NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Decizii importante în afaceri şi un cadou special

Sărbătorile se apropie cu paşi repezi, astfel că şi cadourile vor trebui pregătite la timp. Mulţi nativi au parte de o zi aglomerată, dar plăcută, în compania celor dragi, plimbându-se prin zeci de magazine.  Când vine vorba de dragoste, unii nativi au ocazia să îşi întâlnească sufletul-pereche. 
 

Berbec

Berbecii trebuie să se gândească serios la anumite evenimente pe care trebuie să le coordoneze. Cel mai probabil, va fi nevoie să vă plimbaţi mult prin magazine pentru a găsi cadourile potrivite pentru prieteni, rude, copii. Poate deveni destul de stresant pentru voi acest proces al zilei, dar veţi reuşi până la final să câştigaţi bătălia împotriva aglomeraţiei infernale. Evitaţi momentetle de stres şi oboseală, luaţi pauze lungi şi, la final, poate vă faceţi şi vouă un cadou.
 

Taur

Taurii au mai mult noroc decât şi-ar putea imagina. Evenimentele din această zi pot aduce schimbări pozitive. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care visează la cea mai mare iubire din viața lor. Există o șansă de a o găsi în mod inevitabil, chiar astăzi, fără să vă aşteptaţi măcar la acest lucru. Poate la magazin, la o petrecere, la farmacie. Oriunde. Şansele să vă loviţi unul de celălalt ca într-un film romantic sunt foarte mari.
 

Gemeni

Gemenii de azi nu au voie să se înfurie ori de câte ori evenimentele scapă de sub control. Nu vă dezlănţuiţi ura şi supărarea, mai ales dacă cei din jur nu au absolut nicio vină. Învăţaţi să vă confruntaţi cu adevărul din faţa voastră şi să vă rezolvaţi problemele fără a produce o revoltă imensă în familie sau la serviciu. Sunt şanse mari să vă enervaţi, deci cel mai bine ar fi să vă controlaţi pentru a nu izbucni.
 

Rac

Racii vor avea de îndeplinit, astăzi, mai multe treburi la locul de muncă decât în orice altă zi normală. Faptul că sunteţi perseverenţi şi perfecţionişti vă va ajuta să rezolvaţi în timp record noile cerinţe impuse de colegi sau şefi, iar la final veţi fi recompensaţi pe măsură. În funcţie de gradul de mulţumire al angajatorului, aţi putea fi chiar avansaţi sau puteţi primi o primă de Crăciun.
 

Leu

Leii vor fi extrem de ocupaţi, astăzi, în special cu cumpărăturile de Crăciun. Deşi aţi mai făcut cumpărături şi în zilele trecute, astăzi veţi dori să mergeţi pentru a completa lista. Veţi cumpăra numeroase cadouri pentru cei dragi şi veţi impresiona prin alegerile voastre. Deşi sunteţi de părere că alegerea cadourilor nu este punctul vostru forte, vă puteţi înşela. Mergeţi pe instinct şi nu veţi da greş. Astrele sunt de partea voastră.
 

Fecioară

Fecioarele trebuie să se îngrijească, astăzi, de propria sănătate. Dacă nu vreţi să vă petreceţi sărbătorile de iarnă în spital sau acasă cu medicamente şi ceaiuri, încercaţi să vă îmbrăcaţi adecvat pentru vremea de afară. Renunţaţi la intenţiile de a practica sporturi în aer liber şi concentraţi-vă pe ceea ce vă face bine. Astrele vă recomandă să aveţi mare grijă la ceea ce mâncaţi. Sănătatea înainte de toate!

 

Balanţă

Astăzi, Balanţele vor avea un comportament misterios. Poate că vei avea o dorință pentru discuții mai intime. Pentru ca ceilalți să-ţi încalce spațiul privat, învaţă să răspunzi tactic solicitărilor de ajutor și dialogului. Dacă este posibil, petrece cel puțin două ore în linişte. Ascultă muzică plăcută, uită-te la un film, gândeşte-te la viață. Există șansa să găseşti un răspuns la o întrebare carete macină de ceva timp.
 

Scorpion

Scorpionii ar trebui să petreacă mai puțin timp în spațiul virtual. Nu îţi dă acele emoții pe care doar viața reală o poate face. Astăzi, ţi se poate întâmpla ceva cu adevărat important. Este posibil ca un fost iubit să îşi facă apariţia, poţi cunoaşte pe cineva nou sau îţi vine o idee care îţi poate aduce prosperitate financiară. Oricum, această zi poate fi un punct de cotitură în viaţă.
 

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii vor fi epuizaţi la locul de muncă. Seara, ar trebui să te relaxezi, să petreci în linişte. Avertizează-i pe cei apropiaţi să nu te deranjeze sau să-ţi distragă atenţia cu sarcini care pot făcute şi fără ajutorul tău. Ca opțiune, este recomandat să pleci din casă pentru o vreme, să mergi în locuri plăcute ochiului şi inimii.
 

Capricorn

Capricornii au ceva probleme de rezolvat cu un proiect care ţine de un pas important în carieră. Există riscul ca rezolvarea să nu vină peste noapte, aşa că este nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru ca situaţia să fie dusă la bun sfârşit. Aveţi nevoie de multă răbdare, aşadar apelaţi la toate resursele de calm pe care le deţineţi. Încercaţi să vă deconectaţi de la probleme spre seară, ca să puteţi aduna forţe noi pentru următoarea zi.
 

Vărsător

Vărsătorii trebuie să se ferească de decizii importante, ca să nu piardă bani. Aşadar nu este cel mai bun moment pentru investiţii sau cheltuieli, care mai apoi să vă împingă la datorii pe care să nu le lichidaţi prea repede. Trebuie să aveţi cuvintele la voi, fiind posibilă o confuzie mică la locul de muncă sau în familie privind atitudinea ta faţă de problemele celor din jur. Disputa se va risipi rapid dacă vă folosiți farmecul personal, arma secretă în domeniul diplomației.
 

Pești

Peştii vor fi victimele dezamăgirii, fiind împovăraţi de unele eşecuri pe plan financiar. Pentru a recâștiga bucuria vieții, ar fi indicat să uite puţin de afacerile fără succes, facturi neplătite sau așteptările neîmplinite. Încercaţi să vă îmbogăţiţi cercul de prieteni şi aveţi răbdare. Către seară, pot veni ceva veşti care vă pot schimba viața.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"