NordNews
Avem ce spune

Horoscop | Decizii importante în dragoste şi relaxare

Veşti bune în dragoste pentru nativii zodiacului. S-ar putea să vă deschideţi inima în faţa unei persoane noi şi puteţi începe o frumoasă poveste de iubire.

Berbec

Nativii Berbec au şansa de a recâştiga încrederea unei persoane pe care au supărat-o în urmă cu ceva timp. Oferiţi-vă scuzele, demonstraţi că meritaţi iertare, fiţi sinceri şi optimişti. În cele din urmă veţi restabili pacea şi liniştea în sufletul vostru, cât şi în relaţia voastră, fie de dragoste, fie de prietenie.

Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să înţeleagă că nu întotdeauna ceea ce îşi doresc se poate îndeplini doar printr-o bătaie de palme. Aveţi nevoie de multă muncă, depuneţi efort şi nu renunţaţi nici măcar atunci când rezultatele par să fie împotriva voastră. În final s-ar putea să ieşiţi cu succesul în braţe.

Gemeni

Gemenii poartă o mare iubire unei persoane apropiate lor. În ultima vreme aţi dat semne destule, acum este timpul să vedeţi dacă destinul este de partea voastră. S-ar putea să primiţi o veste mare spre seară. Cine ştie, poate iubirea vă este împărtăşită asemenea, iar o frumoasă poveste de dragoste este pe cale să înceapă.

Rac

Nativii Rac au parte de o zi liniştită în cadrul familiei, mai ales alături de câteva rude în vârstă. Aveţi ocazia să depănaţi amintiri, să povestiţi despre vremurile trecute şi să învăţaţi şi asimilaţi sfaturi preţioase de viitor. Vă veţi reîncărca bateriile şi împrospăta mintea. Vă aşteaptă o săptămână plină de experienţe surprinzătoare.

Leu

Leii sunt sfătuiți să evite cheltuielile inutile și, dacă este posibil, chiar să pună ceva bani deoparte, indiferent de sumă. Lucrurile se pot schimba de o oră la alta și nu există nicio garanție că situația de criză se va termina în scurt timp. Pregătirea face diferența în astfel de momente, iar Leii au toate calitățile necesare pentru a se ridica la nivelul așteptărilor.

Fecioară

Fecioarele nu trebuie să-și irosească toată energia încă din prima zi a săptămânii, mai ales dacă nu apar urgențe sau situații speciale. Va fi nevoie de ajutorul lor încă multă vreme, așa că un ritm scăzut, dar constant, este preferabil unui sprint epuizant. Mare grijă și la semnalele pe care le transmite corpul, dacă ceva pare a fi în neregulă s-ar putea impune schimbări în program sau regimul alimentar.

Balanţă

Balanțele nu trebuie să se implice în conflictele altora sau în discuții cu persoane care dramatizează orice problemă. Înconjoară-te de cei dragi, chiar dacă virtual, și păstrează-ți energia și optimismul pentru cauzele care chiar contează. Unii ar fi în stare să discute în contradictoriu zile la rând, doar de dragul orgoliului, nu te lăsa prins în plasă.

Scorpion

Scorpionii sunt în centrul atenţiei. Ai o energie uriaşă și vrei să schimbi lumea. Din păcate, în scurt timp, vei realiza că unii oameni nu merită schimbaţi. Nu fii dezamăgit și încearcă să-ți canalizezi energia pentru un scop nobil. La final, o să descoperi că efortul tău a meritat pe deplin. Crede cu tărie în ceea ce gândiţi, iar totul va fi bine. Seara va trece în tăcere, alături de familie.

Săgetător

Pentru Săgetători, ziua de marți poate fi începutul unei mari schimbări. Fie că este vorba despre profesie sau despre viața personală, simți că meriți mai mult. Oamenii din jur vor încerca să te scaotă de pe traiectorie și să-ți schimbe părerea despre anumite eprsoane sau situații. Sfatul astrelor este să ai încredere în tine, în puterile tale și în ceea ce crezi. Doar așa vei obține ce-ți dorești.

Capricorn

În ultima zi a lui martie, Capricornii ar putea da puțină atenție calității vieții de acasă. Ați putea face ordine, unele schimbări în locuință sau să încercați să reparați unele lucruri. V-ar putea da o senzație de confort și de relaxare, spune horoscopul. În relația cu familia, puteți arăta celor dragi cât de importanți sunt pentru voi și să petreceți mai mult timp cu ei.

Vărsător

Pentru Vărsători, în plan profesional, nu e un moment potrivit amânării planurilor și proiectele. Mai degrabă ați putea face efortul de a le încheia la termen sau mai repede. Iar rezultatele s-ar putea transforma în beneficii. Din punct de vedere financiar e o perioadă favorabilă pentru a obține câștiguri și de a face investiții profitabile, spune horoscopul.

Pești

Peștii ar putea avea parte de vești-surpriză astăzi. Ar putea fi vorba despre o informație de la serviciu, ce vă va aduce satisfacție sau poate de un semn de la un vechi prieten, cu care nu ați mai conversat de multă vreme. În plan sentimental, ați putea fi puși în fața unor decizii importante. Discuțiile sincere, deschise, vor fi de mare folos, recomandă horoscopul.
Sursa: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"