o în cele mai mici detalii. Genul de hotărâri care schimbă destine nu trebuie luate niciodată la cald, fără a analiza consecințele și posibilele implicații pentru cei dragi. Dacă este posibil nu ezita să ceri sfatul unui membru al familiei sau al unui prieten în care ai deplină încredere.

Săgetător

Săgetătorii simt nevoia de a se retrage din agitația de zi cu zi și discuțiile lipsite de semnificație. Câteva ore petrecute în compania adevăraților prieteni, puțini la număr dar inimoși, le-a putea reîncărca bateriile nativilor din zodia Săgetător. Cu această ocazie unii ar putea lua decizii pe care le-au tot amânat de multe vreme – poate chiar schimbarea locuinței, a job-ului sau a orașului în care trăiesc.

Capricorn

Capricornul simte multă dramă în jurul său, mai ales pentru că mare parte este provocată chiar de el. O despărţire pe plan personal aruncă în deznădejde mai multe persoane din jurul tău, care se bazau pe legăturile pe care le aveai cu persoana respectivă pentru a-şi îndeplini propriile nevoi. Vei vedea cine a stat lângă tine doar pentru beneficiile de a cunoaşte persoana potrivită.

Vărsător

Vărsătorul trebuie să îşi ţină astăzi în frâu onestitatea, sau cel puţin să o amâne o perioadă de timp. Este mai potrivit să vă păstrați gândurile faţă de o persoană foarte imporantă în viaţa voastră, despre care aflaţi că nu este tocmai ceea ce pare. Ține-ți cărțile în mânecă şi aşteaptă momentul potrivit.

Pești

Peştii trebuie să-şi concentreze atenția asupra factorilor de decizie din viața lor și să încerce să se ocupe cu ceea ce îi motivează. Unele persoane au o influență destul de mare asupra vieții tale, așa că este în interesul tău să le înțelegi cât mai complet şi cat mai curând. La muncă s-ar putea să fie nevoie să ieșiți în afara zonei de confort, din cauza unui coleg care provoacă un scandal.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata