NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Declarație de dragoste și un secret amoros

Dragostea plutește în aer, cel puțin pentru trei zodii. O simplă conversație sau un schimb de priviri s-ar putea transforma rapid într-o poveste de iubire, dacă momentul nu este ratat. Ultima zi a săptămânii aduce și clipe liniștite în familie. Odihna și relaxarea sunt de primă importanță, mai ales că urmează o perioadă agitată.

Berbec

Berbecii vor să-și protejeze buna dispoziție cu orice preț. E singura zi a săptămânii în care pot să se relaxeze cu adevărat și nu vor lăsa pe nimeni să-i enerveze. Vampirii emoționali, însă, sunt la tot pasul, iar firea conflictuală a Berbecului va putea cu greu să se abțină. Nu ar fi rău să-și închidă telefoanele pentru o scurtă perioadă, nu se va sfârși lumea chiar în această zi.

Taur

Taurii află, din greșeală, un secret amoros foarte bine păzit până acum, care explică total comportamentului unei persoane atrăgătoare. Deși senzațional, acest secret poate fi folosit în avantajul lor, mai ales că le oferă noi posibilități pentru a-și împlini dorințele. Atenție, însă, nicio relație nu poate începe având la bază o minciună. Ar fi bine să-i recunoști acelei persoane faptul că ai aflat o informație intimă, chiar dacă va fi stânjenitor. 

Gemeni

Deși învingători într-un conflict recent, Gemenii preferă să fie modești. Și-ar fi dorit ca această luptă nici măcar să nu aibă loc, mai ales că adeversarul a fost un prieten apropiat. Acum, mintea lor este la împăcare și vor face tot posibilul pentru a-și împlini scopul. Un telefon în care lucrurile sunt discutate din nou, de data aceasta cu sinceritate și fără vorbe grele, ar putea detensiona relația foarte rapid. Important e să facă primul pas.

Rac

Racii se luptă cu un sentiment de singurătate și tristețe. Nici ei nu știu exact de ce, mai ales că sunt pe punctul de a cuceri o persoană simpatică. Ar fi indicat să dea mai multă atenție sănătății, în special dacă au ignorat anumite semnale ale trupului. Poate că au nevoie de mai multă odihnă și relaxare, în această perioadă.

Leu

Leii vor fi surprinşi de noua viaţă de familie. Atitudinea membrilor familiei voastre vă va ajuta să treceţi cu bine peste toate obstacolele din zilele ce urmează. Voia bună se va instala complet în casa voastră, iar spiritul sărbătorilor vă va cuprinde pe toţi. Astăzi este o zi bună de căutat cadouri pentru cei dragi, dar şi de făcut bradul. Nu vă stresaţi şi bucuraţi-vă de momentele fericite alături de cei dragi.

Fecioară

Fecioarele vor avea parte, astăzi, de un moment tensionat. Prin comunicare şi tărie de caractere veţi reuşit în cel mai scurt timp posibil să treceţi peste acest moment. Poate fi vorba despre persoana iubita sau un prieten, iar motivul poate fi unul dintre cele mai banale. Totuşi, încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere până în momentul în care sesizaţi că situaţia poate degenera. Poate ar fi mai bine să lăsaţi de la voi pentru ca totul să revină la normal.

Balanţă

Balanţele vor fi astăzi cu capul în nori. Veţi fi îndrăgostiţi până peste cap chiar dacă sunteţi deja într-o relaţie sau v-aţi îndrăgostit de o persoană alături de care vă vedeţi şi peste 100 de ani. Încercaţi să faceţi o surpriză persoanei pentru care aveţi astfel de sentimente şi nu ezitaţi să fiţi deschişi. Mărturisirea iubirii vă poate aduce fericirea mult sperată. Astrele sunt de partea voastră, iar viitorul vă rezervă surprize de neuitat.

Scorpion

Scorpionii vor intra, astăzi, în spiritul sărbătorilor şi, ca în fiecare an, vor primi rolul lui Moş Crăciun. Pentru că sunteţi foarte generoşi, astăzi veţi cumăra cadouri pentru toată familia şi toţi prietenii. V-aţi pregătit tot anul pentru această zi de cumpărături şi aţi plănuit totul până în cel mai mic detaliu, astlfe încât nu aveţi cum să daţi greş. Amintiţi-vă însă să vă rezervaţi câteva ore şi pentru voi. Relaxaţi-vă şi pregătiţi-vă pentru săptămâna care urmează.

Săgetător

Este o duminică de care Săgetătorii se pot declara mulțumiți. Este foarte posibil să întâlniți noi oameni care vor avea o influență pozitivă asupra voastră. Ați putea avea motive de bucurie și dacă aveți în plan să mergeți la cumpărături, spune horoscopul. Un produs pe care vi-l doriți de multă vreme s-ar putea să-l achiziționați foarte avantajos.

Capricorn

Astăzi, Capricornii ar trebui să se concentreze asupra propriei persoane. Veți acumula energia necesară pentru săptămâna viitoare dacă veți face o activitate sportivă – poate un drum la sală sau la piscină. Ori vă veți simți confortabil lenevind acasă, ascultând muzică sau urmărind un film. Important e să vă relaxați atât fizic, cât și mintal, spune horoscopul.

Vărsător

Vărsătorii ar putea simți nevoia astăzi unei companii plăcute. O întâlnire în oraș cu prietenii apropiați sau cu rudele ar putea fi o bună idee. Pentru cei care nu și-au găsit jumătatea, o astfel de ieșire ar putea însemna o bună ocazie. Sunt mari șanse ca norocul în dragoste să le surâdă în această seară!

Pești

Duminică, Peștii sunt încărcați cu entuziasm și bunădispoziție. Oriunde vă veți afla, în orice ocazie, veți reuși să vă plasați în centrul atenției. E o zi în care compania voastră va fi foarte plăcută și veți fi, de asemenea, productivi. Atenție însă la conversațiile cu persoanele care au deja parteneri. Evitați să flirtați, pentru că riscați să stârniți gelozie, avertizează horoscopul.

SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"